MED726B4267451A48E296897B96028DB8A4

Stationsterrassen 10, lgh 433

Malen

Trivsam och fördelaktig bostadsrätt i Båstad!

En kort promenad längs strandpromenaden till Båstads puls ligger detta trevliga boende. Ett boende för dig som vill ha möjlighet att välja när du vill spendera din tid i Båstad, resterande tid sköter Pensionat Enehall uthyrningen och du tar del av avkastningen. Denna lägenhet finns i Villa Selma och har privat entré, renoverade ytor och plats för både dubbelsäng samt lounge eller bäddsoffa. Enkelt och fördelaktigt!

 • Pris
  725 000 kr
 • Boyta
  29 m2
 • Månadsavgift
  2 475 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO03877
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Varför inte förvärva en bostadsrätt i Båstad som du kan nyttja själv hur mycket du vill, och resterande tid hyrs den ut? Förutsättningarna är enkla, när du inte bor där själv hyr Pensionat Enehall ut bostaden och ni delar på förtjänsten. Nu finns en renoverad lägenhet med egen entré till salu. Bostaden är placerad i Villa Selma en halvtrappa upp nära den gemensamma parkeringen. Semestra bekymmersfritt med tillgång till fullservice och nära allt Båstad erbjuder. Lägenheten har i ena delen plats för dubbelsäng och i andra delen bäddsoffa eller loungemöbler. Här finns även köksbänk med hyllor och underskåp. Från den privata entrén ligger badrummet rakt fram med dusch. Lägenheten har fönster åt två håll som släpper in mycket ljus och utanför dörren finns pensionatets trädgård med gemensamma uteplatser. Möblemang och inredning ingår får övertas av nya ägaren. Bekväm närhet till huvudbyggnaden som har restaurang och serverar måltider från morgon till kväll. Här kan du med fördel bo och nyttja din lägenhet när du önskar, resterande tid tar pensionatet hand om uthyrningen och du som ägare tar del av intäkterna. Pensionat Enehall ligger på bra läge centralt i Båstad strax ovanför Köpmansgatan med knappt 10 minuters promenad till hav och Malenbadet på vackra Malen. Här är det gångavstånd till allt Båstad erbjuder i form av restauranger, service, kommunikationer. Perfekt fritidsboende eller studentboende för den som studerar på någon av Båstad många populära utbildningar, och genererar avkastning vid uthyrning på lov och sommar. Välkommen till bekymmersfritt och fördelaktigt boende i populära Båstad!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Lägenheten renoverades med nya ytskikt 2016. Enligt stadgarna ska hotellverksamhet bedrivas, permanentboende tillåts inte. All uthyrning sker via pensionatet. I månadsavgiften ingår vatten, kabel-TV och Wifi. Läs gärna mer på www.enehall.se.

Beskrivning bilplats

Fri parkering på området.

Lägenhetsnummer

433

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plan

Areakälla

Föreningens information

Fönster

2-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Naturgas

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Vänner Båstad
Generell information

Brf Vänner Båstad äger fastigheterna på Stationsterassen 10 och Hallvägen 6. Totalt är det 6 byggnader i föreningen med 44 bostadslägenheter.

Antal lägenheter

44

Andel i förening

5,6%

Månadsavgift

2 475 kr/mån

Inkl.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Driftkostnader
El

4 500 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

4 500 kr

Utöver månadsavgiften tillkommer schablonavgift för el och värme på 375kr/månad.
Om området
Generellt

Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog. Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Närservice

I centrala Båstad finns all service som behövs så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Stationsterrassen 10, lgh 433
Malen

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

Kontakta mig
anna.jpg