MEDFBF3FC4BE5B141BF9A3F2512703806C7

Nygatan 36

Malen

Familjevänlig villa på Malen med södertomt!

 • Pris
  10 500 000 kr
 • Boyta
  159 m2
 • Biarea
  54 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  910 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04563

Arkitektritat hus

Arkitektritat och franskinspirerat hem med lummig och omgärdande trädgård på privat sydvästläge. Huset har ljusa och öppna ytor med ekparkett i stora delar av huset och inspirerande planlösning med separat sovrumsavdelning en trappa upp och det finns ett avskilt TV-rum en trappa ner. På entréplan finns kök, matplats och allrum i öppen planlösning med utgång till trädgården.

Kök

Rymligt kök med matplats som vetter ut mot gatan. Marbodalkök, tidigt 90-tal, vitt med med trädetaljer. Spis, spisfläkt och kyl.

Badrum OV

Badkar, dusch handfat. Det finns gästwc på entréplan i hallen.

Badrum källarplan

Dusch, bastu, tvättmaskin. Separat wc finns i källaren.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns. Eldstaden fungerar men bör ses över/sotas. malens andels vattenförening. Fönster bytta 2004 Taket bytt 2010 Värmesystemet bytt 2005 Trädäck anlagt 2016 Dränering gjord 2018 & 2020

Beskrivning uteplats

Trädäck i söder anlagt 2016 med fina trädgårdsvyer. Markis finns.

Övriga byggnader

Gäststuga på tomten med eget pentry och duschrum med toalett.

Övrig information om byggnaden

Fiber finns. Eldstaden fungerar men bör ses över/sotas. malens andels vattenförening. Fönster bytta 2004 Taket bytt 2010 Värmesystemet bytt 2005 Trädäck anlagt 2016 Dränering gjord 2018 & 2020

Övrig information

Fiber finns. Eldstaden fungerar men bör ses över/sotas. malens andels vattenförening. Fönster bytta 2004 Taket bytt 2010 Värmesystemet bytt 2005 Trädäck anlagt 2016 Dränering gjord 2018 & 2020

Bilplats

Uppställningsplats intill huset samt i stor carport.

Beskrivning uteplats

Trädäck i söder anlagt 2016 med fina trädgårdsvyer. Markis finns.

Övrig information om tomten

Lummig och grönskande södertomt.

Byggnadstyp

1-plans etagevilla med källare

Byggår

1972

Fönster

2-glas isoler (2004)

Grund

Källare

Fasad

Mexitegel + trä

Tak

Papp (2010)

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen värme via Stiebelpanna (2005) Luft/vatten

Planbestämmelser

Stadsplan Tomtindelning Stadsplan Stadsplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

290 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

16 februari 2022

Energideklarationsförbrukning

113 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

5 311 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 174 kr

Uppvärmning

21 700 kr

Elförbrukning

25 000 kWh/år

VA

1 056 kr

Total driftskostnad

24 930 kr

I uppvärmningskostnaden igår även kostnaden för hushållsel. Vatten från Malens andelsvatten förening
Om området
Generellt

Malen ligger längs med Båstads strandpromenad och är ett av de attraktivaste områdena i Båstad med vacker sandstrand. Via Strandpromenaden tar man sig enkelt till hamn och tennis och man har även närhet till fina promenadstråk längs med kusten och i Malens skog. Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Närservice

I centrala Båstad finns all service som behövs så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café, restaurang samt skoaffär.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.

Karta
Nygatan 36
Malen

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg