MED214CCDF983C645DC803B9810E47AEC8B

Klövervägen 30

Grevie

Elegant fastighet på Bjärehalvön med vyer som förför!

Väldisponerad & gedigen fastighet med utsikt över Kullaberg och Skäldervikens glittrande silluette. Här bjuds man på öppen planlösning om 282 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. Vidare finns här även även gästhus, pool, vinterträdgård samt garage och en uppvuxen och tilltalande tomt om hela 4 942 kvm. Fastigheten har stora sällskapsytor och lämpar sig utmärkt som generationsboende eller som fritidsboende för den stora familjen.

 • Pris
  8 995 000 kr
 • Boyta
  282 m2
 • Biarea
  120 m2
 • Antal rum
  9
 • Tomtarea
  4 942 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK03377

På Hallandsåsen vackra södersida finner ni generösa villa Arcadia med en näst intill obeskrivlig utsikt över både land och hav. Den extraordinära vyn sträcker sig över Skälderviken och bort mot Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. Det arkitektritade huset, som ritades av välkända danska arkitekten Böök Andersen, uppfördes 1977 och erbjuder en öppen planlösning med stora och vackra fönsterpartier följt av fina uteplatser och tillhörande poolområde i rakt söderläge. Boningshuset bjuder på 282 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. På fastigheten finns även ett gästhus med flera sovplatser och garage vilket nås via en glasgång sammanbyggd med huvudbyggnaden. Därtill erbjuds en uppvuxen tomt om 4 942 kvm med stora gräsmattor. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt. Fastigheten har stora sällskapsytor och lämpar sig också utmärkt för den stora familjen eller som generationsboende. Sammantaget ett fantastiskt boende med känsla av kvalitet och frihet. Fastigheten har genomgått en teknisk besiktning med väldigt få anmärkningar.

Entréplan - huvudbyggnad

Välkommen in i stor entré med toalett och hall med öppen spis och öppet upp till taknock. Ljust kök med vit inredning och kakel samt vita köksmaskiner. I köket finns även en tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till köket finns matsal med härlig utsikt. Vidare finns ljuvligt allrum med vidunderlig utsikt över Skälderviken och Kullaberg.

Ovanvåning - huvudbyggnad

På ovanvåningen finner du ett allrum med härligt utsikt. Tre sovrum, ett mindre arbetsrum och två badrum. Det ena badrummet är utrustat med badkar det andra med dusch.

Nedersta planet - huvudbyggnad

I nedersta planet finns tre stycken stora sällskapsrum.

Gästhus

I gästhuset finns garage, förråd och gästrum samt toalett. Huset har direkt utgång till poolen.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fastigheten är besiktigad med väldigt få anmärkningar. Fiber finns.

Beskrivning uteplats

Det finns en stor härlig trädgård i anslutning till fastigheten och flera fina uteplatser.

Övriga byggnader

Garage med bakomliggande gästdel.

Övrig information om byggnaden

Fastigheten är besiktigad med väldigt få anmärkningar. Fiber finns.

Övrig information

Fastigheten är besiktigad med väldigt få anmärkningar. Fiber finns.

Bilplats

Vid entrén finns ett garage och parkeringsmöjligheter för flera bilar.

Beskrivning uteplats

Det finns en stor härlig trädgård i anslutning till fastigheten och flera fina uteplatser.

Övrig information om tomten

På tomten finns en stor pool med skjutbar takkupol.

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggår

1977

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Slammat tegel

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Målad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Självdrag

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Luft/luft värmepumpar, öppna spisar, direktverkande elradiatorer och golvvärme.

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:2

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1986-07-28)

Nätbolag

Bjäre Kraft

Pantbrev

2 150 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

16 juni 2014

Energideklarationsförbrukning

55 kWh/kvm och år

Energiklass

D

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

3 541 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

Renhållning

2 300 kr

Uppvärmning

47 800 kr

Elförbrukning

28 010 kWh/år

VA

5 500 kr

Total driftskostnad

56 300 kr

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel.
Om området
Generellt

I Grevie finns både tradition och förnyelse. Byns största arbetsgivare är Lindab med huvudkontoret och tillverkningsenheten Lindab Ventilation. N.P. Nilssons trävaruaktiebolag har funnits i Grevie sedan 1907 och är byns äldsta företag. Här finns också ett flertal medelstora företag tillsammans med en stor mängd småföretag och jordbruk. Här finns en vacker och varierande natur med smultronstället Grevie Backar för den traditionella gökottan. Grevie Backar är en vacker rullstensås som sträcker sig genom byn med fina vandringsleder över de grästäckta kullarna. Bara en kort bil - eller cykeltur från samhället finns flera vackra och barnvänliga sandstränder, såsom Öllöv, Ängelsbäck och Segelstorp.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot både Båstad, Förslöv, Ängelholm och Torekov.

Närservice

Grevie är relativt litet men här finns god service med välsorterad livsmedelsaffär, bibliotek, frisör, två förskolor samt en Montessoriskola. Bjärehälsan med läkarmottagning och sjukgymnastik ligger också här. I närheten finns flertalet golfbanor i fantastiska omgivningar med bra restaurangutbud.

Övrigt

Här finns något för alla smaker! Golf är populärt, med klubbar för den som är intresserad. Tennis, fotboll och vandring är också en del av fritidsutbudet i Grevie. Här finns även en mycket aktiv idrottsförening som sysselsätter många ungdomar. I Grevieparken, med sin inomhushall och bygdegård, sker evenemang av skilda slag.

Dokument
Karta
Klövervägen 30
Grevie

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg