MED7752ED11F77C483C9AF97C1E7481CA2F

Solvägen 4

Hemmeslöv

I Hemmeslöv med närhet till havet och skogen ligger detta charmiga objekt med ett separat annex. Stor härlig, insynsskyddad trädgård som gränsar mot grönområde. Hus med två rum och kök samt en toalett. Rymligt vardagsrum med öppenspis. Intilliggande byggnad med två sovrum, badrum med dusch samt ett separat utrymme med tvättmaskin. Garage och gästrum i ytterligare en separat byggnad. Bra läge med närhet till service, allmänna kommunikationer och vacker badstrand. Huset är förbesiktigat.

 • Pris
  3 700 000 kr
 • Boyta
  52 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  1 546 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS04827

Förbesiktning beställd.

Huvudbyggnad

Huvudbyggnaden är fördelad på vardagsrum, kök, sovrum och toalett. Vardagsrummet som ligger i vinkel har öppen spis och utgång till stensatt uteplats, trägolv och tapetserade väggar. Kök med plats för litet matbord. Toalett och handfat.

"Lillstugan"

Stugan är försedd med tre ingångar, vilka leder till byggnadens tre separata utrymme. Dels till två sovrum, till badrum med dusch toalett och handfat samt till ett mindre utrymme med varmvattenberedare och tvättmaskin.

Garage och gästrum

Garage och inrett gästrum. ca 23+12kvm

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns indraget. Förbesiktning är utförd.

Övrig information om byggnaden

Fiber finns indraget. Förbesiktning är utförd.

Övrig information

Fiber finns indraget. Förbesiktning är utförd.

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

1962

Fönster

3-glas isoler och 2-glas kopplade.

Fasad

Tegel & trä

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt el, öppenspis

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

33 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

1 790 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 052 kr

El

7 290 kr/år

VA

4 924 kr

Sotning

300 kr

Total driftskostnad

15 066 kr

Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Karta
Solvägen 4
Hemmeslöv

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg