Brf Småryd Båstad EX 3

Brf Småryd

Bjärehalvön

Välkommen till ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo på!

Planerad inflyttning juni 2023. På unikt läge i Båstad mitt i Småryds äppelodling uppförs det nu 11 exklusiva radhus i både ett och två plan i en underbar omgivning mitt i en underbar äppelodlingen intill havet och det böljande landskapet. Välkommen till ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo på! Byggnationen är i slutfasen och planerad inflyttning är i juni i början på sommaren.

 • Pris
  7 995 000 kr
 • Boyta
  108 m2
 • Månadsavgift
  5 437 kr/mån
 • Antal rum
  4
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  DN05064
 • Tillträde
  Juni 2023

Småryds Äppelodling!

I vacker omgivning på väster i Båstad ligger Småryds äppelodling, som 1902 anlades av hovjuveleraren Wilhelm Bolin. Omgärdat av havet i norr och Hallandsåsens sluttning i söder, är detta en av Båstads vackraste platser där lugnet infinner sig samtidigt som tillgängligheten är stor med närhet till Paulins brygga för salta bad samtidigt som man smidigt tar sig in till Båstad på Strandpromenaden längs med havet. Projektet är byggstartat och planerad inflyttning är juni 2023. Endast ett fåtal bostäder kvar i två plan. Denna bostaden om 108 m² är fördelat på två plan med entréplan på ovanvåningen där de sociala delarna med kök och sällskapsrum ligger med bästa utsiktsläget över havet och den vackra omgivningen. Vidare finns det en generös balkong för underbara dagar och kvällar. PÅ entréplan finns även ett sovrum samt badrum. Nedervåningen erbjuder en härlig sovrumsavdelning samt ytterliggare ett badrum och separat tvättrum. Här finns även utgång till husets framsida med uteplats och utrymme för att umgås. Vill vi påstå att detta kommer vara ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo och vistas på, en oas med plats för både avkoppling, härliga kvällsdopp och med närheten till allt Båstad har att erbjuda. Med exklusiva materialval i standard och eget lyxigt poolområde har man lyckats skapa ett modernt bostadskoncept som smälter in i den vackra och dyrbara omgivningen, samtidigt som man lyckats behålla landskapets linjer och uttryck med bland annat sedumtäckta tak. Välkommen till ett unikt boende, mitt i äppelodlingarna ett stenkast från havet, men också vimlet i Båstad.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Föreningen har ett gemensamt poolområde öster om den nedre byggnaden. Alla lägenheter har eget Förrår i gårdsbyggnad, förrådens storlek är 4,6 kvm för 1-planarna om 96 m² och 4,8 kvm för 2-planarna om 108 m².

Beskrivning bilplats

Egen parkeringsplats intill bostaden med plats för en bil samt gemensamma parkeringsplatser på föreningens fastighet.

Balkong

Ja

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

02:4

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

En radhuslänga i suterräng, en radhuslänga i ett plan.

Byggår

2023

Byggstartat med inflyttning juni 2023

Areakälla

Kostnadskalkyl

Fönster

3-glas

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk till och frånluft.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Småryd 1
Antal lägenheter

11

Andel i förening

9,5%

Månadsavgift

5 437 kr/mån

Utöver avgiften tillkommer kostnader för uppvärmning, hushållsel, internet och försäkring.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Driftkostnader är delvis baserat på bostadsinnehavarens användande. För mer information om driftkostnader kontakta Nadjafi & Kristensens Fastighetsförmedling. 0431-37 10 39 eller [email protected].
Om området
Generellt

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande från vita sandstränder till dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen. Välkommen till Sveriges Toscana!

Kommunikation

Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Övrigt

Bjäre har ett aktivt kulturliv med bland annat Sveriges bästa bokhandel (utnämning 2012), en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans för att nämna några. På Bjäre finns härliga badstränder, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur vilket ger boende här en hög livskvalité.

Dokument
Karta
Brf Småryd
Bjärehalvön

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg