MED6290ED45888B4F54B6E673F4D0A579A5

Italienska vägen 145

Båstad Väster

På toppen ovan Lindallèn och Italienskavägen finner du denna lilla stuga.

På högt läge ovan Solbackens Wåffelbruk (Våffelstugan) samt Båstad/Lindallèn finner du denna spännande lilla stuga med sannolikt oanade framtidsutsikter. Arkitektritad av Karl Guettler och byggd av Ludvig Nobel, duon skapade bl.a anrika Hotell Båstad. Naturtomt på ca 15.000 kvm med en svindlande utsikt ut över havet och Båstad, ett unikt val för den som har möjlighet.

 • Pris
  6 950 000 kr
 • Boyta
  39 m2
 • Antal rum
  1
 • Tomtarea
  15 500 m2
 • Typ
  Fritidshus
 • Ref.Nr
  DK152

Välkommen in i enkel stuga med öppet upp i nock. Liten hall och allrum med öppen spis. Litet kök med kökskamin/spis finns. Stugan behöver renoveras.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Behov av renovering

Övriga byggnader

Fristående redskaps bod, jordkällare och torrdass.

Övrig information om byggnaden

Behov av renovering

Övrig information

Behov av renovering

Byggnadstyp

En plans stuga

Byggår

1929

Fönster

2-glas

Grund

Torpargrund

Fasad

Lockpanel

Tak

Tegel

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Trä

Typ av tomt

Naturtomt

Ventilation

Självdrag

VA

Vatten och avlopp saknas

Uppvärmning

Direkt el, öppenspis

Planbestämmelser

Landskapsbildsskydd

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

50 000 kr

Energideklaration

Behövs ej

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2018

Summa taxeringsvärde

934 000 kr

Driftkostnader
El

12 000 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

12 000 kr

Om området
Generellt

Väster om kyrkan i Båstad ligger detta område med omväxlande äldre och nybyggda villor, anrika Skånegården samt radhus och parhus. Närheten till både havet och byn gör området attraktivt för såväl permanent- som fritidsboende. Området präglas av grönområde, fruktodlingar, kust och vackra omgivningar. Längs strandpromenaden tar man sig enkelt till fots in till hamnen och Båstad centrum med nöjen restauranger och shopping. De flesta husen ligger med havsutsikt då området sluttar ner från åskanten mot Laholmsbukten och nere vid strandkanten ligger Paulins badbrygga som inbjuder till svalkande dopp hela sommaren. Väljer du att ta dig västerut, så når du med en kort cykelfärd Norrvikens trädgårdar, som förutom en fantastisk trädgård erbjuder olika evenemang, konserter, utställningar och marknader. Naturen är en stor del av livet på Bjäre. Runt om hela kusten finns mängder av stränder och badmöjligheter både från sandstrand och klippor. Om man hellre vill använda naturen för fysisk aktivitet så finns det flera möjligheter att vandra och cykla på och runt Hallandsåsen.

Kommunikation

Med bil når du inom 15 minuter flera golfbanor, shopping och storslagen natur men även E6 som tar dej till Malmö i söder eller Göteborg i norr på ca 1,5 timme. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet och tåg ger dig bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Via flygplatsen i Ängelholm tar du dig bl.a. till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

Båstads sjudande hamnområde som erbjuder både shopping, konserter, kaféer, barer och restauranger, finns nära och du tar dig lätt dit med en kort promenad eller cykeltur. I centrala Båstad finns det mesta man kan tänkas behöva.

Övrigt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Italienska vägen 145
Båstad Väster

Miguel Ehrenfeldt

Reg. Fastighetsmäklare

Hos oss får man inte en mäklare – man får ett team. Vi förlitar oss på laget och ser till att gemensamt stärka varandra och våra projekt. Vårt mål med varje affär är att bevara känslan av hemmet under resan och se till att alla intressenter kan visualisera hur ett liv i bostaden hade kunnat se ut.

Med stark erfarenhet och nära kontakt kan ni försäkra er om att få det absolut bästa från oss på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling.

Nadjafi_fotografering_170420_01 Miguel.jpg