MED4E818FAD99064D4DACA0FF8D45E7C0D6

Korallvägen 8

Östra Karup

Villa i Östra Karup

Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 ½-plans villa med källare som inretts till en separat lägenhet. En trevlig villa med stor tomt nära skolan. På entréplanet finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum intill varandra, samt ett badrum. Det övre planet erbjuder tre sovrum, klädförvaring samt toalett. Källarplanet har inretts som en separat lägenhet med egen ingång. Här finns vardagsrum, två sovrum, badrum samt ett litet kök med enklare standard. 1085 kvm trädgårdstomt med stor gräsmatta, fruktträd och två fantastiska valnötsträd.

 • Pris
  2 500 000 kr
 • Boyta
  96 m2
 • Biarea
  64 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  1 085 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS04356

Kommande visning

Vänligen kontakta mäklaren för att anmäla dig till visning!

Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 ½-plans villa med källare som inretts till en separat lägenhet. En trevlig villa med stor tomt nära skolan. På entréplanet finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum intill varandra, samt ett badrum. Det övre planet erbjuder tre sovrum, klädförvaring samt toalett. Källarplanet har inretts som en separat lägenhet med egen ingång. Här finns vardagsrum, två sovrum, badrum samt ett litet kök med enklare standard. 1085 kvm trädgårdstomt med stor gräsmatta, fruktträd och två fantastiska valnötsträd. Stor stensatt uteplats i söder.

Entréplan

På entréplanet finns de sociala ytorna med kök, vardagsrum och matplats intill varandra. Ljusa fräscha ytor, genomgående ljusa golv och väggar. Köket är utrustat med induktionsspis, fläkt, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet som ligger direkt till höger från entrén är helkaklat och utrustat med toalett, handfat och dusch.

Övre plan

Det övre planet erbjuder tre sovrum med laminatgolv. Toalett utrustat med handfat och toalett. Klädkammare.

Källarplanet

Källarplanet har egen entré från husets framsida och är fördelat på kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Vardagsrummet har klinkergolv och stora fönsterpartier samt utgång till uppfart/uteplats. Köket är ett mindre enklare kök utrustat med kyl/frys, spis med ugn, fläkt och tvättmaskin. Båda sovrummen har klinkergolv.

Övrig information

Information
Bilplats

Uppfart med plats för flera bilar på både framsidan och baksidan

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1955

Fönster

2-glas

Grund

Källare

Fasad

Tegel

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Luft/ luft värmepumpar

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Östra Karup GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Nätbolag

Södra Hallandskraft

Pantbrev

1 827 500 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

26 januari 2016

Energideklarationsförbrukning

129 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Driftkostnader
Personer i hushållet

8,0

Renhållning

4 300 kr

Uppvärmning

19 988 kr

VA

3 966 kr

Total driftskostnad

29 454 kr

I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsel.
Om området
Generellt

Vid foten av Hallandsåsen bor du granne med ett naturreservat men också nästgårds till kommunikationer i en växande by. Med en historia av förbipasserande soldater, snapphanar och rövare är idag Östra Karup präglad av boende och jordbruk. Här finns kommunens äldsta kyrka som uppfördes redan under 1000-talet.

Kommunikation

Strax öster om byn ligger motorvägen E6:an som går mellan Malmö och Göteborg, i en brant stigning över Hallandås. Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. Härifrån känns avstånden korta till städer som Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Ja, till och med Köpenhamn. Väljer du att pendla med tåg ligger den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv endast 10-15 min från Östra Karup med cykel och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg.

Närservice

I byn finns förskola, låg- och mellanstadieskola och en helt ny förskola, med fem fräscha och moderna avdelningar. Övrig service är, bibliotek och boende för äldre.Ett helt nytt handels- och verksamhetsområde planeras norr om väg 115 mittemot småindustri- och handelsområdet där bland annat lågprisaffären Gränslösa, Ulfåsa möbler samt Willab trädgård finns. Aktiviteter I Östra Karup finns Äppelgårdens golf- och nöjespark, jaktskyttebana och idrottshall och på andra sidan infartsvägen mot Hemmeslöv finns en ny ridanläggning. I närheten finns också anrika Hemmeslövs Herrgårdspensionat som erbjuder goda konferensmöjligheter

Övrigt

För naturälskaren och fågelskådaren finns våtmarken "Klarningen", som är en större grund slättsjö kring Stensån skapad för att bidra till en ökad biologisk mångfald. Även en populär plats för skridskoåkning på vintern! Från Östra Karup tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningarna Vallåsen eller Kungsbygget.

Karta
Korallvägen 8
Östra Karup

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg