MED01A2ABB7DDEB4C5C8A5F785255DA1CE6

Långagärdsvägen 22

Förslöv

Nära skola, natur och service

I lugnt och familjevänligt område i Förslöv ligger denna väl omhändertagna souterrängvilla på fin tomt. Villa i två plan med tre sovrum, två badrum varav det ena är nyrenoverat, kök i öppen planlösning till allrum och matplats samt balkong som sträcker dig längs med långsidan. Från balkongen är det gröna vyer och från huset är det promenad och cykelavstånd till skola, förskola, padel- och tennisbanor, livsmedelsbutik m.m. Trädgården är bra planerad i olika nivåer med stort trädäck i soligt sydvästläge, fina stensättningar samt ett fristående förråd. Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

 • Pris
  3 450 000 kr
 • Boyta
  162 m2
 • Biarea
  38 m2
 • Antal rum
  5
 • Tomtarea
  700 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO04599

Rymlig familjevilla

I familjevänliga Förslöv finns denna väl omhändertagna 2 plans villa i souterräng på uppväxt härlig tomt. Välplanerad villa med gott om utrymme och fräscha öppna ytor på båda våningsplanen. Tomten har flera olika delar, gräsmatta och förråd på entrésidan vid uppfarten, stenläggningar och trappa leder upp till altandäck i västerläge och runt om är ytorna lättskötta med stensättningar, sjösten och planteringar. Fräsch och omhändertagen villa där flera större renoveringar och förbättringar är gjorda under senare år så som nya fönster, kök, badrum och luft/vatten panna. Från den breda uppfarten och infart till garaget i huset finns entrén där vi kommer in i rymlig hall. Här finns möjlighet till klädavhägning och till vänster ligger mysigt ljust allrum med öppen spis och flera fönster mot trädgården. Från hallen till höger finns ett sovrum samt stilrent helkaklat badrum som nyligen totalrenoverats med nya ytskikt och porslin. Längs med långsidan finns även gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga samt dörr som leder till garaget. På planet ligger trägolv och väggarna är vitmålade. Mitt i huset finns trappan som leder upp till övre plan som erbjuder stora sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum med kamin. Längs med långsidan löper balkongen med tre utgångar och härifrån är det fina vyer över den gröna omgivningen. Social kökslösning i vinkel som är öppen mot matplatsen och ytorna är luftiga. Köket är ljust och fräscht från 2012, på golvet liksom på hela våningsplanet ligger ekparkett golv. Intill köket finns plats för stort matbord med med flera fönster, här finns även perfekt plats för soffhörna med kamin centralt placerad. I husets västra del finns två rymliga sovrum med inbyggda garderober där det ena har utgång till balkongen. Intill finns även helkaklat badrum med badkar. Mellan badrummet och trappan finns flera garderober samt separat förrådsrum och altandörr som leder till trädgården med stensatta gångar och stort altandäck i optimalt sydvästläge. Förslöv är en tillväxtort med nybyggnation och stor inflyttning och erbjuder ett bredd serviceutbud och goda kommunikationer. Här finns tågstation, livsmedelsbutiker, nyrenoverad F-9 skola, förskolor, idrottsplats, restauranger m.m. Närhet till natur med bland annat Hålehall med fina promenadslingor och grönskande bokskog och på ca 10 min biltur är du vid den vackra stranden i Segelstorp. Varmt välkomna att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Kök

Ljust och tidlöst kök med vita skåpsluckor, svart stenbänkskiva och kakel över köksbänk. Rostfria vitvaror i form av diskmaskin, inbyggnads ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, spishäll och fläkt.

Badrum ovanplan

Helkaklat badrum med badkar, spegelskåp, handfat i kommod och toalett.

Badrum entréplan

Badrum renoverat 2022 med kakel och klinker i ljusgrå nyans med infällda spotlights i taket. Utrustat med duschhörna, badkar, handfat med tvättställskåp, toalett och handdukstork. Golvvärme.

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna där inredning och maskiner sattes in 2019. Intill tvättstugan ligger garaget åt ena håller och åt andra hållet gott om förvaringsytor samt CTC värmepanna.

Besiktning

Fastigheten är besiktigad, kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Dränering gjord 2004 (fd ägare). Nya fönster 2012. Nytt kök 2012. Tilläggsisolering vind 2012. Ny luft/vatten CTC panna 2012. Markarbeten och stenläggning uppfart 2016. Fiber installerades 2019. Nya skåp och bänkskiva samt maskiner i tvättstuga 2019. Målning av träpanel på fasad 2021. Badrum entréplan 2022.

Beskrivning uteplats

Stort altandäck med utgång från ovanplan, vid västra gaveln finns ytterligare stensatt uteplats. Vid entrén är det stensatt och plats för cafébord under balkongen som sträcker sig längs med långsidan åt söder.

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad. Garage med port samt ingång från tvättstugan.

Övrig information om byggnaden

Dränering gjord 2004 (fd ägare). Nya fönster 2012. Nytt kök 2012. Tilläggsisolering vind 2012. Ny luft/vatten CTC panna 2012. Markarbeten och stenläggning uppfart 2016. Fiber installerades 2019. Nya skåp och bänkskiva samt maskiner i tvättstuga 2019. Målning av träpanel på fasad 2021. Badrum entréplan 2022.

Övrig information

Dränering gjord 2004 (fd ägare). Nya fönster 2012. Nytt kök 2012. Tilläggsisolering vind 2012. Ny luft/vatten CTC panna 2012. Markarbeten och stenläggning uppfart 2016. Fiber installerades 2019. Nya skåp och bänkskiva samt maskiner i tvättstuga 2019. Målning av träpanel på fasad 2021. Badrum entréplan 2022.

Bilplats

Bred uppfart med plats för flera bilar samt garage som finns i huset.

Beskrivning uteplats

Stort altandäck med utgång från ovanplan, vid västra gaveln finns ytterligare stensatt uteplats. Vid entrén är det stensatt och plats för cafébord under balkongen som sträcker sig längs med långsidan åt söder.

Övrig information om tomten

Fin tomt i olika nivåer med stenlagda gångar och altandäck åt sydväst. I väster en sluttande rabatt med gång och murar. Norrsidan är stenlagd med plattor och sjösten, på entrésidan finns gräsmatta.

Byggnadstyp

2-plans suterängvilla

Byggår

1980

Fönster

3-glas, 2-glas

Grund

Gjuten platta

Fasad

Tegel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet via luft/vatten CTC

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 400 000 kr

Energideklaration

Ordered

Energideklarationsdatum

6 juli 2022

Energiklass

E

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

1 742 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 719 kr

Elförbrukning

16 519 kWh/år

El

38 000 kr/år

VA

6 187 kr

Sotning

950 kr

Total driftskostnad

48 481 kr

I posten för el ingår även kostnad för uppvärmning. Utöver angiven driftskostnad tillkommer fastighetsskatt och försäkring.
Om området
Generellt

Förslöv har vuxit fram ur byn runt den medeltida kyrkan och senare även runt stationen. Under modern tid har tillverknings- och byggnadsindustri varit en viktig drivande faktor för ortens utveckling. Detta då den har ett bra läge både ur kommunikations och transporthänseende med närhet till både järnvägen och flygplatsen i Ängelholm. Bra skolor, engagerade idrottsföreningar, idrottsplats med mera gör Förslöv till det perfekta familjeorten. Dessutom kan man njuta av utsikten över havet och ut mot Kullahalvöns vackra silhuett!

Kommunikation

Förslöv trafikeras av tre busslinjer som alla utgår från stationen och är kopplade till tågens ankomst- och avgångstider. Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön. Från Förslöv har du flygplatsen bara 5-10 minuter bort och motorvägen når du på lika kort tid. På de flesta sträckor inom tätorten får gående dela utrymme med cyklisterna på kombinerade gång- och cykelvägar. I Förslöv är avstånden relativt korta. Större delen av orten nås inom 1-2 km vilket gynnar gångtrafik.

Närservice

Här finns också två av kommunens största arbetsgivare, vilka är storföretagen PEAB och Lindab. I övrigt är bygden präglad av jordbruket och av ett stort antal småföretag inom hantverk och handel. I Förslövs södra del ligger en pizzeria, ICA-butik, post och viss annan service. Vid Vantingevägen ligger butiken kött oh delikatessbutiken Heberleins. I Förslöv finns daghem, förskola, låg- och mellanstadieskola, en högstadieskola, bibliotek och en alldeles egen samlingsplats för ungdomarna, Ungdomens hus. Här finns också en vårdcentral som ligger centralt i tätorten med apotek. I samhället finns tennisbanor, idrottsplats, idrottshallar, elljusspår och idag finns tre naturområden i och intill tätorten, som är större än 6 ha. Det är Hålehall, bokskogen i Förslövs östra del och naturområdet längs Vadebäck. Vid havet i Stora Hult har sommarstugorna övergått allt mer till permanentboende. Här har du nära till servicen i såväl Förslöv som Vejbystrand som ansluter direkt i söder.

Övrigt

De äldsta bostadshusen är från tidigt 1900-tal. En stor del av Förslöv har byggts ut under 60-70-talet. Även under 80- och 90-talet byggdes många bostäder i samhället vilket har medfört att Förslöv har vuxit österut. I Förslöv finns ca 2300 permanent boende. Tätorten domineras av fristående småhus. Flerfamiljshus och radhus finns spritt i tätorten. Totalt finns ca 1000 bostäder i Förslöv. Merparten, ca 65% utgörs av friliggande småhus. Det finns ett fåtal radhus och kedjehus varav uppskattningsvis hälften är bostadsrätter. Förslöv är relativt välförsett med lägenheter i flerfamiljshus, ca 30 % av det totala bostadsutbudet. Merparten av lägenheterna är hyresrätter.

Dokument
Karta
Långagärdsvägen 22
Förslöv

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg