MEDA7406118D95D4A01805922563F6F5406

Kristallvägen 10

Stövelstorp

Nyrenoverad & trivsam villa i lugnt område

Varmt välkommen till ytterst trevlig 1-plansvilla med källare på lugnt område i populära Strövelstorp. Stora delar av villan har de senaste åren renoverats och ytorna är fräscha, ljusa och praktiska. Kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning med enhetligt trägolv på hela planet och fina ljusinsläpp. Utgång till altanen och vidare till trädgården som har mycket gräsyta och fina möjligheter. Tre sovrum och renoverat badrum på entréplanet och en trappa ner finns bland annat stort allrum med täljstenskamin. Intillbyggt garage. Lugn återvändsgata och närhet till F-9 skola, idrottsplats och kommunikationer. Mycket trevlig och välrenoverad villa - varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka in din tid för visning!

 • Pris
  3 850 000 kr
 • Boyta
  90 m2
 • Biarea
  90 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  935 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  AO05703

Välskött villa!

Varmt välkomna till Kristallvägen 10 och denna fint renoverade 1-plansvilla med källare. Här bor man på lugn återvändsgata med närhet till byns livsmedelsbutik, F-9 skola, E6:an och goda kommunikationer både norr och söderut. Villan har de senaste åren genomgått stora förändringar och är idag modern, ljus och öppen med tidlösa och stilrena materialval. Vi stiger in hallen där trappa till källarplan finns till vänster och när vi kommit in har nuvarande ägare öppnat upp ytorna mellan kök, matplats och vardagsrum som ger en riktigt trivsam känsla. Köket har vita släta skåpsluckor, snygg och tålig bänkskiva i sten och nya vitvaror. Här finns plats för matbord och intill finns vardagsrum med flera golvfönster som ger fina ljusinsläpp till hela rummet. Altandörr tar oss till trädäcket i trevligt söderläge med nymonterad bred markis som skyddar. På entréplan finns tre sovrum med garderober varav det ena har dörr till altanen, garderobsvägg samt separat klädkammare. Helkaklat och smakfullt badrum med dusch. På hela planet ligger samma snygga trägolv och väggarna är släta och målade. Även på källarplan har nuvarande ägare gjort en del uppfräschningar med nytt golv och målat väggarna i det stora allrummet som har täljstenskamin som både värmer mycket och länge. Stort rum som passar fint som hemmakontor, allrum för äldre barn eller lekrum. Intill finns även WC samt separat duschrum. Förrådsrum, ytterligare sovrum/kontor, pannrum och tvättstuga finns även på detta plan. Garaget nås både utvändigt och invändigt från trappa i källaren. Husets placering på tomten gör att de utvändiga ytorna känns riktigt rymlig och här finns väldiga möjligheter för exempelvis odling, pergola eller helt enkelt stora aktivitetsytor. Häck och staket gränsar mot grannar och mot väster finns öppen grönyta. Varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka tid för visning på Kristallvägen 10!

Kök

Nyrenoverat kök med vita släta luckor, vacker stenbänkskiva, kakel på vägg och nya vitvaror. Kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, micro och ugn. Spotlights i taket och klinker på golvet. Plats till matbod och öppen planlösning till vardagsrum.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum utrustat med toalett (2021), handfat i kommod (2021), handdukstork, lådförvaring och dusch med glasdörr. El-golvvärme, spotlights i tak.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

De senaste åren har flera renoveringar gjorts av nuvarande ägare: Nytt kök med ny inredning och vitvaror, vägg mellan kök och vardagsrum borttagen. Nytt golv på hela entréplanet. Nya ytskikt på alla väggar på entréplanet. Nytt större fönster i vardagsrum. Växtlighet som växte intill huset är borttagen. I källaren har man fräschat till flera ytskikt. Målat om och lagt nytt golv i det stora rummet i källaren där täljstenskaminen står.

Beskrivning uteplats

Stort härligt trädäck i fint sydöstläge. Ny bred markis över altanen.

Övriga byggnader

Intillbyggt garage som nås via port eller dörr utifrån, samt via trappa från källaren. Enkelt förråd finns på tomten.

Renoveringar

De senaste åren har flera renoveringar gjorts av nuvarande ägare: Nytt kök med ny inredning och vitvaror, vägg mellan kök och vardagsrum borttagen. Nytt golv på hela entréplanet. Nya ytskikt på alla väggar på entréplanet. Nytt större fönster i vardagsrum. Växtlighet som växte intill huset är borttagen. I källaren har man fräschat till flera ytskikt. Målat om och lagt nytt golv i det stora rummet i källaren där täljstenskaminen står.

Bilplats

Uppfart med plats för bilar samt garage.

Beskrivning uteplats

Stort härligt trädäck i fint sydöstläge. Ny bred markis över altanen.

Övrig information om tomten

Trevlig trädgårdstomt med stor gräsmatta, plommonträd och bra ytor för den som vill odla. Gränsar till gröning i söder och häck avgränsar mot grannar.

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggår

1970

Fönster

3-glas isoler, 2-glas kopplade

Grund

Källare

Fasad

Tegel & trä

Tak

Betongpannor, takpapp garage

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system med luft/vatten värmepump, kamin, direkt el (el golvvärme)

Planbestämmelser

Byggnadsplan Ändring Av Dp

Nätbolag

EON

Pantbrev

3 081 500 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

2 mars 2023

Energiklass

D

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 464 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

3,0

Renhållning

3 550 kr

Elförbrukning

12 206 kWh/år

El

34 305 kr/år

VA

5 869 kr

Sotning

600 kr

Total driftskostnad

44 324 kr

I posten el ingår även kostnad för uppvärmning. Fiberkabel finns. Försäkring, fastighetsskatt och ev abonnemang för internet tillkommer.
Om området
Generellt

Strax söder om Ängelholm ligger Strövelstorp som på grund av närheten till Ängelholm, Helsingborg och Kullahalvön är en populär ort att bosätta sig i. Här bor man i huvudsak i villor men det finns även en del hyresrätter.

Kommunikation

Pendlingsavstånden till både Ängelholm och Helsingborg är bra och korta då både E6:an och väg 112 nås snabbt. Regionbussar från Strövelstorp avgår 506 och tar dig till både Ängelholm och Helsingborg. Mellan Ängelholm och Åstorp via Varalöv går även regionbuss 514.

Närservice

I byn finns matvarubutik, pizzeria, bensinstation och idrottsförening. Omtyckta Strövelstorp skola F-9 med förskolor och fritidshem. Nära Strövelstorp finns flera trevliga matställen, bland annat Hotell Erikslund med restaurang, spa och gym.

Dokument
Karta
Kristallvägen 10
Stövelstorp

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg