MEDCBF0FDF4C7314DFB897931436E74A850

Lindallén 5

Centrala Båstad

1-plans villa på centralt läge med utsikt över hav och tennis

På ypperligt läge, bara ett stenkast från Centercourten, Hotell Skansen, strand och hamn finner ni denna privata och lugnt belägna villa med separat gästhus, garage och havsvyer. Här bor man mitt i händelsernas centrum men på avskilt och lugnt läge med allt vad Båstad har att erbjuda precis utanför dörren.

 • Pris
  15 000 000 kr
 • Boyta
  134 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  825 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04084

Trevligt belägen fastighet som ligger väl inbäddad och skyddad på centralt och attraktivt läge vid Lindallén-Agardsgatan, bara ett stenkast ifrån tennisstadion och Hotellområdet kyrkan och torget. Från huset finns utsikt över både Laholmsbukten och Kungsberget samt så gränsar fastigheten på två sidor mot kvarterets gamla gångvägar vilket skapar en lummig och avskild miljö med privat känsla. Mot Lindallén finns garage samt parkeringsplatser för upp till tre bilar. Belägenheten med Centercourten, Hotell Skansen, hamnen och Skansenbadet är oslagbart och nås på bara en minut.

Planlösning

Huset har en privat sovrumsavdelning med trädgårdsutgång mot gästhus och uteplats i väster. Här finner vi tre st sovrum samt badrum. I främre delen av huset finner vi allrum och matsal i fil med en öppen planlösning mot Lindallén och havet.

Kök

Mindre arbetskök i äldre utförande.

Badrum

Enklare badrum utrustat med badkar, tvättställ och wc.

Övrig information

Information
Beskrivning uteplats

Uteplats i sydväst. Stenbelagd och privat belägen.

Övriga byggnader

Separat gästhus om 2,5 rum och kök, eget badrum och charmig uteplats i väster. Gästhuset har äldre ytskikt blandat med charmiga brädgolv i original. Rymig garagebyggnad med intilliggande förråd och tvättstuga. Denna byggnad kan enkelt konverteras till dubbelgarage med bakomliggande förråd eller med bibehållen tvättstuga.

Bilplats

Uppställningsplats för upp till tre bilar samt eget garage.

Beskrivning uteplats

Uteplats i sydväst. Stenbelagd och privat belägen.

Övrig information om tomten

Lummig tomt på soligt och ljust läge.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

1961

Fönster

2-glas

Grund

Krypgrund

Fasad

Puts & trä

Tak

Eternit

Utvändigt plåtarbete

Plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen värme + Luft/luft värmepump

Planbestämmelser

Stadsplan Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

220 000 kr

Energideklaration

Ordered

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

8 257 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

3 541 kr

Elförbrukning

27 303 kWh/år

El

35 039 kr/år

VA

9 310 kr

Total driftskostnad

47 890 kr

Avser permanentboende. Uppvärmningen inkl i elkostnaden.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Lindallén 5
Centrala Båstad

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg