MEDFA3C24AECBDC493A8DAAFF3B611E94F8

Måsvägen 52

Mellbystrand

Charmigt och pittoreskt ett stenkast till havet i Mellbystrand

På ett attraktivt läge med havet och sandstranden runt hörnet finns nu möjligheten att förvärva denna sommarpärla med närhet till allt Mellbystrand har att erbjuda. Huset som omringas av en välväxt och lummig trädgård som skapar en privat känsla är i 1,5 plan och erbjuder 5 rum och kök. På fastigheten finner ni också ett gästhus med tillhörande pentry och badrum följt av en redskapsbod. Sammantaget ett boende med stor potential att skapa just ditt drömboende som både kan användas som permanent- eller fritidsboende. Varmt välkomna till Måsvägen 52, en verklig plats att trivas på.

 • Pris
  4 995 000 kr
 • Boyta
  90 m2
 • Biarea
  15 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  1 019 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  ME05260

Via den välväxta trädgården når ni huvudentrén som inledningsvis leder er in i en hall med avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns badrummet med tillhörande dusch och tvättmöjligheter. Vidare in möts ni av de ljusa och gemytliga gemensamhetsutrymmena bestående av vardagsrumsdel med kamin och matplats i öppen planlösning. Från denna del når ni även husets uteplats och trädäck i söderläge. I anslutning till matplatsen finns det kompletta köket som går i lantlig stil. På detta plan finner ni också två rum som idag används som sovrum. En trappa upp möts ni även här av ett härligt ljus från fönsterkupan samtidigt som du kan sitta och njuta av en glimt havsutsikt från skrivbordet i väst. På andra sidan på detta plan finns ytterligare ett sovrum. På denna våning finns också förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt som skapar en speciell sommarkänsla. Tomten som erbjuder stora gräsytor är relativt lättskött samtidigt som den är privat och lummig. Utomhus njuter man av ljudet från havet samtidigt som framförvarande hus och trädgård skyddar mot vind. På fastigheten finns också ett gästhus med tillhörande badrum med dusch och pentry och redskapsbod med plats för trädgårdsredskap och förvaring. På baksidan om redskapsboden finns också en uppbyggd grillplats med potential för utekök. Sammantaget en trevlig fastighet på ett attraktivt läge i Mellbystrand med havet och stranden runt hörnet.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber

Övriga byggnader

På fastigheten finns också ett vinterbonat gästhus med tillhörande badrum och pentry om ca. 15 kvm samt en redskapsbod om ca. 15 kvm.

Övrig information om byggnaden

Fiber

Övrig information

Fiber

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1966

Fönster

2-glas isoler

Grund

Krypgrund

Fasad

Plåt

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt/enskilt sommarvatten. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Direkt el + Luft/Luft värmepump + Öppen spis

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Laholm Mellby GA:5 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

10 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 792 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 000 kr

Elförbrukning

7 122 kWh/år

El

14 000 kr/år

VA

4 200 kr

Sotning

500 kr

Total driftskostnad

20 700 kr

Försäkring ingår ej i driftskostnaden
Om området
Generellt

Mellbystrand, badorten som lockar allt fler till permanent boende. Det är inte så konstigt. Kombinationen av lugn och harmoni vid havet och närheten till E6:an gör Mellbystrand till ett passande boendealternativ för de flesta. Sveriges längsta sandstrand sträcker sig längs orten.

Kommunikation

Laholms kommun har ett vittförgrenat nät av kommunikationsleder. E 6 och Västkustbanan skär genom kommunens västligaste, riksväg 15 förbinder Halmstad med Karlshamn i Blekinge och riksväg 24 Laholm med Hässleholm i nordöstra Skåne. Busslinje Laholm - Laholms tågstation - Mellbystrand - Skummeslövsstrand - Tuvelyckan och Båstads tågstation går genom Mellbystrand.

Närservice

Sommarparadiset Mellbystrand är uppbyggt kring turismen. För att tillmötesgå de många besökarna och de fast boende finns bland annat restauranger, affärer, köpcenter, turistboende, förskola, skola och äldreomsorg. Orten bjuder också på många utomhusaktiviteter förutom havsbad till exempel fotbollsgolf, minigolf och motionsslingor.

Övrigt

Vid Lagans mynning eller Lagaoset är intresset för sportfisket av lax och havsöring stort. Naturen här är föränderlig med de strand sporrar som bildas när havsströmmarna får utloppet att sakta flytta sig norrut. En vacker plats att besöka och kanske prova på kitesurfing!

Karta
Måsvägen 52
Mellbystrand

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg