MEDECFAE0A0F2404F4B89C6BF675B570D0A

Krikonslingan 2D

Hemmeslöv

Inflyttningsklar & nyproducerad marklägenhet!

Möjlighet att förvärva helt ny marklägenhet i Hedens Trädgårdsstad. Lägenheten ligger i populära Hemmeslöv på bekvämt promenadavstånd till strand, bad och Båstads nya station. En snabb cykeltur tar en in till hamnen i Båstad medans vackra promenadslingor ligger utanför dörren. Ett trevligt och bekvämt boende med egen trädgårdstäppa.

 • Pris
  2 250 000 kr
 • Boyta
  58,3 m2
 • Månadsavgift
  4 316 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK05619
 • Tillträde
  Enligt ö.k

Möjlighet att förvärva helt ny lägenhet i Hedens Trädgårdsstad. Lägenheten ligger i populära Hemmeslöv med närhet till Båstads tågstation samt strand och hav och är helt inflyttningsklar. Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a på markplan med öppen planlösning samt genomgående hög standard där inredningsvalen till lägenheten är gjorda av inredningsdesignen Mija Kinning. Till lägenheten ingår en egen privat trädgårdstäppa med gräs och ligusterhäckar. Entré/hall Välkommen in i entrén med klinkergolv och målade väggar. Här finns även ett städskåp. Wc/dusch Helkalkat duschrum med tvättställskommod, spegel med belysning, wc, dusch och kombimaskin. Här är även värmepannan placerad. Vardagsrum/kök Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och här finns plats för både matbord samt soffgrupp. Stort fönsterparti ger härligt ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt och diskmaskin. Parkettgolv samt målade väggar. Sovrum Sovrummet har parkettgolv och målade väggar.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd.

Renoveringar

Varje lägenhet har eget uppvärmningssystem i form av frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Lägenhetsnummer

2:2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2022

Areakälla

föreningens information

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation med återvinning

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme (frånluftsvärmepump)

Energideklaration

NotSelected

Förening - BRF Optimalahem i Båstad Två
Andel i förening

4,7%

Månadsavgift

4 316 kr/mån

Inkl vatten och sopor
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Indirekt nettoskuldsättning

903 067 kr

Driftkostnader
Renhållning

1 369 kr

El

15 000 kr/år

VA

3 700 kr

Total driftskostnad

20 069 kr

Kostnad för värme/el beräknas uppgå till ca 15 000 kr per år. Kostnad för vatten beräknas uppgå till ca 3 700 kr per år (vid vattenförbrukning på 100 kbm). Renhållning beräknas med en fast avgift om 1 369 kr/år, därutöver 130 l kärl 2 333 kr/år. Försäkringskostnad tillkommer.
Om området
Generellt

Hemmeslövsstrand är ett av Båstads mest populära delar med sin närhet in till Båstad och den långa soldränkta stranden nedanför. Hemmeslövsområdet ligger strandnära och har fin cykelväg längs strandpromenaden till Båstad centrum. Ett mycket tilltalande område med fina joggingslingor som också ger möjlighet till lugna och avkopplande promenader i strandskogen och längs havet. Här har man även solchans långt in på kvällen då solens strålar dröjer sig kvar länge i denna del av Båstad. I anslutning till Hemmeslöv ligger Hotel Riviera som erbjuder restaurang med barnpassning och evenemang som gladjazz, kammarmusik, dans runt midsommarstången etc.

Kommunikation

Till Båstad tar man sig med cykel på 10-15 minuter och vill man hellre promenera tar det ca 40 minuter till fots längs havet in till hamnen. Den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads nya handelsområde Entré Båstad ligger på bekvämt avstånd - här finns Willys matmarknad med charketuria, fiskaffär och pizzeria. I området ligger även en stor handelsträdgård, sportaffär, Mekonomen, Elon och träningscenter som bedrivs av Friskis och svettis.

Dokument
Karta
Krikonslingan 2D
Hemmeslöv

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg