MEDD8FC2198634043CD8D32F8335F9C6EF6

Klövervägen 40

Grevie

Tomt på toppläge med enastående utsikt

Bjäres vackra sydsida erbjuder fina åkerlandskap, slingrande vägar, skog och naturupplevelser som till exempel Greviebackar och Sinarpsdalen. Fin och långgrund sandstrand ligger ca 6km söderut i Ängelsbäckstrand och Segelstorpstrand. Service i form av dagligvaruhandel och restaurang finns i Grevie och Förslöv, och kommunikationerna är goda med buss samt tågstation i Förslöv. Några hundra meter från Klövervägen går den gamla banvallen som idag är populär gång/cykelväg. Leden är inbäddad i grönska och med vackra vyer tar du dig smidig till både Båstad och Förslöv på cykel. Tomten är placerad högt upp på Klövervägen och läget i området är riktigt bra med tanke på att tomten i norr gränsar till naturområde. Höjden och vidderna ger en lugn känsla, samtidigt som man befinner sig mitt på Bjärehalvön med nära till allt. På tomten får huvudbyggnad på max 160 kvm byggnadsarea uppföras. Uthus och garage till en total byggnadsarea av högst 60 kvm varav max hälften får inredas till gästbostad. Vind får inredas. Se bifogad detaljplan för mer info, eller kontakta Båstad kommun. Anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp, fiber och el ingår i köpet. Ev påkopplingsavgift betalas av köparen.

  • Pris
    1 750 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    AO04471

Nu finns möjlighet att bygga huset du alltid drömt om på enastående högt läge. I och med tomtens höga placering är utsikten över landskapet, Skäldervikens skimrande vatten och Kullahalvöns vackra form ständigt närvarande. Öppna ljusa omgivningar med närheten till service i Grevie, Båstad och Förslöv. Väl tilltagen tomt om 1 553kvm där tomtens norra sida gränsar till lugnt grönområde och längs med Klövervägen finns vacker gammal stenmur. En möjlighet för dig att drömma, skissa och bygga ditt nya hem. Varmt välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen.

Övrig information

Information
VA

Vatten saknas. Avlopp saknas. Kommunalt VA finns förberett.

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

1 050 000 kr

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2019

Summa taxeringsvärde

422 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

I Grevie finns både tradition och förnyelse. Byns största arbetsgivare är Lindab med huvudkontoret och tillverkningsenheten Lindab Ventilation. N.P. Nilssons trävaruaktiebolag har funnits i Grevie sedan 1907 och är byns äldsta företag. Här finns också ett flertal medelstora företag tillsammans med en stor mängd småföretag och jordbruk. Här finns en vacker och varierande natur med smultronstället Grevie Backar för den traditionella gökottan. Grevie Backar är en vacker rullstensås som sträcker sig genom byn med fina vandringsleder över de grästäckta kullarna. Bara en kort bil - eller cykeltur från samhället finns flera vackra och barnvänliga sandstränder, såsom Öllöv, Ängelsbäck och Segelstorp.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationsmöjligheter från Grevie med bussar varje timme mot både Båstad och Ängelholm. Det avgår även bussar mot Torekov.

Närservice

Byn är liten men här finns ändå god service med välsorterad livsmedelsaffär, bibliotek, frisör, två förskolor samt en Montessoriskola. Bjärehälsan med läkarmottagning och sjukgymnastik ligger också här. Grevie erbjuder restauranger med konferensmöjligheter. I omedelbar närhet finns flertalet golfbanor i fantastiska omgivningar med bra restaurangutbud. Grevie kyrkby ligger församlingshemmet nära intill kyrkan och särskilt boende för äldre finns på Almgården.

Övrigt

Här finns något för alla smaker! Golf är populärt, med två klubbar att välja mellan för den som är intresserad. Tennis, fotboll och vandring är också en del av fritidsutbudet i Grevie. Här finns även en mycket aktiv idrottsförening som sysselsätter många ungdomar. I Grevieparken, med sin inomhushall och bygdegård, sker evenemang av skilda slag.

Dokument
Karta
Klövervägen 40
Grevie

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg