MED1FBE5D546AAE426D981407C9FD2F1DE6

Mangårdsvägen 46 B

Centrala Båstad

Trevlig bostadsrätt i två plan

Så välkomna ska ni vara till denna rymliga och praktiska bostadsrätt i två plan med två uteplatser en i sydväst och en i nordost. Badrum på båda planen, trevligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor man bekvämt med närhet till vacker natur och Båstad metropolens hela utbud av nöjen och service.

 • Pris
  2 195 000 kr
 • Boyta
  114,5 m2
 • Biarea
  5 m2
 • Månadsavgift
  6 544 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME04889

Välkomna till denna rymliga och praktiska bostadsrätt i två plan med flera härliga uteplatser i olika väderstreck. På entréplanet kommer man in i en stor välkomnande hall med avhängningsytor och garderober. Marbodalkök i körsbär, bänkskiva i marmor och en rymlig matplatsdel. Vardagsrum med utgång till inglasad, ljus balkong med högt i tak. Duschrum/WC. På bottenvåningen finns ett helkaklat badrum, tvättstuga samt två sovrum varav det en med ingång till en stor klädkammare samt utgång till uteplats. Hall med garderober. Genomgående parkettgolv i sovrummen och hallen.

Kök

Kök med matplats. Marbodalkök i körsbär utrustat med kyl -21, frys -21, diskmaskin -19, spis med ugn, bänkskiva i marmor och spisfläkt.

Badrum på övre plan

Badrum utrustat med dusch, handfat och toalett. Plastmatta på golvet, målade väggar och duschhörnan har kaklade väggar.

Badrum på nedre plan

Helkaklat badrum med badkar, handfat i kommod och toalett.

Tvättstuga

I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, panna, tvättho och överskåp för förvaring.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns. Förråd finns som tillhör bostadsrätten. Cykelförråd finns.

Beskrivning bilplats

Parkeringsplats. Garage finns att hyra, separat kö.

Bilplats

Ja

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

2-plan i souterräng radhus

Byggår

1988

Areakälla

Föreningens information

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Vattenburen el och luft/luft-värmepump (2020)

Nätbolag

Bjäre Kraft

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

2 april 2009

Energideklarationsförbrukning

108 kWh/kvm och år

Energiklass

None

Förening - Brf Båstadhus nr 6
Generell information

Förvaltare Riksbyggen

Antal lägenheter

21

Andel i förening

5,8%

Månadsavgift

6 544 kr/mån

Inkl, vatten, renhållning och tv.
Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber Kabel-TV finns med basutbud som ingår i månadsavgiften

Bilplats

Parkering ingår ej. Allmän parkering tillämpas. Garage finns och kan hyras för 300kr/mån (separat kösystem)

Renoveringar

Fasadmålning utförd 2020

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Uppvärmning

18 000 kr

VA

0 kr

Total driftskostnad

18 000 kr

I kostnad för uppvärmning är även hushållsel inräknad
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Mangårdsvägen 46 B
Centrala Båstad

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg