MED63347FBD3DDB465E98B1045E7F6F21D6

Rivieravägen 33, D121

Riviera

Större svit på toppen läge på Riviera Strand

Svit på ett av Riviera Strands bästa och mest barnvänligaste läge! Belägen på plan ett med första parkett mot poolområdet och med havet ett stenkast bort. På eftertraktat läge bor du som ägare fördelaktigt och bekymmerslöst med rätt att använda sviten 12 veckor om året, resterande tid har hotellet din svit för uthyrning och du tar del av intäkterna. Den optimala lägenheten av större variant som passar utmärkt till barnfamiljen med tanke på läget, samtidigt som hotellet är barnanpassat med aktiviteter och barnområden. Kom bort från vardagen och njut av din egen svit på Riviera.

 • Pris
  3 950 000 kr
 • Boyta
  45,9 m2
 • Månadsavgift
  5 381 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO05539
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Markplan nära havet

På Riviera finns tid och plats för avkoppling och njutning samtidigt som Båstads vackra natur, kustlinje och stadsplus finns på promenadavstånd. Precis intill Riviera Strand går strandpromenaden som längs med havet leder till Båstads alla delar och ett dopp i havet är aldrig långt borta. Sällsynt tillfälle för dig som söker svit av större modell. Denna svit är placerad på attraktivt läge nära pool och havsutsikt. Precis intill havet ligger hotellet där du på bästa sätt kombinerar det bästa av två världar. Utnyttja hotellets alla fördelar samtidigt sköter du dig själv i eget boende och njuter av solnedgångar och kvällsdopp. På hotellet finns restaurang, lekrum, pool, gym, bastu, lekrum och aktivitetsrum för ungdomar, något för alla åldrar. Boendet på Riviera Strand kännetecknas av modern design och god standard. All utrustning är snygg, funktionell och håller hög klass. Sviten har fyra bäddar fördelat på separat sovrum samt praktisk våningssäng, sociala ytor med pentry i anslutning till uteplatsen som vetter mot grönytorna mellan husen med poolhus och jacuzzi. Optimalt läge för barnfamiljen med bra uppsikt och gott om plats att umgås. Pentry utrustat med glaskeramikhäll, kyl, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin som har torkfunktion. Riviera Strand ligger i nordöstra delen av Båstad, ca en kilometer utanför centrum. Tillräckligt centralt för att vara bekvämt nära och samtidigt lugnt och avskilt vid Malens strandskog. I centrum finns det gott om butiker, caféer, restauranger och nattklubbar samt ett tennismuseum. Från Riviera Strand har du även nära till det nya handelsområdet Entré Båstad med bland annat stormarknad, saluhall, fiskaffär, sportbutik och affär med biltillbehör. Här får du en ekonomisk bra affär med tanke på intäkterna du får genom att äga sviten, även fast du väljer att bo här alla dina tolv veckor! Ett enkelt och gynnsamt ägande, på en plats som har allt! Välkomna till populära och barnvänliga Riviera Strand - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer info!

Rum 4 pers 46kvm

Hall Spegel, Klädhängare och hatthylla 3 st garderober Platsbyggd Våningssäng med lådförvaring och Sänglampor, 2 st 90 cm bäddmadrasser Sovrum Platsbyggd sänggavel med 2 st garderober och sänglampor, 180 cm säng. Kök Rostfri bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor Diskmaskin, bänkkyl med frysfack, micro och glaskeramikhäll. Matbord i massiv mörkbetsad ek och 4 st matsalsstolar Pendellampa ovan matbord Vardagsrum Möblerat med matta, soffa, 2 st fåtöljer och soffbord i carraramarmor Låg tv-möbel i mörkbetsad eklaminat. TV Wi-Fi Badrum Helkaklade väggar Klinkergolv med golvvärme Duschväggar i glas Fast + handhållen dusch Kommod, väggskåp, spegel Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Så fungerar det

När du investerar i bostadsrätten i Riviera Strand kan du bo i din svit under tolv valfria veckor om året. Senast sex månader i förväg anmäler du till hotelloperatören vilka veckor du vill nyttja. Kontakta mäklaren Anna ([email protected]) för att få uppgifter om intäkter. Du kan också välja att hyra ut den alla veckor under året. Samtliga sviter som finns tillgängliga för uthyrning får ta del av hotellets hyresintäkter. Efter egen vistelse betalar du för en storstädning av din svit för att hotelloperatören ska kunna säkerhetsställa standarden inför uthyrning. I avgiften till föreningen ingår alla kostnader för el, värme, vatten, inre underhåll och reparationer. Hotelloperatören ansvarar för yttre underhåll och skötsel av anläggningen. Läs mer på www.hotelrivierastrand.se och https://brf.rivierastrand.se/riviera-strand

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Restaurang, garage, pool, bastu, gym, lekrum för barn, aktivitetsrum för ungdomar och aktiviteter under skollov. Läs mer på www.rivierastrand.se

Beskrivning bilplats

Parkering och garage finns.

Lägenhetsnummer

670-1-D121

Lägenhetsnummer register

0121

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2015

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Ja

Ventilation

FTX

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Riviera Strand
Generell information

Bostadsrätterna är för fritidsändamål, man får inte skriva sig på adressen. 20% rabatt på Restaurang Riviera (gäller endast andelsägare samt make/maka/sambo och medföljande barn). Fritt inträde till gym- och poolhus.

Antal lägenheter

51

Andel i förening

2,2%

Månadsavgift

5 381 kr/mån

inkl el, värme, VA & inre underhåll. Avgiftshöjning gjordes 2023-01-01.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Gratis WiFi finns.

Övrigt

Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbelopp betalas av förvärvaren/köparen. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp betalas av pantsättaren/köparen.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

En fri garageparkering/boendevecka. Garagehyra via hotellet: 100 kr/dag, 500kr/vecka

Indirekt nettoskuldsättning

142 311 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Riviera ligger direkt efter Malen på bekvämt promenad och cykelavstånd till Båstad via Strandpromenaden som tar en hela vägen fram. Riviera ligger intill havet där de vackra sanddynorna breder ut sig och öppnar upp den vackra sandstranden bakom. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna delen av Båstad! Ett mycket tilltalande område vid havet med fina joggingslingor i unik skogs- och vattenmiljö. Vidare finns här Hotel Riviera som erbjuder evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången eller varför inte bara avnjuta ett glas vin eller en glass i deras mysiga patio? Stranden nedanför är även en mötesplats vid högtider som Valborgsmässoaftonens brasa och nyårsaftonens magiska utsikt över fyrverkerierna längs med Laholmsbukten.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 5-10 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 25 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv intill Tuvelyckan erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6:an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på 60 min.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad, fiskaffär, pizzeria, sportshop samt en del övrig fackhandel såsom Elon m.fl. Här bedriver även Friskis&Svettis sin träningsverksamhet.

Dokument
Karta
Rivieravägen 33, D121
Riviera

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg