MEDE2669CBAEAD544B08BDFD0A59D06D629

Lindallén 13, lgh 084, C-huset

Båstad Väster

Optimal dubbellägenhet i Skånegården med utsikt över poolen och havet!

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet i Skånegården med optimalt läge på våning 2. Med imponerande utsikt över poolen och det glittrande havet, är detta en av föreningens största och mest unika bostäder. Balkongen, som sträcker sig längs hela lägenheten, ger dig härlig utsikt över takåsen och havet. Föreningen erbjuder även tillgång till en privat pool i den vackra innergården. Perfekt placerad i centrala Båstad, nära både centercourten och Skansenbadet. Ett flexibelt extra rum ger utrymme för social samvaro eller ett extra sovrum. Upplev den skandinaviska elegansen och närheten till havet i denna fantastiska bostad.

 • Pris
  4 695 000 kr
 • Boyta
  80 m2
 • Månadsavgift
  5 088 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05999
 • Tillträde
  Enligt ö.k.

På ett mycket attraktivt läge på Båstad väster, finner ni denna trevliga och lättskötta lägenhet i populära Brf Skånegården där man enkelt skapar ytterligare sovrum. Hall med spegelskjutdörrar för gott om plats för förvaring. Kök i öppen planlösning mot sällskapsrummet ett etage ned vilket skapar utsikt över havet även från köksnivån. I sällskapsrummet finns på ett etage upp ett rum för social samvaro vilket även kan användas som sovrum. Balkongen längs med hela lägenheten är till hälften inglasad, till hälften öppen. Hela lägenheten har spotlights i taket och mattor på golvet. Sammantaget en mycket bekväm lägenhet på ypperligt läge, bara ett stenkast från centercourten och skansenbadet!

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Kök

Modernt ljust kök med vit slät inredning och ljus bänkskiva. Integrerad diskmaskin och rostfria ugn och mikrovågsugn. Vit kakel ovan diskbänk.

Sovrum

Ljust sovrum med spegelskutdörrar och gott om plats för förvaring och kläder.

Övrig information

Information
Beskrivning bilplats

Två stycken parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften.

Balkong

Ja

Lägenhetsnummer

084

Lägenhetsnummer register

0084

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Areakälla

föreningens information

Våning

2

Hiss

Nej

Ventilation

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Skånegården
Generell information

Anrik Brf på Väster i Båstad intill centercourten och stranden.

Antal lägenheter

106

Andel i förening

1,4%

Månadsavgift

5 088 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

Tillåter juridisk person som köpare

Nej

Bilplats

Föreningen har flera parkeringsplatser.

Renoveringar

Beslutad underhållsplan finns för renovering av föreningens byggnader.

Indirekt nettoskuldsättning

319 778 kr

Driftkostnader
El

6 135 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

6 135 kr

Egna elkostnaden.
Om området
Generellt

Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren. Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader. Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.

Kommunikation

Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads sjudande hamnområde som erbjuder både shopping, konserter, kaféer, barer och restauranger, finns nära och du tar dig lätt dit med en kort promenad eller cykeltur. I centrala Båstad finns det mesta man kan tänkas behöva.

Övrigt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Lindallén 13, lgh 084, C-huset
Båstad Väster

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg