MED550D51A7D1A74AED9F72ECA1F8AF99BA

Karupsvägen 41

Hasslöv

På mycket strategiskt läge intill E6an och vid Hallandsåsens norra sluttning, ligger denna fastighet med ca 1000 m² stort lagerutrymme, en stor verkstad och vidbyggt kontor/lägenhet med vyer över den halländska slätten. En perfekt fastighet för dig som behöver lagerlokal, utrymme för verkstadstillbehör, arbetsbostäder och/eller kontor.

 • Pris
  3 495 000 kr
 • Boyta
  285 m2
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Gård
 • Ref.Nr
  DK03350
 • Tillträde
  Enligt ö.k.

På ett mycket strategiskt läge i södra Halland intill E6an finner ni denna fastighet som tidigare genom åren varit säte för blästringsindustri. Fastigheten har sedan dess utvecklats med stor lagerlokal på ca 900 m² med svart tak och plåtfasad, denna lagerbyggnad har genomgått en restaurering är man bl.a. gjutit ny platta för att optimera lagerhållning. Det gamla blästerhuset inrymmer idag ca 65 m² förrådsyta. Förutom den generösa lagerytan ligger det högst upp på fastigheten en stor verkstad fördelat på två generösa verkstadsrum som gemensamt omfattas av 190 m². Intill verkstaden ligger det ett kontor som även kan disponeras som bostad om ca 95 m². Denna del är inredd med både kök och badrum och ger också med sitt höga läge längs Hallandsåsens norra åskant härliga vyer över det halländska landskapet i norr. En perfekt fastighet för dig som behöver lagerlokal, utrymme för verkstadstillbehör arbetsbostäder eller kontor.

Övrig information

Information
Byggnadstyp

Verkstad & kontor/bostad

Byggår

1949

Boyta

285 m2

Biarea

190 m2

Renoveringar

Stor verkstad intill bostaden i byggnaden högst upp på fastigheten med intilliggande inrett kontor/bostad med kök, badrum, två kontor/sovrum och sällskapsrum.

Antal rum

3

Tomt

Stor fastighet med grusad väg som löper igenom hela fastigheten med hårdgjorda ytor och uppställningsplatser intill alla byggnader. Naturtomt.

Energideklaration

NotNeeded

Grund

Betongplatta

Frame

Betong

Stomme

Betong

Tak

Plåt

Fönster

2-glas + 1glas

VA

Enskilt vatten & enskilt avlopp. Ny septitank 2013/2014.

Ventilation

Självdrag

Typkod

425

Taxeringsår

2019

Summa taxeringsvärde

1 590 000 kr

Driftkostnader
Övriga byggnader

Lagerbyggnad

Byggnadstyp

Lagerbyggnad

Byggår

1949

Boyta

880 m2

Energideklaration

NotSelected

El

{'companie': None, 'distributor': None, 'powerConsumptionKWH': 0.0} kr

Blästerbyggnad

Byggnadstyp

Blästerbyggnad

Byggår

1949

Boyta

65 m2

Energideklaration

NotSelected

El

{'companie': None, 'distributor': None, 'powerConsumptionKWH': 0.0} kr

Om området
Generellt

Vid Hallandsåsens norra fot, precis där fält och bokskog möts, ligger Hasslöv, en tätort i Laholms kommun. En lugn liten by med en skola för barnen som idag drivs av Hasslövs byalag. Det som är mest utmärkande för Hasslöv är den fantastiska skog och natur som omger byn. Perfekt område att vandra omkring i och upptäcka årstidernas olika färger runt omkring sig. Kanske är det vårens klorofyllgröna som är din favorit eller höstens mustiga toner av rött, orange och brun. Vintertid ligger skidanläggningar och skidspår nära intill. En av Linnés lärjungar Pehr Osbeck blev 1760 kyrkoherde i Hasslöv och på grund av hans iakttagelser vet man idag mycket om hur naturen såg ut på den här tiden. Sydväst om Hasslöv ligger naturreservats området Osbecks skogar, uppkallat efter honom. Naturreservatet består av vacker orörd skog, bäckar och flera vandringsleder underbara att ströva omkring i. Bokskogen. I och runt Hasslöv finns flera bronsåldershögar. Den mest kända är Lugnarohögen, som är den enda bronsåldershög i Sverige som man kan gå in och titta på gravsättningen.

Kommunikation

Hasslöv ligger nära motorvägen och Båstad samt Laholms tågstation. Inom halvtimmen når du Helsingborg i söder eller Halmstad i norr. På ännu närmare håll har du Laholm, Båstad och Ängelholm. Byns närhet till både andra och större orter, havet och badstränder samt skidbackar och skogen är en av Hasslövs största fördelar.

Karta
Karupsvägen 41
Hasslöv

Djavad Kristensen

Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

”Att göra affärer är det roligaste jag vet. Att träffa människor, insupa deras livshistoria och hjälpa dem lägga pusslet rätt för att i slutändan knyta ihop en affär där alla parter är nöjda är det bästa jag vet. ”

Djavad är uppvuxen i Båstad och har förutom detaljkännedom både kärlek och känsla för området. Han håller ibland till på Mallorca där han hanterar de utländska objekten, men när hemlängtan kallar återvänder Djavad med hjärtat före, hem till Bjärehalvön, som med sitt böljande landskap, internationellt avslappnade atmosfär och underbara känsla aldrig slutar att leverera.

djavad.jpg