MED4771ED0C8E2D4511B5D70EC390B920FF

Klinkehögsvägen 1A

Centrala Båstad

Luftig etta med sovalkov centralt

Vi har nu nöjet att presentera ännu en fin lägenhet i nybildade föreningen Brf Argus 4 i Båstad. Lägenhetens centrala läge ger närhet till allt Båstad har att erbjuda, inte minst några få minuters promenad till strandpromenaden som tar dig till hamn, brygga och restauranger. Lägenheten ligger på andra våningen med utblick mot åsen och byn. Mycket praktiskt planlösning med sovalkov, trevligt vardagsrum med öppen planlösning och kök i vinkel. Perfekt första boende eller om man önskar bo centralt med nära till mycket!

 • Pris
  1 195 000 kr
 • Boyta
  45 m2
 • Månadsavgift
  2 955 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04230
 • Tillträde
  Snabbt tillträde möjligt

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Badrum

Klinker och delvis kaklat badrum med duschhörna, toalett, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Vita skåpsluckor och laminatbänkskiva. Köket ligger i vinkel och är utrustat med kyl/frys, spishäll med ugn och fläkt.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Förråd finns på källarplan. Gemensamt soprum och parkering på gården.

Lägenhetsnummer

3

Lägenhetsnummer register

1102

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2006

Areakälla

föreningens information

45,1

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Energideklaration genomförd

Ordered

Förening - Brf Argus 4 i Båstad
Antal lägenheter

34

Andel i förening

3,3%

Månadsavgift

2 955 kr/mån

Organisationsform

Bostadsforening

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren.

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Gemensam parkering, 18 platser.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

El

2 901 kr/år

VA

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Klinkehögsvägen 1A
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

Kontakta mig
anna.jpg