MED65F91C114EDA43C88DC56F3E448EFA4D

Kiselvägen

Östra Karup

Nybyggd enplansvilla på strategiskt och naturskönt läge. Klart för inflyttning!

På naturskönt läge intill Hallandsåsens norra sluttning expanderar nu Östra Karup mot Båstad. Nu finns möjlighet att förvärva den sista av dessa tre nybyggda hus med modern uppvärmning och genomtänkt planlösning i ett plan. Huset är nu inflyttningsklart och redo att fyllas med livet. Tomten har anlagts med grusad uppfart, stesättning vid entrén, gräsmatta, häck och trädäck på trädgårdssidan. Välkommen till ditt nya och lättskötta boende på strategiskt och vackert läge i Båstad.

 • Pris
  3 995 000 kr
 • Boyta
  100 m2
 • Antal rum
  4
 • Tomtarea
  1 137 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  DN05413
 • Tillträde
  15 juli 2022

Bo i Nybyggd villa!

Nu finns möjlighet att förvärva den sista av dessa tre nybyggda enplanshus med modern uppvärmning och genomtänkt planlösning. Huset är nu inflyttningsklart och redo att fyllas med livet. Denna enplansvilla om 100 m² har en modern och effektiv planlösning med öppet socialt kök och sällskapsrum. Här finns tre sovrum med bra storlek för plats med dubbelsängar, ett tvättrum med gästtoalett och ett fullutrustat duschrum. Med generös uppställningsplats för bilar och separat förråd om 8 m² är detta hus med anlagd trädgård och modern uppvärmning perfekt för många. Östra Karup är en mysig by som ligger vid foten av den storslagna Hallandsåsen och endast ca 5 km på cykelvägar till Båstads vidsträckta, vita sandstränder. I din nya villa bor du granne med ett naturreservat och Äppelgårdens golfbana som bara ligger en kort promenad från området. Området har ett strategiskt läge med endast ca 3 km till Båstads nya tågstation vid området Tuvelyckan och till Båstads centrum är det ca 8 km. För den äventyrslystna tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningen Vallåsen eller äventyrsanläggningen Kungsbygget med sommarrodel, zipline etc. Perfekt läge för dig som gillar att vara aktiv och åka på utflykter. I köpcentrumet Båstad Porten som ligger intill området finns b.la. klädbutiker och inrednings- samt trädgårdsaffärer. Ett härligt läge med allt inom räckhåll från ditt nya hem samtidigt som du bor lugnt och naturskönt med vyer över landskapet. Varmt välkommen till Båstad kommun!

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Nybyggda hus är från och med 2012 befriad från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Priset för detta hus avser nyckelfärdigt hus inkl. förråd och trädgård, se mer under övrigt tomt.

Övriga byggnader

Intillbyggd förrådsbyggnad om 8 m².

Övrig information om byggnaden

Nybyggda hus är från och med 2012 befriad från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Priset för detta hus avser nyckelfärdigt hus inkl. förråd och trädgård, se mer under övrigt tomt.

Övrig information

Nybyggda hus är från och med 2012 befriad från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Priset för detta hus avser nyckelfärdigt hus inkl. förråd och trädgård, se mer under övrigt tomt.

Övrig information om tomten

Finplanerad tomt med sått gräs, terrass om 8x3 meter på trädgårdssidan. Häck runt huset ingår och framsidan får singel på gång och uppställningsplats samt plattsättning utanför entrén till både bostaden och förrådet. Postlåda samt inhängning till soptunnor färdigställs av säljaren.

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggår

2022

Fönster

3-glas

Grund

Betongplatta

Fasad

Trä

Tak

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

Mekanisk i fläkt + Självdrag

VA

Kommunalt vatten & avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump NIBE 370

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Östra Karup GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

1 900 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

190 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected]
Om området
Generellt

Vid foten av Hallandsåsen bor du granne med ett naturreservat men också nästgårds till kommunikationer i en växande by. Med en historia av förbipasserande soldater, snapphanar och rövare är idag Östra Karup präglad av boende och jordbruk. Här finns kommunens äldsta kyrka som uppfördes redan under 1000-talet.

Kommunikation

Strax öster om byn ligger motorvägen E6:an som går mellan Malmö och Göteborg, i en brant stigning över Hallandås. Genom sitt läge erbjuder Östra Karup goda kommunikationer åt både norr och söder. Härifrån känns avstånden korta till städer som Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Ja, till och med Köpenhamn. Väljer du att pendla med tåg ligger den nya tågstationen som är belägen i Hemmeslöv endast 10-15 min från Östra Karup med cykel och erbjuder bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg.

Närservice

I byn finns förskola, låg- och mellanstadieskola och en helt ny förskola, med fem fräscha och moderna avdelningar. Vidare finns här ett handels- och verksamhetsområde där bland annat lågprisaffären Gränslösa, Ernst textil samt Willab garden finns med både biltvätt och mack intill. I Östra Karup finns Äppelgårdens golf- och nöjespark, jaktskyttebana och idrottshall och på andra sidan infartsvägen mot Hemmeslöv finns en ny ridanläggning.

Övrigt

För naturälskaren och fågelskådaren finns våtmarken "Klarningen", som är en större grund slättsjö kring Stensån skapad för att bidra till en ökad biologisk mångfald. Även en populär plats för skridskoåkning på vintern! Från Östra Karup tar det bara 15 minuter att nå skidanläggningarna Vallåsen eller Kungsbygget.

Karta
Kiselvägen
Östra Karup

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg