MED04D85F467CE04DD78C6319005B961337

Lyckevägen 15

Steninge

Sommaridyll med havsutsikt och stor potential i Steninge

Denna charmiga sommarstuga i Skipås/Steninge är belägen på en stor naturtomt med fantastisk havsutsikt. Med plats för upp till 5 sovrum och två kök och badrum, är fastigheten perfekt för familjer eller grupper av vänner att koppla av tillsammans. Tomten ligger intill ett naturreservat och en samfällighet med pool, tennisbana, festlokal och bastu. Med möjlighet att bygga ett hus på över 300 kvm, är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömboende vid havet. Varmt välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för ytterligare information.

 • Pris
  4 895 000 kr
 • Boyta
  96 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  1 220 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05760

Denna charmiga sommarstuga, belägen i natursköna Skipås/Steninge, erbjuder fantastiska vyer mot havet och lugnande omgivningar. Stugan är belägen på en stor naturtomt, vilket ger möjlighet att utveckla fastigheten och bygga ditt drömboende på attraktivt läge. Fastigheten har en enorm potential då den möjliggör byggandet av ett hus på över 300 kvm, vilket ger dig möjligheten att skapa just ditt drömboende. Med totalt 6 rum fördelat på 5 sovrum, 2 kök och 2 badrum erbjuder stugan utmärkt utrymme för familjer eller grupper av vänner att umgås och koppla av tillsammans. Detta gör stugan perfekt för både permanent eller sommarboende, med uthyrningspotential om man så önskar. Tomten ligger på en återvändsgata med framförliggande samfällighetsområde framför ner mot havet, vilket ger dig en härlig utsikt att njuta av. Intill tomten ligger även ett fantastiskt naturreservat, vilket ger dig möjligheten att utforska och uppleva naturen. Ytterligare ett trevligt inslag som samfälligheten erbjuder är flertalet bekvämligheter, såsom pool, tennisbana, festlokal, utegym, innebandybana och bastu. Detta ger dig möjligheten att koppla av och njuta av allt som området har att erbjuda. Sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fastighet som sitter en stor potential att skap just ditt sommarparadis eller permanentboende som andas livskvalitet.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber är indraget i fastigheten. Säljaren önskar sälja fastigheten med friskrivningsklausul.

Övriga byggnader

På fastigheten finns också en friggebod samt ett attefallshus som ej är färdigställt på ca. 25 kvm.

Byggnadstyp

1-plansvilla i etage

Byggår

1969

Fönster

2-glas, kopplade

Grund

Krypgrund

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

2 st Luft/luftvärmepumpar + Direkt el

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Halmstad Skipås GA:1 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Halmstad Skipås GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden

Planbestämmelser

Ändring Av Detaljplan (2010-03-31) Byggnadsplan (1970-10-30)

Pantbrev

2 162 500 kr

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 044 000 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 046 kr

Elförbrukning

6 225 kWh/år

El

9 338 kr/år

VA

1 112 kr

Total driftskostnad

15 496 kr

Kostanden för el omfattar även kostanden för uppvärmning. Priset per kWh är räknad till 1,5 kr.
Om området
Generellt

Steninge är en liten ort som ligger cirka 15 kilometer utanför Halmstad i Hallands län, Sverige. Den är mest känd för sin vackra kustlinje och sin gamla fiskelägescharm. Steninge har en lång historia som går tillbaka till medeltiden och har under åren varit en viktig hamn för handel och fiske. Idag är Steninge en populär turistdestination, speciellt under sommarmånaderna då många besökare kommer för att njuta av sol och bad vid den vackra stranden. Det finns också flera restauranger och caféer i området som serverar lokal mat och dryck. Utöver stranden och hamnen finns det också flera andra sevärdheter i området, inklusive den gamla kyrkan från 1100-talet och flera vandringsleder i den vackra naturen. Sammanfattningsvis är Steninge en trevlig plats att besöka för den som vill uppleva en avkopplande atmosfär och vacker natur.

Kommunikation

Steninge ligger mittemellan Halmstad och Falkenberg, med ett avstånd på ca 25 km till respektive centrum. E6:an ligger endast knappt 10 min bort. Från Steninge till Halmstad Centralstation är det ca 22 km, till Halmstad City Airport 19 km.

Närservice

I Steninge finns två restauranger, Skepparestugan och Göstas Cafe. Steningeskolan är en F–3 skola, efter årskurs 3 flyttas eleverna till Getingeskolan för att gå årskurs 4–9. Närmaste matbutik är Ankaret Hemköp Haverdal, ca 5-10 min med bil ifrån Steninge.

Dokument
Karta
Lyckevägen 15
Steninge

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg