MED7A5894283C5440BA873D3E3C2338C6AB

Norra Kustvägen 62

Skummeslövsstrand

Välskött, gedigen villa på bra läge nära milslång strand och naturreservat!

Med närhet till den milslånga sandstranden i Skummeslöv ligger denna väl omhändertagna villa med fin trädgård. På entréplanet finns ett stort vardagsrum med öppen spis, kök med matplats med utgång till stor terrass och uterum. Vidare på samma plan finns ett bibliotek/sovrum, tvätt och badrum med bastu. Övre plan rymmer allrum och två sovrum varav ett med balkong med utsikt över havet. Till fastigheten finns ett garage med tillhörande förråd. Området erbjuder närliggande matbutik, restauranger, vårdcentral, tennis- och padelbanor samt naturreservat med motionsslingor runt knuten. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information!

 • Pris
  4 595 000 kr
 • Boyta
  209 m2
 • Biarea
  16 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  1 319 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05384
 • Tillträde
  1 juni 2023 00:00

Den stora och ljusa hallen välkomnar dig in i denna väl omhändertagna 1,5-plans villa. Det stora vardagsrummet har fint ljusinsläpp och en vacker öppen spis. I angränsning till vardagsrummet ligger köket med matplats. Härifrån finns utgång till trädgård med terrass och uterum. Till höger om hallen finns ett bibliotek/allrum/sovrum samt en avskild del med tvätt, badrum och bastu. En trappa upp finns två sovrum och ett rymligt allrum där du även ges fin utsikt över havet och Bjärehalvön. De båda sovrummen är rymliga och har goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till det ena sovrummet finns klädkammare och WC, i anslutning till det andra finns en balkong i söderläge. Lummig och lätt kuperad trädgård med stora ytor samt en trädgårdsdamm. Till fastigheten hör även ett kallgarage med förråd. Sammanfattningsvis en rymlig villa om hela 209 kvm, med genomgående trägolv på båda planen, ljusa innertak och fina ljusinsläpp på bra läge med närhet till både hav, naturreservat och bra närservice!

Kök

Ljust kök med bra arbetsytor och separat matplats med utgång till terrass och trädgård. Hel kyl och frys i vitt, ugn och micro, spishäll med väggmonterad köksfläkt.

Badrum

Helkaklat badrum med ljus badrumsinredning, dusch och bastu.

Övrig information

Information
Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1971

Fönster

2-glas

Grund

Krypgrund/Källare

Fasad

Tegel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Koppar

Stomme

Trä

Ventilation

självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt El + Solfångare för varmvatten

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1959-04-30) Fråga Väckt Om Förordnande (1956-12-27)

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

1 020 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

11 oktober 2022

Energideklarationsförbrukning

90 kWh/kvm och år

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 543 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

2 500 kr

Uppvärmning

30 000 kr

Elförbrukning

19 500 kWh/år

VA

4 700 kr

Sotning

1 900 kr

Total driftskostnad

39 100 kr

Om området
Generellt

Skummeslövsstrand är en mycket omtyckt badort i Laholms kommun som lockar såväl de som vill ha ett permanent boende samt sommargäster. När man blickar ut över den milsvida sandstraden förstår man varför! I Skummeslövsstrand finns en badanläggning, en tennisstadion med nio grusbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar för tennis), en 12-håls golfbana samt flera trevlig campingplatser.

Kommunikation

Den nya tågstationen i Båstad ligger på behagligt avstånd och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an.

Närservice

Orten har ett bra serviceutbud med bl.a. vårdcentral, restauranger, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, Skummeslövs golfbana och en tempererad utomhusbassäng.

Dokument
Karta
Norra Kustvägen 62
Skummeslövsstrand

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg