MEDAF9AE0E392EC44D98458374C1333E0B7

Korshögavägen 15

Bjärehalvön

Charmig gårdsfastighet med milsvid utsikt över Laholmsbukten

Upptäck denna unika gårdsfastighet med enastående milsvid utsikt över ängar och Laholmsbukten. Gården erbjuder en bostadsdel i mitten och två flygelbyggnader som ekonomibyggnader i en vacker U-formation. Tillhörande mark om ca. 6,5 Ha. Med stor potential och endast fantasin som gräns, är detta en chans att skapa något helt unikt. Missa inte möjligheten att förvärva denna exceptionella fastighet och göra dina drömmar till verklighet! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

 • Pris
  9 950 000 kr
 • Boyta
  79 m2
 • Typ
  Gård
 • Ref.Nr
  PP06336

Övrig information

Information
Byggår

1909

Boyta

79 m2

Tomt

Tomtarea 3000 m².

Energideklaration

NotSelected

VA

Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp

Typkod

120

Taxeringsår

2023

Summa taxeringsvärde

2 508 000 kr

Driftkostnader
Övriga byggnader

Ekonomibyggnader

Djurstall, maskinhall mm, värdeår före 1980

Area 283 kvm. Beskaffenhet: Enklare.

Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Karta
Korshögavägen 15
Bjärehalvön

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg