MEDB4B7E5FC40B74F76849596FB49EF856F

Klövervägen 23

Grevie

Lättskött 1 plansvilla med havsutsikt

I lugnt kvarter finner du denna välskötta vitputsade 1-plansvilla. Ljuvlig utsikt mot landskap, hav och Kullaberg med dess fyr. Bostaden känns luftig och ljus med öppna ytor och högt i tak, stora fönsterpartier, braskamin och med utgång till stor utsiktsterrass i sydväst. Bra rumsfördelning med stort sällskapsrum/kök, två sovrum, tvätt och kaklat badrum med dusch och badkar. I separat byggnad finns gästrum med wc/dusch och vidbyggt förråd samt garage. Lättskött trädgård omgiven av häckar samt privat och stensatt innergård.

 • Pris
  4 250 000 kr
 • Boyta
  117 m2
 • Biarea
  15 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  890 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DK04913

Ljuvlig utsikt

Modern 1-plansvilla med högt läge och utsikt. Härligt sällskapsrum med högt i tak, braskamin och utgång till väl tilltagen terrass. Gästrum med badrum, förråd och garage finns.

Kök och allrum

Stort härligt allrum med trevlig utsikt. Ljusa väggar, trägolv och med stora fönsterpartier. Köksdelen har ljus inredning med vita vitvaror och arbetsbänkar av trä. Köksö med förvaring och sittplatsmöjlighet. I allrumsdelen finns plats för både loungedel och matplatsgrupp. Här finns också en eldstad och utgång till stor terrass med härlig utsikt.

Badrum

Helkaklat badrum med ljus kakel och mörk klinker. Badkar med tassar, handfat och wc.

Sovrum

Ljust sovrum med ljusmålade väggar och trägolv. Via altandörrar kan man här gå rakt ut i trädgården.

Sovrum 2

Även detta ett ljust sovrum men dock mindre till ytan

Sovrum i gästhus

Med gott om plats

Badrum i gästhus

Helkaklad dusch och toalett inredning.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Det finns ett uthus med gästrum och helkaklat badrum med wc och dusch. Vidare finns det ett isolerat förråd och garage. Gästrummet och förrådet är inkluderat i boarean. Garaget om 15 kvm räknas som biarea.

Beskrivning uteplats

Stor utsiktsterrass och mysig innergård med flera sittplatser.

Övrig information om byggnaden

Det finns ett uthus med gästrum och helkaklat badrum med wc och dusch. Vidare finns det ett isolerat förråd och garage. Gästrummet och förrådet är inkluderat i boarean. Garaget om 15 kvm räknas som biarea.

Övrig information

Det finns ett uthus med gästrum och helkaklat badrum med wc och dusch. Vidare finns det ett isolerat förråd och garage. Gästrummet och förrådet är inkluderat i boarean. Garaget om 15 kvm räknas som biarea.

Beskrivning uteplats

Stor utsiktsterrass och mysig innergård med flera sittplatser.

Övrig information om tomten

Lättskött tomt med mycket gräsytor.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2003

Fönster

3-glas

Grund

Platta på mark

Fasad

Puts

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Grevie GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan Fornlämning (1 st)

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

3 100 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

11 augusti 2021

Energideklarationsförbrukning

259 kWh/kvm och år

Energiklass

G

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

2 346 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

4 300 kr

Uppvärmning

26 800 kr

Elförbrukning

13 000 kWh/år

VA

6 300 kr

Total driftskostnad

41 700 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även kostnader för hushållsel och baserat på permanent boende. OBS ! Högre elförbrukning än vad motsvarande hus har som ligger på ca: 12-14000 kwh/år orsaken är en icke fungerande kompressor.
Om området
Generellt

I Grevie finns både tradition och förnyelse. Byns största arbetsgivare är Lindab med huvudkontoret och tillverkningsenheten Lindab Ventilation. N.P. Nilssons trävaruaktiebolag har funnits i Grevie sedan 1907 och är byns äldsta företag. Här finns också ett flertal medelstora företag tillsammans med en stor mängd småföretag och jordbruk. Här finns en vacker och varierande natur med smultronstället Grevie Backar för den traditionella gökottan. Grevie Backar är en vacker rullstensås som sträcker sig genom byn med fina vandringsleder över de grästäckta kullarna. Bara en kort bil - eller cykeltur från samhället finns flera vackra och barnvänliga sandstränder, såsom Öllöv, Ängelsbäck och Segelstorp.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationsmöjligheter från Grevie med bussar varje timme mot både Båstad och Ängelholm. Det avgår även bussar mot Torekov.

Närservice

Byn är liten men här finns ändå god service med välsorterad livsmedelsaffär, bibliotek, frisör, två förskolor samt en Montessoriskola. Bjärehälsan med läkarmottagning och sjukgymnastik ligger också här. Grevie erbjuder restauranger med konferensmöjligheter. I omedelbar närhet finns flertalet golfbanor i fantastiska omgivningar med bra restaurangutbud. Grevie kyrkby ligger församlingshemmet nära intill kyrkan och särskilt boende för äldre finns på Almgården.

Övrigt

Här finns något för alla smaker! Golf är populärt, med två klubbar att välja mellan för den som är intresserad. Tennis, fotboll och vandring är också en del av fritidsutbudet i Grevie. Här finns även en mycket aktiv idrottsförening som sysselsätter många ungdomar. I Grevieparken, med sin inomhushall och bygdegård, sker evenemang av skilda slag. Paddelbanor finns också i byn.

Dokument
Karta
Klövervägen 23
Grevie

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg