MED3F4E73F0373647129DE01D7370EF6A17

Össjö kyrkväg 28

Össjö

Charmig fastighet med egen damm

Fantastisk fastighet med parkliknande trädgård i trevliga Össjö. Damm med brygga, mysig pergola och stort trädäck med bästa solläge. Charmig 1½ plans villa uppförd 2008 i korsvirkesstil. Stora sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning, två badrum, tre sovrum och möjlighet att göra ytterligare sovrum. Solceller och jordvärme bidrar till låga driftkostnader. Mycket fint och väl underhållet, bara att flytta in och njuta eller för er som t ex. vill ha verksamhet hemma så erbjuds här möjlighet att utveckla fastigheten. Fristående garage med plats för bil och verkstad samt ett rum inrett till gästrum/kontor. Strategiskt bra läge med närhet till både E4:an och E6:an. I Össjö finns förskola, skola F-6, bibliotek, idrottsplats och stora härliga strövområden.

 • Pris
  6 295 000 kr
 • Boyta
  200 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  5 067 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS05464

Kommande visning

Vänligen kontakta mäklaren för att anmäla dig till visning!

Välskött & Charmigt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska fastighet med parklinande trädgård i lugna och trevliga Össjö. Många perenna växter, damm med brygga, stora gräsytor, mysig pergola och stort trädäck med bästa solläge. Genomgående charmig 1½ plans villa som uppfördes 2008 i korsvirkesstil. Stora trevliga sociala ytor att umgås på med kök vardagsrum och matplats i öppen planlösning, två badrum, tre sovrum och möjlighet finns att göra ytterligare sovrum. Genomgående varm och trivsam interiör med härliga social ytor och bra ljusinsläpp. Genom entrén via den stensatta gången på husets framsida välkomnas man in i hallen som är öppen mot köket och matplatsen. Klinkerbelagt golv, plats för klädavhängning och trappa till det övre planet. Trivsamt kök som renoverades 2021 med väl valda vitvaror, material och köksinredning. Sammanhängande matplats med plats för stort matrumsmöblemang och här leder dörr ut mot det stora trädäcket som blir en förlängning av de social ytorna och ger plats åt flera utemöblemang. Rymligt vardagsrum med murad spis som höjer mysfaktorn, två trappsteg ner i fil med vardagsrummet ligger allrummet som också har utgång till drädäcket. En trappa upp möts man av ett stort trevligt allrum som enkelt går att dela av för er som behöver ytterligare sovrum. Till höger om trappan finns ett helkaklat badrum med badkar. Till vänster om trappan genom allrummet finns ett rymligt sovrum med bra klädförvaring samt ingång till oinrett vindsutrymme. Solceller och jordvärme bidrar till låga driftkostnader. En mycket trevlig fastighet som är väl underhållen, bara att flytta in och njuta eller för er som drömmer om en fastighet med möjligheter till egen verksamhet, att ha djur, bli ett steg närmare att vara mer självförsörjande är detta en fastighet som erbjuder många möjligheter. Här finns både fördelarna med att bo i ett villaområde samtidigt som man har en stor tomt som ger en avskild och lantlig känsla. Fristående garage med plats för bil och verkstad samt ett rum som är isolerat och inrett till gästrum/kontor. Strategiskt bra läge med närhet till både E4:an och E6:an. I Össjö finns förskola, skola F-6, bibliotek, idrottsplats och stora vackra strövområden. En fastighet som bör ses och upplevas på plats, välkomna att kontakta Frances Strand för mer information och för att boka tid för visning! [email protected]

Kök

Trivsamt kök med bra arbetsytor. Köksinredning i svart som harmoniserar fint med gasspisens, fläktens och diskmaskinens mörkröda färg samt med tegelväggarna, bänkskivan i trä och diskbänken i rostfritt. Integrerad kyl/frys, inbyggd ångugn, inbyggd vinkyl, bardisk med plats för flera barstolar. Köket renoverades 2021. Klinkergolv.

Badrum entréplan

Helkaklat badrum i ljusa toner. Utrustat med toalett, handfat i kommod, golvvärme och dusch med glasväggar.

Badrum övre plan

Helkaklat badrum i ljusa toner. Utrustat med toalett, handfat i kommod, förvaringsskåp, golvvärme och badkar med dusch vägg.

Tvättstuga groventré

Praktisk tvättstuga med utgång mot garaget. Upphöjd tvättmaskin och torktumlare med kringbyggd förvaring, laminatbänkskiva med vask, central för solceller, värmepanna, ventilationsanläggning och liten kyl. Kakelklädda väggar och klinkergolv.

Garage och isolerat rum

Rymligt garage med el-port, isolerat rum som kan användas som gästrum eller kontor.

Övrig information

Information
Bilplats

Garage och uppfart med plats för flera bilar.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

2008

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Korsvirke, trä och puts

Tak

Betongpannor

Stomme

Betong och trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Jordvärme och solenergi, vattenburen golvvärme på entréplanet

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Össjö GA:5 ändamål: Vägar Avtalsservitut Ledning Mm Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 11-IM5-76/11357.1

Nätbolag

Eon

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

14 juni 2019

Energideklarationsförbrukning

36 kWh/kvm och år

Energiklass

B

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 764 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

3 550 kr

Elförbrukning

10 606 kWh/år

El

29 941 kr/år

VA

9 789 kr

Total driftskostnad

43 780 kr

Solcellerna genererar ca 7 000 - 8 000 kwh/år
Om området
Generellt

Össjö är ett samhälle i Ängelholms kommun, ca en mil öster om Ängelholms tätort. Den vackra omgivningen av öppna och böljande landskap, och med närheten till Ängelholm, gör Össjö till en naturskön och strategiskt bra plats att bo på.

Kommunikation

Strategiskt bra läge med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till både E4:an och E6:an. Regionbuss 510 går mellan Ängelholm och Klippan, med hållplatser vid Össjö Byavägen och Össjö Skola. Bussresan tar ca 20 min till Ängelholm Station.

Närservice

I Össjö finns förskola, skola F-6, bibliotek, idrottsplats och stora vackra strövområden. Össjö kyrka från 1100-talet ligger centralt beläget i samhället.

Dokument
Karta
Össjö kyrkväg 28
Össjö

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg