MED9DFCF1FB1F0F4CE7B06A999A6620680F

Rivieravägen 33, D248

Riviera

Stor balkong med härliga vyer

Ännu en gång har vi glädjen att presentera en svit på ypperligt läge i populära Brf Riviera Strand. Omåttligt omtyckt hotell där du som ägare fördelaktigt och bekymmerslöst har möjligheten att använda sviten 12 veckor om året, den tid du inte bor där har hotellet sviten för uthyrning och du som ägare tar del av intäkterna. Modern design och god standard genomsyrar hela anläggningen och här finns restaurang, pool, jacuzzi, bastu och aktivitetsrum. Här njuter man av livet på andra våningen med vy och balkong mot hotellets uteytor, strandäng och havet. Sköt dig själv och/eller utnyttja alla hotellets bekvämligheter och må gott av solnedgångar och kvällsdopp. Välkomna till Brf Riviera Strand!

 • Pris
  3 450 000 kr
 • Boyta
  35 m2
 • Månadsavgift
  3 777 kr/mån
 • Antal rum
  1,5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO03874

Nära natur och hav

På Riviera finns tid och plats för avkoppling och njutning samtidigt som Båstads vackra natur, kustlinje och stadsplus finns på promenadavstånd. Precis intill Riviera Strand går strandpromenaden som längs med havet leder till Båstads alla delar och ett dopp i det blå är aldrig långt borta. Denna svit är placerad på attraktivt läge på andra våningen med vy över hav, poolhus och grönytor. På hotellet finns restaurang, lekrum, pool, gym, bastu, lekrum och aktivitetsrum för ungdomar, något för alla åldrar. Utnyttja hotellets alla fördelar samtidigt sköter du dig själv i eget boende och njuter av solnedgångar och kvällsdopp. Modern design och god standard kännetecknar Hotell Riviera Strand där utrustningen är både snygg och funktionell. Både sviterna, allmänna utrymmen så som lounger och restaurang är smakfullt inredda och utformade. I svit 248 bor du på 35 smarta och ytterst välplanerade kvadratmeter samt balkong som i och med de öppningsbara skjutpartierna förlänger ytorna under de varma dagarna. Fyra bäddar som är fördelat på ett separat sovrum med dubbelsäng, samt praktisk våningssäng. Här finns pentry och matplats i öppen planlösning till soffan med TV och balkongen. Pentry utrustat med glaskeramikhäll, kyl, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin som har torkfunktion. Hotell Riviera Strand ligger i nordöstra delen av Båstad, ca en kilometer utanför centrum vilket göra att det är bekvämt och nära att tas sig till fots eller på cykel runt om i byn. Intill ligger den omtyckta Malenskogen med löparslingor och utegym och standpromenaden som går strax utanför hotellområdet leder dig snabbt och enkelt till tennis och hamn. I centrum finns det gott om butiker, caféer, restauranger och nattklubbar samt ett tennismuseum. Från Riviera Strand har du även nära till det nya handelsområdet Entré Båstad med bland annat stormarknad, fiskaffär, delikatessbutik, sportbutik, apotek och blomsterhandel. Både tåg och busstation ligger ca 3km från Rivera Hotell. Njut av ett bekymmersfritt boende där du verkligen har möjligheten att koppla av eftersom alla bekvämligheter som behövs finns på området. Välkomna till populära och barnvänliga Riviera Strand - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Så fungerar det:

När du investerar i bostadsrätt i Brf Riviera Strand kan du bo i din svit under 12 valfria veckor om året, och när du inte är där har hotellet din svit till uthyrning. Senast sex månader i förväg anmäler du till hotelloperatören vilka veckor du vill nyttja för att garantera plats. Bokade veckor löper söndag till söndag. Samtliga sviter som finns tillgängliga för uthyrning får du som ägare ta del av som en typ av avkastning och baseras på andelstalet för sviten, utbetalningar sker kvartalsvis. För uppgift om intäkter för denna svit, kontakta mäklaren Anna. Efter egen vistelse betalar du för en storstädning 500kr, (efter rutavdrag, 1000 kr innan rutavdrag), av din svit för att hotelloperatören ska kunna säkerhetsställa standarden inför uthyrning. I avgiften till föreningen ingår alla kostnader för el, värme, vatten, inre underhåll och reparationer. Hotelloperatören sköter det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. Läs mer på www.hotelrivierastrand.se och https://brf.rivierastrand.se/riviera-strand

Svit 35,3kvm

Hall Spegel, Klädhängare med hatthylla Platsbyggd Våningssäng med lådförvaring och Sänglampor, 2 st 90 cm bäddmadrasser Sovrum Platsbyggd sänggavel med 2 st garderober och sänglampor, 160 cm säng. Kök Rostfri bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor Diskmaskin, bänkkyl med frysfack, micro och glaskeramikhäll. Matbord i massiv mörkbetsad ek och 4 st matsalsstolar Pendellampa ovan matbord Lounge Möblerat med matta, soffa, fåtölj och soffbord i carraramarmor Låg tv-möbel i mörkbetsad eklaminat. TV Wi-Fi Badrum Helkaklade väggar Klinkergolv med golvvärme Duschväggar i glas Fast + handhållen dusch Kommod, väggskåp, spegel Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Restaurang, garage, pool, bastu, gym, lekrum för barn, aktivitetsrum för ungdomar och aktiviteter under skollov. Läs mer på www.rivierastrand.se

Beskrivning bilplats

Parkering och garage finns.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

248

Lägenhetsnummer register

0248

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Vattenburet system

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Riviera Strand
Generell information

Bostadsrätterna är för fritidsändamål, man får inte skriva sig på adressen. 20% rabatt på Restaurang Riviera (gäller endast andelsägare samt make/maka/sambo och medföljande barn). Fritt inträde till gym- och poolhus.

Antal lägenheter

51

Andel i förening

1,7%

Månadsavgift

3 777 kr/mån

inkl el, värme, VA & inre underhåll.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Gratis WiFi finns.

Övrigt

Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbelopp betalas av förvärvaren/köparen. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp betalas av pantsättaren/köparen.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

En fri parkering/boendevecka. Garagehyra via hotellet: 100 kr/dag, 500kr/vecka

Indirekt nettoskuldsättning

109 844 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Inga driftskostnader att redovisa då allt ingår i månadsavgiften.
Om området
Generellt

Riviera ligger direkt efter Malen på bekvämt promenad och cykelavstånd till Båstad via Strandpromenaden som tar en hela vägen fram. Riviera ligger intill havet där de vackra sanddynorna breder ut sig och öppnar upp den vackra sandstranden bakom. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna delen av Båstad! Ett mycket tilltalande område vid havet med fina joggingslingor i unik skogs- och vattenmiljö. Vidare finns här Hotel Riviera som erbjuder evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången eller varför inte bara avnjuta ett glas vin eller en glass i deras mysiga patio? Stranden nedanför är även en mötesplats vid högtider som Valborgsmässoaftonens brasa och nyårsaftonens magiska utsikt över fyrverkerierna längs med Laholmsbukten.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 5-10 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 25 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv intill Tuvelyckan erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på 60 min.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad, fiskaffär, pizzeria, sportshop samt en del övrig fackhandel såsom Elon m.fl. Här bedriver även Friskis&Svettis sin träningsverksamhet.

Dokument
Karta
Rivieravägen 33, D248
Riviera

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg