MED012CC3D397CF41BABEF10C8F1CB755E5

Lobovägen 15B

Båstad

Hus på oslagbart läge ovanför Båstad

Med vidunderlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsen samt med böljande äppelfält och lantlig miljö i söder erbjuder vi nu ett topprenoverat och nytt objekt med en av Båstads mest eftertraktade utsikt. Med centralt läge strax ovanför Båstad centrum njuter man här av stillhet, lugn och en utsikt utöver det vanliga med hamnen i blickfånget. Huset som byggts av MMB är välbyggt och rätt placerat med sol dag som kväll där man njuter av utsikten både inifrån samt från den de nyanlagda uteplatserna och den privata takterrassen. Möjlighet finns även att bygga på en våning på huset med svindlande utsikt samt utgång till terrass!

 • Pris
  13 995 000 kr
 • Boyta
  137 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  412 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK05483
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Oslagbart läge!

Välbyggt och välplacerat parhus där inget lämnats åt slumpen. Både inifrån huset och från terrassen njuter man av magisk obruten utsikt över Laholmsbukten och Båstad. Uteplatserna är placerade för att få maximal sol både dag och kväll och den omgivande naturen ger stillhet och lugn - bara några minuters gångväg till Båstad centrum med all service. Huset är byggt i souterräng och entréplanet bjuder på två rymliga sovrum med platsbyggda garderober där båda vetter mot havet och har fantastisk utsikt, samt rymlig tvättstuga, generös hall och ett väl tilltaget badrum med bastu. Övre plan, som nås via en vacker spiraltrappa, har öppen planlösning där både ljus och utsikt flödar in. Här njuter man av livet medan man umgås i en miljö där allrum, matsal och kök smälter samman på ett harmoniskt sätt med ny köksö placerad i centrum. Från sällskapsrummet finns utgång till balkong mot havet samt stor privat uteplats i söder som nyligen nyanlagts med access upp till takterrass för ännu bättre utsikt mot Båstad och Laholmsbukten samt åsens böljande landskap. Detta våningsplan inrymmer även ett rymligt sovrum med utgång till terrass samt intilliggande badrum. Samtliga väggar är nymålade i neutrala toner och golven belagda med enstavig, vitpigmenterad ekparkett från Kährs, förutom i hall, badrum och tvättrum som har klinkergolv. Möjlighet finns att bygga på en våning till på huset så att man får ytterligare en våning med svindlande utsikt samt utgång till terrass.

Kök

Vitt kök i öppen planlösning mot allrum och matsal med avgränsande köksö. Köket har arbetsytor i carraramarmor och samtliga vitvaror kommer från Miele. Utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, micro samt vinkyl.

Tvättrum

Rymlig tvättstuga på entréplanet med fina arbets- och förvaringsytor. Utrustat med tvätt och tork från Miele.

Badrum

Huset bjuder på två badrum i sober och modern stil där glasmosaik och sobra grå toner möts på ett fint sätt. Badrum på entréplanet utrustat med generös dusch samt ny bastu som skapar en härlig Spa-känsla. Utöver detta finns här såklart tvättställ, wc, handdukstork och golvvärme Badrummet på övre plan har samma utförande och är utrustat med dusch, tvättställ, wc, handdukstork samt golvvärme.

Terrass

Nyanlagd takterrass som vackert inramas av utsikten över Båstad och glasräcke runt om. Terrassen har även förråd samt composit trall för underhållsfrihet. Belysning runt omkring samt skyddstrappa upp.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Larm finns via Verisure med rök funktion. Digitalt lås på entrédörren. Fiber indraget. Laddare till el-bil. Möjlighet finns att bygga på en våning till på huset. Uppgiven yta är hämtat från arkitekten med en boa på 128,2 + bia på 8,9 kvm = 137 kvm

Beskrivning uteplats

Stor uteplats i sydväst med sol både dag och kväll samt rymlig takterrass med utsikt över hela Båstad och Laholmsbukten.

Övriga byggnader

Isolerat förråd om ca 6 kvm.

Övrig information om byggnaden

Larm finns via Verisure med rök funktion. Digitalt lås på entrédörren. Fiber indraget. Laddare till el-bil. Möjlighet finns att bygga på en våning till på huset. Uppgiven yta är hämtat från arkitekten med en boa på 128,2 + bia på 8,9 kvm = 137 kvm

Övrig information

Larm finns via Verisure med rök funktion. Digitalt lås på entrédörren. Fiber indraget. Laddare till el-bil. Möjlighet finns att bygga på en våning till på huset. Uppgiven yta är hämtat från arkitekten med en boa på 128,2 + bia på 8,9 kvm = 137 kvm

Bilplats

Uppställningsplats för två bilar. Laddstolpe till elbil finns.

Beskrivning uteplats

Stor uteplats i sydväst med sol både dag och kväll samt rymlig takterrass med utsikt över hela Båstad och Laholmsbukten.

Byggnadstyp

Souterräng parhus

Byggår

2016

Fönster

3-glas (velfac)

Grund

Souterräng

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Betong

Typ av tomt

Anlagd trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk + Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme (frånluftsåtervinning)

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:11 ändamål: Vägar, Grönområden, Samfällighet: Båstad Båstad S:22, Samfällighet: Båstad Båstad S:89, Samfällighet: Båstad Malen S:63, Samfällighet: Båstad Malen S:64

Planbestämmelser

Områdesbestämmelse Detaljplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

10 000 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

3 december 2020

Energideklarationsförbrukning

46 kWh/kvm och år

Energiklass

C

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 034 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 500 kr

Uppvärmning

60 000 kr

Elförbrukning

15 000 kWh/år

VA

3 000 kr

Total driftskostnad

69 300 kr

I uppvärmningskostnaden igår även kostnaden för hushållsel och uppvärmning.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Lobovägen 15B
Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg