MED503AD178B2E44CBD8D0DB877F7009682

Meteorvägen 21

Hemmeslöv

Otroligt välskött poolvilla i underbara Hemmeslöv!

Mitt i omåttligt populära Hemmeslöv ligger denna stilfulla och väldigt välskötta enplansvilla på solig skyddad tomt med pool och stora umgängesytor. Helt inflyttningsklar villa som de senaste åren har renoverats invändigt med nya ytskikt, nytt kök och badrum. Fyra sovrum och öppna sociala ytor med kamin centralt i huset. Rymligt uterum med skjutbara glaspartier mot 200 kvm trädäck med pool. Underbara ytor där dagarna gärna spenderas och här finns plats för både stort matbordsmöblemang och longegrupp. En helt underbar poolvilla i hjärtat av Hemmeslöv med närhet till hav, tåg och natur! Varmt välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning.

 • Pris
  6 695 000 kr
 • Boyta
  155 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 064 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO05998
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Ljuvlig enplansvilla

Modern och elegant enplansvilla på solig och insynsskyddad tomt i omtyckta Hemmeslöv. En villa du snabbt trivs i och njuter av året om med närhet till centrala Båstad, strand, natur och tågstation. Rogivande tomt där 200 kvm trädäck med pool inbjuder till härliga sommarkvällar och ytor för stora sällskap och utekök. Under höst och vår används med fördel det stora inglasade uterummet som är vidbyggt huset och har direkt anslutning till altanen. Även på husets entrésida finns altandäck för morgon och förmiddagssol vid fin stenläggning. Från Meteorvägen leds vi in till husets entréhall som är öppen och ljus med skjutdörrsgarderob. Till vänster ligger tre sovrum och till höger badrum med dusch. Så sent som 2019 renoverades stora delar av ytskikten och på golvet ligger ljust stilfullt trägolv som ger rogivande kontinuitet i hela villan. Vidare erbjuds stora ljusa ytor med spotlights i taket, öppet upp till nock och plats för soffgrupp och vitrinskåp. Mycket rymd och flera fönster släpper in rikligt med ljus, här finns även täljstenskamin som värmer gott under de kyligare månaderna. I öppen planlösning finns kök som även det renoverades 2019 och ligger i vinkel, samt har köksö mot matplatsen. Moderna ytor och tidlösa vita skåpsluckor i kombination med effektfullt kakel från köksbänk till tak. Här finns även dörr till uteplatsen i öster där morgonkaffet gärna intas. Plats för matbord och skjutbara glaspartier till uterummet på 40kvm som har klinkergolv och plats för både loungegrupp och stort matsalsbord. Uterummet har infälld belysning i takstolarna som styrs via Plejd, och är sk höst/vår som går att använda stora delar av året. Från matplatsen nås sedan det större sovrummet med garderobsvägg och även här finns dörr till uterummet. Helkaklat och nyrenoverat badrum med badkar, och tvättstuga med ytterligare entré samt skåpsförvaring. Tomten har skyddande häck åt tre håll och gott om plats för aktivitet i anslutning till trädäcket. Friliggande garage med automatport och elbilsladdare, samt cykelskjul finns även på tomten. Avstånden är korta oavsett vart du planerar att ta dig. Cykelavstånd till milslång sandstrand, strövområden, butiker och längs med strandpromenaden tar du dig snabbt till Båstad hamn med nöje, tilltalande restaurangutbud och tennis. Underbar villa på underbar tomt som är inflyttningsklar och otroligt trivsam. En villa som måste upplevas på plats - varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Kök

Öppet och ljus kök i vinkel med köksö. Vita släta köksluckor och tidlös grå bankskiva. Kakel ovan köksbänk upp till tak, flera skåp och vitrinskåp samt gott om arbetsyta. Utrustat med kyl, frys, inbyggnads ugn och micro, spishäll, fläkt, diskmaskin och vinkyl. På golvet ligger samma gedigna trägolv som i stora delar av huset. Spotlights i taket och dörr som leder ut till terrassen på entrésidan.

Badrum

Vid entrén finns ett av två badrum, helkaklat med dusch, toalett och handfat i kommod. Stort badrum i anslutning till det större sovrummet. Helkaklat och stilfullt i grått som renoverades 2019, utrustat med hörnbadkar, toalett, handfat, skåpsförvaring.

Tvättstuga/groventré

Vid garaget finns groventré med tvättmaskin, gott om bänkyta och skåpsförvaring. Här finns även frånluftsvärmepannan och vask.

Besiktning

Huset har besiktigats av Anticimex. Mejla Anna, [email protected], för att ta del av besiktningsprotokollet.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Helrenovering av golv, kök, tvättstuga och badrum 2019. Uterum byggdes 2020. Pool och trädäck byggdes 2021.

Beskrivning uteplats

Uterum intillbyggt huset med skjutbara glaspartier till den stora altanen op ca 200kvm med pool och plats för både matmöblemang, loungegrupp och utekök. På entrésidan finns trädäck med härlig morgonsol.

Övriga byggnader

Pool i glasfiber, storlek 3,5m x 8,20m. 1,5m djup. Uppvärmd med värmepump, pooltaket hjälper till att bevara värmen. Poolhuset finns i garaget, ny elcentral. Garage på ca 45 kvm med automatport och förråd. Elbilsladdare finns.

Bilplats

Stensatt uppfart med plats för två bilar, elbilsladdare. Isolerat garage med klinkergolv, automatport och bakomliggande förråd.

Beskrivning uteplats

Uterum intillbyggt huset med skjutbara glaspartier till den stora altanen op ca 200kvm med pool och plats för både matmöblemang, loungegrupp och utekök. På entrésidan finns trädäck med härlig morgonsol.

Övrig information om tomten

Underbar trädgårdstomt med stor gräsmatta för aktivitet. Häck skyddar mot insyn åt tre håll. Mur mot gatan.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2002

Fönster

3-glas isoler

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts (enstegs)

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Frånluftsventilation med återvinning

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburenn golvvärme via frånluftsvärmepump

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Hemmeslöv GA:20 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan (2006-05-08)

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

3 802 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

31 augusti 2023

Energiklass

C

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 678 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

5,0

Renhållning

1 920 kr

Elförbrukning

14 357 kWh/år

El

54 400 kr/år

VA

7 155 kr

Sotning

300 kr

Total driftskostnad

64 275 kr

Permanentboende av fem personer. I kostanden för el ingår även uppvärmning av hus och pool, elstöd är inte avräknat i elkostnaden, elstöd har erhållits på ca 28 000kr. Kostnad för fastighetsskatt och försäkring tillkommer. Fiber finns indraget.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Dokument
Karta
Meteorvägen 21
Hemmeslöv

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg