MED6590B44DBD4E47AE9A5D6879DA22A7FC

Påarps kyrkoväg 37

Bjärehalvön

Ståtlig villa med stor veranda på naturskönt läge!

Välkommen till denna rymliga och ljusa villa på privat och naturskönt läge. Ett mycket vackert arkitektritat hus i New England stil. Här bor man omringad av fantastisk natur i en modern villa som badar i ljus. Lantlig miljö med underbar tomt stor på Bjärehalvön och vackra vyer över böljande fält. Dessutom med närhet till Båstad och Torekov som erbjuder restauranger, strandbad och byliv. Fastigheten har en vacker naturträdgård, härlig veranda under tak i sydvästläge samt pergola. En villa med smakfull interiör och genomgående välvalda materialval. Välkommen att kontakta Nadjafi & Kristensen för att boka din visningstid!

 • Pris
  7 500 000 kr
 • Boyta
  184 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  4 362 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK741
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Fantastisk omgivning

Bo omgiven av fantastisk natur i en vacker arkitektritad villa! På detta natursköna läge bor man privat med härliga vyer över Bjärehalvöns böljande fält. Samtidigt i ett mycket modernt, ljust och rymligt hem i New England stil. I denna miljö är det enkelt att finna lugn och ro! Samtidigt bor man på ett bekvämt läge med närhet till både Båstad och Torekov samt med allt vad som erbjuds här. Villan om 184 kvm är ett 1½ plans hus i vinkel som byggdes 2012. En rymlig villa som badar i ljus och har gott om härliga sällskapsytor. Genom entréns dubbeldörrar kommer man in i den rymliga hallen. Vidare in i huset finns det smakfulla vita köket från Tibro. Öppen planlösning till matplats och vardagsrum med stor värmande kamin i mitten. Skafferi och köksö som skapar social yta mellan kök och vardagsrum och öppet upp i nock med flera stora takfönster. Fint brunt ekgolv på vita väggar mellan de flera golvfönsterna och altandörr ut till altanen i söderläge. På entréplan finns totalt två sovrum varav ett större, ett rum som kan användas som kontor samt ett helkaklat badrum med badkar och dusch. Badrummet är mycket stilfullt i beigea och vita toner. I det större sovrummet är både väggar och golv helt vita. Här finns dessutom dressingdel samt egen altandörr ut till den härliga trädgården. På bottenplan intill hallen finns även en rymlig tvättstuga samt groventré med klinkergolv. Vidare på övre plan finns ytterligare två sovrum, förvaring bakom skjutdörrar, ett badrum (ej inrett men förberett att inredas) samt ett allrum med fransk balkong. Även här är interiören ljus och mycket smakfull. Träbalkar i tak skapar karaktär i hemmet och vyer över åkrar och böljande landskap från den franska balkongen. Genomgående i bostaden är materialvalen mycket välvalda, golvvärme på båda plan, alla vitvaror är från Siemens och i hela villan finns ett gediget ljusinsläpp. Fastigheten har en anlagd och vacker trädgård. En ljuvlig veranda under tak som ligger i sydvästläge. Intill verandan finns ytterligare en uteplats med pergola. Runt trädgården ligger en vacker stenmur som ramar in tomten. Dessutom större gräsytor och blomstrande växtlighet samt fina stenhällar i trädgården. Närhet till hela Bjärehalvön med bad, natur och service i alla slag samt cykelavstånd till nya Bjäreskolan i Västra Karup. Sammantaget en mycket fin fastighet i underbar lantlig miljö. Ett mycket stilfullt hem där naturen sammanflätas med inomhusmiljön. Här bor man bekvämt på ett privat och vackert läge med storslagna vyer över böljande fält. Varmt välkomna att kontakta Nadjafi & Kristensen för att boka visningstid!

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Härlig uteplats i vinkel som delvis är överbyggd.

Övriga byggnader

Enklare förråd på tomten.

Bilplats

Stenbelagd uppfart på tomten.

Beskrivning uteplats

Härlig uteplats i vinkel som delvis är överbyggd.

Övrig information om tomten

Underbar naturtomt med böljande fält som närmaste granne. Fina naturinslag, stenbelagd uppfart och härlig uteplats med pergola i söder.

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel

Byggår

2012

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Aluzink

Stomme

Trä

Typ av tomt

Naturträdgård

Ventilation

VA

Enskilt vatten året om (borrad brunn). Enskilt avlopp (trekammarbrunn med infiltration).

Uppvärmning

Jordvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Glimminge GA:1 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

3 525 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

16 augusti 2022

Energideklarationsförbrukning

73 kWh/kvm och år

Energiklass

C

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 399 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

4 300 kr

Elförbrukning

9 600 kWh/år

El

23 600 kr/år

VA

1 800 kr

Sotning

500 kr

Total driftskostnad

30 700 kr

Uppvärmning inkluderas i elförbrukning. Kostnad för försäkring och fastighetsskatt tillkommer.
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Påarps kyrkoväg 37
Bjärehalvön

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg