MED160BD55DABB347679BF19D0CCD40B3E6

Paulins väg 15K

Båstad Väster

Lägenhet vid Paulins brygga med havsutsikt och stor terrass!

På ett av Båstads mest attraktiva lägen ligger denna charmiga lägenhet med privat terrass om ca 100 kvm där man njuter av fantastisk utsikt över Laholmsbukten och den grönskande omgivningen. Välkomna till en oas med plats för både avkoppling, härliga kvällsdopp och med närheten till allt Båstad har att erbjuda. Här bor du med gemensamt poolområde, tillgång till områdets tennisbanor, badrocksavstånd till morgondopp och gemensamma gröna ytor samt boulebana som skapar ytterligare trivsel i föreningen. Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information.

 • Pris
  5 495 000 kr
 • Boyta
  66 m2
 • Biarea
  100 m2
 • Månadsavgift
  3 229 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05179

Väldisponerad lägenhet med havsutsikt och ca 100 kvm stor terrass mot havet på väster i Båstad. Lägenheten, som ligger på avskilt läge i föreningen, har stora ljusinsläpp samt vacker omgivning med äppleträd, lummighet och havet i periferin. Till detta en stor inhägnad uteplats som blir en förlängning på lägenheten. Vidare har man gemensam uppvärmd pool, tillgång till tennisbana samt morgondopp på bryggan nedanför ängen! Genom entrén och till vänster ligger köket som i kombination med allrum och stora glaspartier har kontakt med den enskilda trädgården/uteplatsen om ca 100 kvm som vetter ut mot Laholmsbukten och grönskande ängar. Utöver detta finns det ett rymligt badrum och två sovrum i vardera ände av lägenheten.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Stor stansatt terrass om ca 100 kvm längs med hela lägenheten mot havet. Bedårande vyer med utsikt över havet i lummig omgivning med bäckens porlande som skänker lugn till själen. En grön ridå av bokhäckar skärmar av samtidigt som den binder ihop och skapar ett enhetligt intryck kring lägenheten.

Övrig information om byggnaden

Nedanför området ligger en av Båstads populäraste badbryggor, Paulins brygga, samt tennisbana som man har tillgång till. Pool i anslutning till lägenheten via liten trappa upp. Njut av sol, bad och härligt häng kring poolen innan man går tillbaks för kvällsgrillningen på den egna, privata uteplatsen.

Beskrivning bilplats

Möjlig parkering intill bostaden + stor gemensam parkering på andra sidan byggnaden. parkering ingår i avgiften.

Lägenhetsnummer

10

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggår

2105/2016

Areakälla

föreningens information

Biarea är uppskattad yta för uteterrassen

Hiss

Nej

Ventilation

Uppvärmning

Vattenburen värme via bergvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotSelected

Förening - BRF Paulins Trädgård
Generell information

Välskött och trevlig Brf på Väster i Båstad med gemensamt poolområde och egen äppellund.

Antal lägenheter

10

Andel i förening

10%

Månadsavgift

3 229 kr/mån

inkl värme, vatten, renhållning. Tillkommer kostnad på 1003 kr / månad för el. Förhöjd med 545 kr pga dagens elpriser.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Ingår i avgiften.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Tillkommer kostnad på 1003 kr / månad för el. Förhöjd med 545 kr pga dagens elpriser.
Om området
Generellt

Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren. Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader. Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.

Kommunikation

Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads sjudande hamnområde som erbjuder både shopping, konserter, kaféer, barer och restauranger, finns nära och du tar dig lätt dit med en kort promenad eller cykeltur. I centrala Båstad finns det mesta man kan tänkas behöva.

Övrigt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Paulins väg 15K
Båstad Väster

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg