MED6686E7F6A463440089D653486B44B2B7

Starbyvägen 408

Starby

Hemtrevlig villa i Starby

Villa på naturskönt läge med omkringliggande åkerlandskap och med bekvämt avstånd till omkringliggande orter. Välkomna till denna hemtrevliga och rymliga villa som nu söker nya ägare. 1,5 plansvilla med inredd källare där ovanvåningen är förberedd att inredas för ytterligare sovrum och badrum. Två fina verandor med fina snickeridetaljer och på tomten finns även carport och förråd.

 • Pris
  1 750 000 kr
 • Boyta
  96 m2
 • Biarea
  80 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  730 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO04419
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Välkommen till Starby och denna villa på naturskönt läge med omkringliggande åkerlandskap. I Starby bor du lantligt, lugnt och rofyllt samtidigt som avstånden till de omkringliggande orterna Ängelholm, Strövelstorp, Munka-Ljungby, Åstorp och Klippan är korta. Här är fina gröna omgivningar med böljande åkerlandskap och vyer mot åsen. Precis intill fastigheten finns grönområde med lekplats, fotbollsplan och grillplats som går utmärkt att utnyttja. Nu erbjuds denna 1,5 plansvilla med inredd källare med både carport och förråd. Entrén nås via en av de två verandorna och väl inne kommer vi in i hallen med klädavhägning och öppna ytor och trappa till källarvåningen. Rakt fram genom hallen finns ytterligare entré via den välbevarade verandan med fina snickerier och inglasning. Från hallen ligger köket som är rymligt med gott om skåp och förvaring samt plats för matbord. Vidare ligger ett badrum med badkar och vidare ett stort sovrum. På andra sidan om hallen hittar vi det stora vardagsrummet som även har plats för matbord. Ljust rum med fönster på tre håll, på golvet ligger vackert och robust plankgolv och centralt i rummet en gedigen öppen spis. Vacker äldre pardörr separerar vardagsrummet mot hallen där trappan leder ner till källarvåningen. Rymlig källare med bra takhöjd och klinkergolv. Här finns stor helkaklad tvättstuga, helkaklat badrum med dusch, pannrum samt två sovrum varav det ena idag används som biorum. Hallen är rymlig och här finns utgång via källartrappa. Ovanvåningen har tidigare varit oinredd och här har ägarna påbörjat och förberett att inreda till två sovrum på vardera gavel samt toalett/badrum. Här finns möjlighet att färdigställa enligt egen smak och behov. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka in visningstid.

Kök

Kök med inredning i trä och vitrin skåpsluckor, mörk laminatbänkskiva, kakel över diskbänk. Utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Stommar och luckor i kök sattes in 2017.

Badrum entréplan

Mindre badrum med badkar, toalett och handfat.

Badrum källarvåning

Rymligt helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat.

Tvättstuga

Stort tvättrum med tvättmaskin (2020) och torktumlare. Gott om plats för torkning.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har påbörjat och förberett för att inreda ovanvåningen. Här är förberett för badrum, två sovrum och hall/allrum. Köket sattes in 2017, bytt och målat fasadpanel 2011, nya fönster ovanvåning 2017.

Beskrivning uteplats

Stensatt uteplats i trädgården.

Övriga byggnader

Carport (som idag är vedförråd) samt förrådsrum finns på fastigheten. Fiber finns.

Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har påbörjat och förberett för att inreda ovanvåningen. Här är förberett för badrum, två sovrum och hall/allrum. Köket sattes in 2017, bytt och målat fasadpanel 2011, nya fönster ovanvåning 2017.

Övrig information

Nuvarande ägare har påbörjat och förberett för att inreda ovanvåningen. Här är förberett för badrum, två sovrum och hall/allrum. Köket sattes in 2017, bytt och målat fasadpanel 2011, nya fönster ovanvåning 2017.

Bilplats

Uppfart för flera bilar samt carport.

Beskrivning uteplats

Stensatt uteplats i trädgården.

Övrig information om tomten

Trädgårdstomt med gräsmatta samt grusat vid entrén och carport.

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggår

1885

Fönster

2-glas

Grund

Källare

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om (via Starby vattenförening). Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen el och kamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Starby GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Starby GA:3 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg, 11-STA-137.1

Nätbolag

Eon

Pantbrev

472 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

23 april 2021

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

878 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

2 475 kr

Uppvärmning

43 990 kr

VA

6 684 kr

Total driftskostnad

53 149 kr

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnad för hushållsel. Fiber finns. Kostnad för försäkring, sotning och fastighetsskatt tillkommer.
Om området
Dokument
Karta
Starbyvägen 408
Starby

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg