MED69D069DF19E24388946D1EFF4C3B593A

Odens väg 46

Skummeslövsstrand

Nybyggd stilren enplansvilla på trevligt läge

Nybyggt, smakfullt och praktiskt! Perfekt för er som söker ett nytt, praktiskt boende i ett lugnt och trevligt villaområde där ni samtidigt har närhet till både havet och bra kommunikationer. Nu finns tillfälle att förvärva detta fina hus som planeras att stå färdigt för inflyttning i höst. Tomt på lugnt och barnvänligt läge, gränsande till grönområde. Huset har genomgående väl valda material, ljus och luftig känsla och en smart planlösning. 145 kvm i ett plan fördelat på fyra sovrum, två badrum, groventré, klädkammare samt kök och vardagsrum i öppen planlösning i husets mitt. Möjlighet finns att välja till solceller. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information, [email protected]

 • Pris
  5 800 000 kr
 • Boyta
  145 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  602 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS04988
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Enplansvilla Allarp

Perfekt för er som söker ett nytt, praktiskt boende i ett lugnt och trevligt villaområde där ni samtidigt har närhet till både havet och bra kommunikationer. Nu finns tillfälle att förvärva detta fina hus som planeras att stå färdigt för inflyttning i höst. Tomt på lugnt och barnvänligt läge, gränsande till grönområde. Huset har genomgående väl valda material, ljus och luftig känsla och en smart planlösning. 145 kvm i ett plan fördelat på fyra sovrum, två badrum, groventré, klädkammare samt kök och vardagsrum i öppen planlösning i husets mitt. Entré och hall med plats för klädavhänging samt inrett med garderober. Tre av sovrummen nås direkt från hallen vid entrén där även ett av badrummen finns lättillgängligt från sovrummen. Master bedroom ligger i husets norra del och har ingång från vardagsrummet samt ingång till klädkammare som leder vidare in till badrum med dusch. Klädkammaren har även ingång direkt från groventrén. Kök och vardagsrum som ligger i en öppen planlösning genomgående i husets mitt, skapar en stor, ljus och luftig yta att umgås på. Huset är under uppförande och inflyttning beräknas kunna ske i höst. Flertalet bilder är från tidigare uppfört hus.

Kök

Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Vit stilren köksinredning med släta luckor, bänkskivor i marmor och vitvaror från Electrolux. Bra förvaringsmöjlighet och stora arbetsytor. Två diskhoar. Köksö med plats för barstolar. Köksfläkt infälld i taket.

Badrum 1

Helkaklat badrum utrustat med handfat i kommod, toalett, dusch och handukstork. Badrummet har ingång från hallen vid entrén.

Badrum 2

Helkaklat badrum utrustat med handfat i kommod, toalett, dusch och handdukstork. Nås från klädkammaren via sovrummet och groventrén.

Groventré/tvättstuga

Groventré med ingång från uppfarten. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, förvaringsskåp och tvättho. Ingång till köket och klädkammare som leder vidare till badrum och master bedroom.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Fristående förråd

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2022

Fönster

Isolerglas

Grund

Betongplatta

Fasad

Träpanel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Grovplanerad tomt

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

500 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

544 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Då ingen bott i huset finns det inga driftskostnader att redovisa.
Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Dokument
Karta
Odens väg 46
Skummeslövsstrand

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg