MED7D929BE4B4A840DA84BDFCF56B6BF5A3

Semaforvägen 13

Tuvelyckan

Stilfullt och modernt 2-plans hem

Mellan Båstad tågstation och stranden ligger Brf Tunhusen. Ett lättskött och mycket trivsamt boende i 2-plan med moderna smarta ytor, stilrena material och härlig uteplats. Husen uppfördes 2018 och är välplanerade med ljusa ytor på båda plan med sociala delar på entréplan samt tre sovrum och badrum på andra våningen. Kök, matplats och vardagsrum kombineras bra och här finns även utgång till uteplatsen. Lugnt läge samtidigt som rogivande natur, hav, service, nöjen och kommunikationer finns nära. Varmt välkomna att höra av er för ytterligare information.

 • Pris
  2 695 000 kr
 • Boyta
  117 m2
 • Månadsavgift
  5 242 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Radhus
 • Ref.Nr
  PP05559

Natur och havsnära

Välkomna till ett stilfull och modernt radhushem i 2-plan! Ett genomtänkt boende där ytorna är smart disponerade med öppna lösningar på entréplanets sociala ytor och tre väl tilltagna sovrum och badrum på ovanplan. Ett bekvämt läge med naturen tätt inpå samtidigt som tågstation, motorväg och Båstads puls med service, hamn och kust ligger lättillgängligt. Interiört är materialen tidlösa, genomgående parkettgolv, helkaklade badrum på båda planen och snygg köksinredning med rostfria maskiner. Exteriört har husen ett modernt och varaktigt uttryck med ljus liggande fasadpanel och mörka fönsterprofiler. Entrén nås från husets östra sida som är anlagd med sten och mindre rabatter. Intill entrédörren finns separat förråd med panna och förvaringsmöjligheter. Väl inne i huset finns hall med klädavhängning och trappan som leder till övre plan. Köket som nås direkt till höger har gott om arbetsytor på två sidor och har även plats för matbord om så önskas. Stiligt Ballingslövskök med grå luckor, rostfria maskiner och ljusgrå bänkskiva. Matplats i kombination med vardagsrum och dörr ut mot altanen ger riktigt trivsamma öppna ytor. Altanen är utökad och har även kompletterats med extra vindskydd på båda sidorna, perfekt plats att avnjuta ljumna sommarkvällar. I vardagsrummet finns platsbyggd bok/tvhylla samt spegelvägg mittemot helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Under trappan till det övre planet har man praktiskt byggt in ytorna under trappan för förvaring. På andra våningen finns ljus hall med fransk balkong och härifrån nås planets alla rum. Stor separat klädkammare och tre sovrum som alla är väl tilltagna, varav det större har platsbyggd garderobsvägg. Badrummet är helkaklat i ljusa toner och utrustat med dusch. Söker du ett bekvämt, modernt och välplacerat boende så har du hittat rätt. Närheten till mycket är en stor fördel samtidigt som du bor lugnt i ett lättskött och vackert hem. Varmt välkomna att boka in din visningstid!

Kök

Mycket stilfullt kök med inredning från Ballingslöv. Köksluckor i grå nyans, vitt kakel över köksbänk, snygg grå laminatbänkskiva, infälld belysning under överskåp. Köksmaskiner i rostfritt från Cylinda i form av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, ugn samt mikrovågsugn i bra arbetshöjd. Ekparkett och målade väggar.

Badrum och tvätt entréplan

Helkaklat badrum med badkar eller duschhörna med glasdörrar, tvättställ i kommod, toalett, spegelskåp, handdukstork, förvaringsskåp, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Badrum ovanplan

Helkaklat badrum i ljusa toner, utrustat med dusch med glasdörrar, toalett, tvättställ i kommod, handdukstork, spegelskåp.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns intill entrén med panna samt plats för förvaring. Det finns en gemensamhetsanläggning som avser lekplats, parkeringsplatser, häck, grusgångar, gräsytor, träd, belysning samt elskåp.

Övrig information om byggnaden

Tidigare ägare har byggt ut trädäcket och staket/vindskydd på trädgårdssidan samt satt dit en grind. Lagt sten på framsidan. Platsbyggt garderob, bokhylla och spegel. Ny spishäll. Annonserade bilder är sen tidigare ägare sålde bostaden, således är den nu annorlunda möblerad och vissa väggar som var gröna är idag vita istället.

Beskrivning bilplats

En p-plats tillhör lägenheten. Fler p-platser finns nära.

Lägenhetsnummer

11

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggår

2018

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1,2

2-plans radhus
Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump vattenburen

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - BRF Tunhusen i Båstad
Generell information

Solkurvan 1-10 Solkurvan 13,14,16 Semaforvägen 3-17.

Antal lägenheter

21

Andel i förening

4,8%

Månadsavgift

5 242 kr/mån

Inkl. VA, parkeringsplats, kabel-TV, renhållning
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Bilplats

I området finns parkering.

Driftkostnader
El

17 424 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

17 424 kr

Posten el avser hushållsel samt kostnad för uppvärmning och varmvatten. Kostnad för försäkring och ev abonnemang till internet (fiber) tillkommer. Brf står för bostadsrättstillägg.
Om området
Generellt

Med närhet till Båstads nya tågstation endast 100 meter bort kan du med enkelhet förflytta dig både kort som långt utan besvär. Från stationen kan du smidigt ta dig till ett flertal städer mellan Köpenhamn och Göteborg via Öresundståget som passerar regelbundet under dagen.

Dokument
Karta
Semaforvägen 13
Tuvelyckan

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg