MED1A4C3E57D2E041DF8FB5F5F81092EB5B

Kullabergsvägen 23

Mölle

Oemotståndlig trea med havsutsikt

Oemotståndligt läge mitt i Mölle! Välkommen till denna exklusiva och charmiga trea på med havsglimt. Renoverat och ytterst välskött boende placerat intill det gamla turisthotellet, och från lägenheten har du utsikt över hamn och havet. Omgivningarna erbjuder fantastiska bad, naturupplevelser, tennisbanor och golf i fantastisk miljö. Byn omges av Kullaberg och Kattegatt med dramatiska klippformationer mot havet och grönskande bokskog. Varmt välkomna att kontakta Nadjafi & Kristensen och boka din privata visningstid.

 • Pris
  3 295 000 kr
 • Boyta
  86 m2
 • Månadsavgift
  4 547 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  ME03029
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Badrum

Stilfullt helkaklat badrum i exklusivt material på väggar och golv. Kalkstensgolv med golvvärme, badkar, toalett, handfat och tvättpelare tvätt/tork.

Kök

Luftigt och ljust Ballingslövs kök med vita skåpluckor och bänkskiva i portugisisk kalksten. Köket är utrustat med extra stor rostfri kyl/frys med ismaskin (Miele), ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

I byggnaden finns förråd samt övernattningsrum. Föreningen har även flera gemensamma uteplatser i trädgården samt under tak.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

4

Lägenhetsnummer register

1001

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1895

Areakälla

föreningens information

Fönster

2-glas, isolerglas

Våning

2

Hiss

Nej

Energideklaration genomförd

Performed

Förening - Brf Hotell Mölleberg
Antal lägenheter

7

Andel i förening

12,1%

Månadsavgift

4 547 kr/mån

Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Parkering finns vid fastigheten.

Renoveringar

Utbyte av terrassräcken samt ommålning av hela fastigheten har gjorts 2017-2018.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

VA

0 kr

Om området
Generellt

Vackra Mölle har ända sedan 1800-talet lockat till sig sol- och badgäster till sina spännande badställen och härliga omgivningar. Hotell Mölleberg är ett av de äldsta hotellen i Mölle och genom åren har det funnits många pensionat och badhotell som bidragit till den charmiga bilden av Mölle, något som följer med än idag med vackra byggnader och vacker natur med många promenadstråk.

Kommunikation

Man tar sig smidigt med buss 223 till Helsingborg och Höganäs som ligger på behagligt avstånd.

Närservice

I Mölle ligger hamnen i centrum med flera restauranger, kaféer, glasskiosk och handelsbod i den gamla Brandstationen.

Dokument
Karta
Kullabergsvägen 23
Mölle

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Kontakta mig
Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg