MED30E65FB4185E4A5681E74C1F02835DE9

Kattviksvägen 285

Norrviken

Lägenhet vid havet med obruten utsikt över Laholmsbukten!

Intill havet och storslagen natur vid Norrvikens böljande landskap ligger denna lägenhet på andra våningen med riktigt bra läge och obruten ögonbedövande havsutsikt. Lägenheten som är väl disponerad med två sovrum, två badrum och stort sällskapsrum med öppet kök har två stora balkonger i både söder och mot havet. Området omfattas av härligt parkområde precis intill havet med poolområde, egen badbrygga och intilliggande padel och tennisbanor.

 • Pris
  5 695 000 kr
 • Boyta
  86 m2
 • Månadsavgift
  3 792 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04000
 • Tillträde
  Enligt ö.k.

Badrummen

Båda badrummen har en lyxig känsla med snygg granitkeramik i samma ton på såväl väggar som golv med kuvertfall i duschen. Wc och tvättställ från Duravit med underskåp från Vida och spegelskåp med plats för badrummets förnödenheter. Glasklara duschväggar och duschsett med regndusch samt handukstork i båda badrummen. Tvättmaskin och torktumlare från Miele som är placerade under tvättbänk i ett av badrummen.

Kök

Snyggt ljusgrålackat kök i från Vida med fristående köksö. Kyl, frys, ugn och micro från Miele och spis med inbyggd fläkt från Bora. Bänkskiva i snygg stenkomposit.

Övrig information

Information
Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

285-1102

Lägenhetsnummer register

1102

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2020

Uppfört av Peab.

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas, isolerglas

Våning

2

Hiss

Ja

Energideklaration genomförd

NotNeeded

Förening - Brf Norrvikens Kust 3
Generell information

Brf Norrvikens Kust 3 består av 3 huskroppar och 21 lägenheter. Två huskroppar med fem våningsplan och en med 3 våningsplan. Intill varje byggnad finns gäst- och handikapparkering.

Antal lägenheter

21

Andel i förening

4,0%

Månadsavgift

3 792 kr/mån

Äkta bostadsrättsförening

Oäkta

Övrigt

Bredband är indraget och bostadshavaren står för eget abonnemang. Vatten och värme ingår i månadsavgiften.

Föreningen äger marken

Nej

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Till varje lägenhet ingår två parkeringsplatser, varav en i carport där även förråd finns.

Driftkostnader
El

2 100 kr/år

VA

0 kr

Om området
Generellt

Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.

Kommunikation

Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.

Övrigt

Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.

Dokument
Karta
Kattviksvägen 285
Norrviken

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

Kontakta mig
anna.jpg