MEDB67BA7479ED34B049C7454CD4B84D04D

Norra Ringvägen 43

Hemmeslöv

Trevligt läge med närhet till havet

I populära Hemmeslöv ligger denna 1½-plansvilla på lummig tomt som gränsar till grönområde. Lugnt och trevligt område med närhet till hav, strand, tågstation och allt som Båstad centrum har att erbjuda. Villan är i behov av modernisering men erbjuder många bra ytor som ger möjlighet till förändring efter det egna behovet. Välkomna att boka visning!

 • Pris
  3 900 000 kr
 • Boyta
  137 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  979 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS04841
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Villa i Hemmeslöv

1 ½ plansvilla på lugnt och trevligt område med närhet till havet och sandstrand, tågstation och Båstad centrums serviceutbud. Villan är i behov av modernisering men erbjuder många bra ytor som ger möjlighet till förändring efter det egna behovet. Entré från husets östra sida, med bra plats för klädavhängning. Badrum i anslutning till hallen och vidare in i huset möts man av rymliga sällskapsytor med kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Vardagsrummet är rymligt och ger plats åt både soffgrupp och matrumsmöblemang. Mysig braskamin och utgång till trädgården. Sovrummen på entréplan nås från vardagsrummet. Groventré/tvättstuga nås från köket och har utgång mot husets södra gavel. En trappa upp på det övre planet finns allrum, två sovrum, badrum och två klädkammare. Lummig insynsskyddad trädgård som gränsar till grönområde. Carport med förrådsdel.

Kök

Kök med matplats. Köket är utrustat med äldre köksinredning samt kyl/frys, spis med dubbla ugnar och fläkt.

Badrum entréplan

Våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustat med dusch, handfat och toalett.

Badrum över plan

Våtrumsmatta på golv och väggar. Utrustat med badkar, handfat och toalett.

Groventré/tvättstuga

Groventré från husets södra gavel. Utrustat med tvättmaskin, torkskåp, förvaringsskåp och varmvattenberedare.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Carport med förråd.

Bilplats

Carport och uppfart

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1976

Fönster

2-glas, kopplade

Grund

Torpargrund

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt El

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan Fråga Väckt Om Förordnande

Pantbrev

710 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 679 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

4,0

Renhållning

1 950 kr

El

8 827 kr/år

VA

4 900 kr

Sotning

1 051 kr

Total driftskostnad

17 228 kr

Har nyttjats som fritidsboende. Kostanden för el innefattar även uppvärmningskostnad.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Dokument
Karta
Norra Ringvägen 43
Hemmeslöv

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg