MEDD6C425336F9B49BE8F504E6059D37392

Skrattmåsvägen 28

Torekov

Exklusiv poolvilla på Solsidan i Torekov med havsutsikt

Denna lyxiga poolvilla i ett plan ligger på attraktiva Solsidan i Torekov och erbjuder fantastiska vyer över havet och Hallands Väderö. Villan har en öppen planlösning med stora fönster som skapar en rymlig atmosfär och sammanför inomhus- och utomhusmiljön. Huset har fyra sovrum, ett arbetsrum och ett master bedroom med eget badrum. Trädgården är lummig och vacker, med flera uteplatser, en pergola vid poolområdet och en stenmur. Fastigheten har även ett varmförråd och ligger nära Torekovs bekvämligheter och Torekov Hotell. En unik möjlighet att förvärva ett lyxigt boende i en fantastisk miljö.

 • Pris
  16 900 000 kr
 • Boyta
  166 m2
 • Biarea
  20 m2
 • Antal rum
  8
 • Tomtarea
  1 066 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP06491

Välkommen till denna exklusiva poolvilla i ett plan, belägen på det eftertraktade Solsidan i Torekov. Denna kvalitetsvilla erbjuder vackra vyer mot havet och Hallands Väderö. Med en öppen planlösning och stora fönsterpartier flödar ljuset in och skapar en rymlig och harmonisk atmosfär där inomhusmiljön smidigt möter den vackra utomhusmiljön. Villan är genomgående ljus och elegant, med högkvalitativa ytskikt. Köket, matplatsen och vardagsrummet är centralt placerade och perfekta för sociala tillställningar. I en separat del av huset finner du fyra sovrum och ett arbetsrum med tillhörande badrum. Master bedroom har en egen avdelning vid hallen med ett privat badrum. Tvättstugan är också strategiskt placerad vid hallen för bekvämlighet. Den vackra trädgården och utemiljön är något utöver det vanliga, med lummig växtlighet, flera uteplatser i olika väderstreck och en trevlig pergola intill poolområdet. Allt är vackert inramat av en stenmur och trädgården är smakfullt upplyst för att skapa en magisk atmosfär på kvällarna. På fastigheten finns även ett varmförråd med gott om plats för möbler och trädgårdsredskap. Med närhet till allt som Torekov har att erbjuda och Torekov Hotell en kort promenad bort, är detta ett drömhem som kombinerar lyx, komfort och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Pergolan mäter 5x3 meter, klassad som friggebod. Poolen är 4x9 m: klor/sandfilter/värmepump/jet stream. Elbilsladdare. Plejd i hela huset. Bevattningssystem trädgård.

Övriga byggnader

På fastigheten finns också ett rymligt varmförråd.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2017

Fönster

Isolerglas

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Luft/Vatten (golvvärme)

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Torekov GA:3 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-01-09)

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

26 juni 2019

Energideklarationsförbrukning

44 kWh/kvm och år

Energiklass

C

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

5 974 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 240 kr

Elförbrukning

11 587 kWh/år

El

30 000 kr/år

VA

11 491 kr

Total driftskostnad

43 731 kr

Kostnad för el omfattar även kostnad för uppvärmning.
Om området
Generellt

Torekov är den lilla fiskebyn med läge längst bort på Bjäre halvöns yttersta spets är en riktig pärla. Alldeles vid havet och med utsikt över allas favorit & utflyktsmål Hallands väderö har Torekov en alldeles egen charm. Mycket i Torekov koncentreras till livet vid hamnen där segelbåtar ligger sida vid sida med fiskebåtar. Från hamnen utgår turbåten till Hallandsväderö som åker fram och tillbaka mellan byn och ön. I hamnen kan man äta rökt makrill och glass medan man följer båtlivet från kajen bland fiskebodarna. Dopp från morgonbryggan, besök på någon av restaurangerna i hamnen, gårdsbutikerna med lokalt producerad mat, underbara promenader, golfbanor ;för livsnjutaren har Torekov mycket att erbjuda. Torekov blandar på sitt eget sätt sommarens morgondopp, träskor och cocktailfester med vardagens bekvämligheter så som matbutik, skola och barnomsorg. Torekov är en by med flera sidor och hittar lätt en plats i ditt hjärta oavsett om det är sommarens vimmel eller årets lugn och stillhet som lockar dig.

Karta
Skrattmåsvägen 28
Torekov

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg