Brf Räfsan översik

Krageholmsgatan

Munka Ljungby

Hitta hem till Räfsan i Munka Ljungby

Välkommen till Brf Räfsan i populära Munka Ljungby med inflyttning i slutet av 2022. Projektet är byggstartat och endast ett fåtal bostäder kvar!

 • Pris
  2 395 000 kr
 • Boyta
  110 m2
 • Månadsavgift
  4 968 kr/mån
 • Antal rum
  5
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DK04226

Brf Räfsan

På Naturskönt område i populära Munka Ljungby uppförs nu 20 välplanerade och rymliga bostadsrätter om 110 och 120 m². Här bor ni nära skolor, barnomsorg och naturen, med skog och hav bara runt knuten och nära till goda kommunikationer. Bostäderna är fördelade på fyra huskroppar med förskjutning som skapar privata ytor och uteplatser till varje hus i både söder och norr. Den gemensamma innergården ramas in av huskropparnas levande träfasader där vinklar och vrår bidrar till hela områdets karaktär och själ. Med väl genomtänkt planlösningen och med gott om utrymme för egna anpassningar har man skapat effektiva, smarta och välplanerade bostäder med mycket ljusinsläpp och fönstersättning som ger kvarteret Räfsan en egen och unik karaktär som inte går att jämföra med något annat. Välkommen hem till ert nya boende i en fantastisk miljö, full av omtanke och gemenskap. För mer information besök projektsidan genom länken här nedan.

Projektsidan

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förrådsbyggnad om 4,4 m² hör till varje

Beskrivning bilplats

Biluppställning framför bostaden samt gemensamma gästparkeringar på föreningens fastighet.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

B7

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

1½-plansradhus

Byggår

2021-2022

Byggstartat, Inflyttning December 2022

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas med aluminiumprofiler

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Räfsan 4 i Munka Ljungby
Andel i förening

4,8%

Månadsavgift

4 968 kr/mån

Se kostnadskalkyl
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Munka-Ljungby är ett trevligt litet samhälle utanför Ängelholm som under de senaste åren haft en ökande popularitet. Munka-Ljungby är den perfekta byn för barnfamiljerna med både äldre, etablerade områden och nybyggnadsområden som ständigt växer. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik samt anrika konditori Centrum, padelbanor, tennisbanor, sporthallar, ridhus, golfbana, bibliotek och egen simhall i närområdet. Här finns flera förskolor och skola upp till åk 9. Närhet till skog och vattendrag samt Skäldervikens vackra sandstrand i Ängelholm

Kommunikation

Det är goda kommunikationsmöjligheter från Munka-Ljungby till både Ängelholm, Klippan, Hässleholm och Helsingborg. Även E6:an finns ca 5 minuters bilfärd från centrala Munka-Ljungby. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger ca 15 minuters bilfärd från Munka-Ljungby.

Närservice

Barnvänliga Munka-Ljungby har både förskola och fritidshem och Toftaskolan med årskurserna F-9, det finns även en simhall på skolområdet. I byn finns även idrottsplats och vårdcentral. Den välsorterade livsmedelsbutiken ICA Munka Allköp finns mitt i samhället och i närheten finns även det mysiga och omtyckta konditoriet Centrum.

Dokument
Karta
Krageholmsgatan
Munka Ljungby

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg