MEDB52EC5B054714D348B1D334EF743AF89

Nabbavägen 27

Arild

Arkitektonisk 70-tals villa i pittoreska Arild

Denna unika fastighet från 70-talet i centrala Arild är en riktig sommaridyll som har allt som behövs för avkoppling och njutning. Med närhet till havet och naturen på Kullahalvön är detta ett drömhem för den som vill bo i en oas med en lummig och insynsskyddad tomt. Fastigheten besitter stor potential följt av möjligheten att skapa ytterligare utrymme för den som behöver det. Den öppna och sociala planlösningen gör det lätt att umgås och ha gäster över. Denna fastighet är helt enkelt perfekt för den som söker ett unikt hem med charmig inredning och härligt ljusflöde. Sammantaget en fastighet med unik känsla i kombination med potential och närhet till allt Arild och Kullahalvön har att erbjuda. Varmt välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Pris
    6 695 000 kr
  • Boyta
    159 m2
  • Biarea
    16 m2
  • Antal rum
    7
  • Tomtarea
    1 218 m2
  • Typ
    1-familjs friliggande villa
  • Ref.Nr
    PP05753

Denna unika fastighet från 70-talet i centrala Arild har allt som en sommaridyll borde ha. Med närhet till havet och naturen på Kullahalvön, är detta ett hem som är idealiskt för den som söker en plats för avkoppling och njutning. Fastigheten ligger på en inssynskyddad tomt som är lummig och trevlig med stora möjligheter att skapa sin egen oas. Dessutom finns det potential att bygga en våning till, vilket öppnar upp för många möjligheter att skapa ytterligare utrymme för den som behöver det. Det som verkligen utmärker denna fastighet är dess unika arkitektoniska stil från 70-talet. Hemmet är ljus och öppen med en retro-inspirerad estetik som ger en känsla av att befinna sig i en annan tid. De sociala och öppna ytorna gör detta hem perfekt för den som gillar att umgås och ha gäster över. Fastigheten har tre sovrum, gästhus och garage, vilket gör det möjligt att ha gott om utrymme för gäster och familj. Förutom dess fantastiska läge, står denna fastighet ut från andra hem på marknaden med dess charmiga inredning och härliga ljusflöde. Den öppna planlösningen ger möjlighet att njuta av det fantastiska naturljuset som strömmar in genom de stora fönstren. Detta ger en känsla av rymd och frihet och skapar en inbjudande atmosfär. Den här fastigheten är helt enkelt perfekt för den som söker en unik fastighet med närhet till havet och naturen i Arild. Med dess arkitektoniska stil från 70-talet och härliga ljusflöde, är det ett hem som är en fröjd för ögat och själen. En riktig sommaridyll för njutaren som vill ha det bästa av det bästa.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nuvarande ägare har åtgärdat flertalet saker sen dom tog över huset 2020. Nytt papptak har lagts på garaget samt den senare utbyggnaden. Man har också bytt ut ett flertal takpannor som var spruckna och ersatt med nya. Har nyligen rengjort taket från mossa och rengjort stuprännor och alla ytterväggar. Man har också dränerat runt huset och garaget, ej den sidan som är mot innergården på baksidan. Man har också gjort iordning alla stora fönster på nya tillbyggnaden och bytt ut dåliga trälister och målat samt bytt ut dålig träpanel runt huset samt på staketet och målat. En ny Daikin värmeväxlare kommer att installeras i början av augusti.

Övriga byggnader

På fastigheten finns också ett garage, förråd och gäststuga. Fiber är indraget i fastigheten för att underlätta arbete på distans.

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggår

1973

Fönster

2-glas/3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Tegel/Trä

Tak

Betongpannor/papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Luft/luft + Direkt el + Kamin

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Höganäs Flundrarp GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Höganäs Flundrarp GA:7 ändamål: Vägar Förmån: Avtalsservitut Vattentäkt Mm, 12-IM7-92/18951.1

Planbestämmelser

Ändring Av Detaljplan (1994-03-17) Byggnadsplan (1978-02-14) Byggnadsplan (1964-01-31)

Pantbrev

2 699 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

4 september 2019

Energideklarationsförbrukning

84 kWh/kvm och år

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 197 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 480 kr

Uppvärmning

16 056 kr

VA

2 958 kr

Total driftskostnad

24 094 kr

Kostnad för uppvärmning omfattar även kostnad för el. Schablonkostad för el 1,5 kr/kWh.
Om området
Generellt

Längst Kullabygdens kust vid södra stranden av Skälderviken ligger vackra Arild. Denna pittoreska by med fantastiskt böljande landskap och närhet till havet gör att man vill stanna kvar.

Dokument
Karta
Nabbavägen 27
Arild

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg