MEDB82401CD105442FCB4BF97B4A94541DF

Lobovägen 9B

Centrala Båstad

På oslagbart läge ovanför Båstad med milsvid utsikt

Med vidunderlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och Hallandsåsen erbjuder vi nu ett objekt i toppskick med en av Båstads mest eftertraktade utsikt. Med centralt läge strax ovanför Båstad centrum njuter man här av stillhet, lugn och en utsikt utöver det vanliga med hamnen i blickfånget. Huset är välbyggt och rätt placerat med sol dag som kväll där man njuter av utsikten i alla väderstreck både inifrån och från uteplats och takterrassen. Varmt välkomna till Lobovägen 9B - ett boende med högsta livskvalité!

 • Pris
  13 900 000 kr
 • Boyta
  150 m2
 • Biarea
  10 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  273 m2
 • Typ
  Parhus
 • Ref.Nr
  PP05331
 • Tillträde
  18 juli 2022 00:00

Oslagbart läge!

Välbyggt och välplacerat parhus där inget lämnats åt slumpen. Både inifrån huset och från terrasserna njuter man av magisk obruten utsikt över Laholmsbukten och Båstad. Uteplatserna är placerade för att få maximal sol både dag och kväll och den omgivande naturen ger stillhet och lugn - dock är det bara några minuters gångväg till allt centrala Båstad har att erbjuda. Huset är byggt i souterräng och entréplanet bjuder på en generös hall, två rymliga sovrum med fint ljusinsläpp, ett väl tilltaget badrum med både bad och dusch samt en rymlig tvättstuga. Övre plan, som nås via en vacker spiraltrappa, har öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp och en hänförande utsikt. Här njuter man av livet medan man umgås i en miljö där allrum, matsal och kök smälter samman på ett harmoniskt sätt. I denna del erbjuds också en kamin. Från sällskapsrummet finns utgång till en terrass med fin sällskapsyta och utfällbar takmarkis med infravärme för såväl smakfull solavskärmning som njutbar kvällsmiljö. Ett rymligt sovrum med god klädförvaring, även detta med direkt utgång till terrassen. Mellan sovrum och kök finns ett mindre badrum med dusch. På terrassen finns även en pool, väl skyddad från insyn för privat njutning av sol och svalkande bad. I direkt anslutning till poolen finns också ett uppfört poolhus med möjlighet till ytterligare sovplatser eller som förrådsdel. Från terrassen finns access upp till takterrassen för vidunderlig utsikt över Båstad och Laholmsbukten samt åsens böljande landskap. På takterrassen finns ett praktiskt förråd för förvaring av dynor och kuddar. Takterrassens glasräcke ger fri panoramautsikt och den utfällbara takmarkisen med infravärme skapar en inramning som gjord för att njuta av soliga dagar och ljuva sommarkvällar!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber indraget. Poolen är ca. 7 x 3 meter och värms upp genom en luftvärmepump.

Beskrivning uteplats

Stor plattsatt uteplats i granit i sydväst med sol både dag och kväll med pool om ca. 7x3 meter som värms upp genom en luftvärmepump.

Övrig information om byggnaden

Fiber indraget. Poolen är ca. 7 x 3 meter och värms upp genom en luftvärmepump.

Övrig information

Fiber indraget. Poolen är ca. 7 x 3 meter och värms upp genom en luftvärmepump.

Bilplats

Uppställningsplats för två bilar.

Beskrivning uteplats

Stor plattsatt uteplats i granit i sydväst med sol både dag och kväll med pool om ca. 7x3 meter som värms upp genom en luftvärmepump.

Byggnadstyp

Souterräng parhus

Byggår

2018

Fönster

3-glas

Grund

Souterräng

Fasad

Puts

Tak

Sedumtak med takterrass

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Betong

Ventilation

Mekanisk + Självdrag

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme (frånluftsåtervinning)

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:11 ändamål: Vägar, Grönområden, Samfällighet: Båstad Båstad S:22, Samfällighet: Båstad Båstad S:25, Samfällighet: Båstad Båstad S:96, Samfällighet: Båstad Malen S:63, Samfällighet: Båstad Malen S:64

Planbestämmelser

Områdesbestämmelse Detaljplan Fornlämning (1 st)

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

3 856 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

1 725 kr

El

30 906 kr/år

VA

7 734 kr

Total driftskostnad

40 365 kr

Kostnaden för el omfattar även kostnaden för uppvärmning. Uppgifter från säljaren.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och trevligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren är Båstad och Bjäre kanske främst förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Lund, Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Lobovägen 9B
Centrala Båstad

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg