MED6E209DA86A004623AC811FFCAA9E6525

Smedjegatan 5

Ängelholm

Klassiskt Gatuhus på attraktivt läge i Ängelholm!

På ett mycket centralt läge i Ängelholm, finner ni detta charmiga gatuhus/villa från senare delen av 1800-talet. Den charmiga tegelvillan erbjuder 143 kvm boarea. Bostaden har utsiktsläge till den vackra miljön kring Rönne Å och runt hörnan når ni Ängelholms köpcentrum med den välkända gågatan. Bostaden innehåller bl a generösa sällskapsytor i etage med massiva ekgolv, mysig öppen spis som sprider värme och trivsel, matrum med skjutdörrs partier i glas där du når en stensatt uteplats/trädgårdssida samt till å promenaden. Välkommen att kontakta Miguel Ehrenfeldt!

 • Pris
  6 995 000 kr
 • Boyta
  143 m2
 • Biarea
  12 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  224 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME05235

Med en kort promenad på den kullerstensbelagda gågatan, välkomnas du in den lilla hallen innehållande en trappa upp till sovrumsavdelningen, gäst toalett och vidare in till sällskapsytorna. Ljusa väggar, massiva ekgolv, generösa öppna ytor med Bibliotek/TV, matrum, sittgrupper och utgång till altan/trädgård samt utgång till Rönneå promenaden. Vägg i vägg med matrummet finns ett modernt arbetskök och även här utgång till trädgård/altan. Tillbaka i hallen och en trappa upp finner du sovrumsvåningen samlad, i hallen här har du två sovrum med balkong och utsikt till Rönneå. Det tredje sovrummet har tillsammans med badrummet, utsikt mot gågatan. Badrummet innehåller även tvättmaskin och torktumlare (Whirlpool 2015) en praktisk detalj att "slippa dra runt på tvätten". Klädkammare finns i denna hall. Förutom badrummet som har kakel och Klinker finns genomgående parkett i sovrum/hall. Välkommen att boka tid för visning ! Här pratar vi läge, läge och läge...

Entréhall

Finns trappa till ovanvåning, gästtoalett. Parkett golv.

Vardagsrum

Öppen planlösning med Bibliotek, vardagsrum och matrum.

Kök

Arbetskök med fönster till matrum och utgång till altan/trädgård. Modernt kök renoverat 2009.

Sovrum 1 ovanvåning

Med utgång till balkong. Parkett golv.

Sovrum 2 ovanvåning

Även detta rum med utgång till balkong. Parkettgolv.

Sovrum 3 ovanvåning

Med fönsterkupa och utsikt mot gränden. Parkettgolv.

Klädkammare ovanvåning

Belägen i hallen.

Badrum ovanvåning

Dusch/wc/handfat med kommod. Kakel och klinker. Renoverat 2012.

Utvändig källare under altan

Förråd ca: 15 kvm. Byggd i Betong.

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Med bra plats för umgänge. Öppen spis.

Beskrivning uteplats

Med bra plats för umgänge. Öppen spis.

Byggnadstyp

Radhus

Byggår

1800-tal

Fönster

2-glas, kopplade

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Innergårdstomt

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system via elpanna (2018) + öppen spis

Planbestämmelser

Stadsplan Stadsplan Tomtindelning Stadsplan Stadsplan Stadsplan Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Öresundskraft

Pantbrev

2 034 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

21 mars 2022

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 236 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 500 kr

El

24 500 kr/år

VA

4 900 kr

Total driftskostnad

31 900 kr

Försäkring ingår inte i driftskostnaderna.
Om området
Generellt

I denna vackra kuststad belägen i nordvästra Skåne, bor ni med närhet till det mesta och bästa. Förutom milslånga fantastiska stränder, Rönne-å och härlig skog erbjuder Ängelholm även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och nöjes-/fritidsaktiviteter. På sommaren blommar staden upp och det finns då ett stort antal trevliga uteserveringar där man kan slå sig ner och njuta av livet. Hembygdsparken, Rögle BK, stränderna och stadens vackra å promenader är några av de pärlor som ängelholmarna är stolta över.

Kommunikation

Som till mycket annat finns även närheten till bra kommunikationer. Med bil är det enkelt att ta sig till och från Ängelholm via E6:an. Från stadens centrum nås Ängelholm Helsingborg Airport på ca 10 minuter med bil. Från Ängelholms centrala station går tåg till Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Göteborg mfl. Stadsbussarna och de regionala bussarna gör det även enkelt att ansluta till tågstationen samt att ta sig runt i kommunen och vidare till andra kommuner.

Närservice

Ängelholms breda serviceutbud erbjuder bland annat bibliotek, biograf, Vattnets Hus, fina badstränder, hamn, butiker, vårdcentraler, skolor F-9, gymnasieskola, muséer och ett mycket stort utbud av olika idrottsaktiviteter.

Karta
Smedjegatan 5
Ängelholm

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg