MED0267DC7ADE3B46539395A53D8759D3D6

Killeröds byaväg 158

Bjärehalvön

Lantlig drömtomt med utsikt över Kullahalvön

På avskilt, högt och privat läge finner ni denna väl tilltagna tomt om ca 4000 kvm som ligger på bedårande vackert läge med vyer ut över Skälderviken. Här njuter man av tilltalande utsikt, lugn och ro med närhet till både Båstad & Torekov. På fastigheten ligger idag ett bygglov om att bebygga ett 1-planshus med tillhörande garage med plats för flertalet bilar och god förvaring. Vatten och el är indraget till fastigheten. Nuvarande ägare har påbörjat markarbeten. Välkommen att höra av er för ytterliga information.

  • Pris
    3 995 000 kr
  • Typ
    Tomt
  • Ref.Nr
    DK05330

Övrig information

Information
VA

Vatten och el är indraget och betalt. Avlopp finns ej utan måste anläggas.

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Killeröd GA:4 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg, 1278-2021/67.1

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Killeröds byaväg 158
Bjärehalvön

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg