MEDEBD4F90B11904E5F8A2C90446DD31D03

Hyllebärsvägen 15

Vejbystrand

Mysigt villakvarter med närhet till havet i Vejbystrand!

Nu har vi nöjet att presentera denna optimala familjevilla i lugna och gemytliga Vejbystrand! Lättskött trädgård med stor gräsmatta, trevliga uteplatser och vackra vyer. Sju rum varav fem sovrum, stora sociala ytor, två badrum, inglasat uterum och härliga uteplatser. En kort promenad från huset finns havet med småbåtshamn och sandstrand. Välkomna till Hyllebärsvägen!

 • Pris
  4 695 000 kr
 • Boyta
  160 m2
 • Antal rum
  7
 • Tomtarea
  722 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  FS05359
 • Tillträde
  Möjlighet till snabbt tillträde

Trevlig familjevilla

Välkomna till denna trevliga villa belägen på återvändsgata i ett av Vejbystrands lugna och härliga villaområde. Tomten gränsar till grönområde och har vackra vyer över intilliggande öppna landskap. Huset erbjuder trevliga sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Luftig hall med plats för klädavhägning. Genomgående trägolv i mahogny och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns utgång till stort härligt trädäck, det inglasade uterummet som ligger i anslutning till trädäcket nås även direkt via sovrummet på entréplan. Det övre planet är fördelat på fyra sovrum, allrum, badrum och klädkammare. Lättskött, mysig trädgård med stor gräsmatta och härliga uteplatser. Vidbyggd carport med laddstation för el-bil och ingång till groventrén samt ingång till garage och förråd. En promenad på ca 10 minuter från huset tar er till havet där ni kan njuta av Vejbystrands vackra natur, härliga badplatser och småbåtshamn.

Kök

Kök från Kvick. Stor köksö i vinkel, utrustad med induktionshäll, diskmaskin, vask, förvaringsskåp och bänkskiva i trä med plats för sex stolar. Witt precious frihängande fläkt ovanför köksön. Kyl och frys från Liebherr i fullhöjd. Inbyggd mikrovågsugn, ugn och kaffemaskin från Siemens.

Badrum entréplan

Badrum med kakel/mosaikklädda väggar utrustat med toalett, handfat i kommod och dusch med glasvägg.

Badrum övre plan

Helkaklat badrum med toalett, handfat i kommod och badkar.

Groventré/tvättstuga

Direkt ingång via carporten till groventré med tvättstuga. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, vask, förvaringsskåp och klinkergolv.

Övrig information

Information
Övrig information om byggnaden

Fiber finns. Larm från Verisure sammankopplat med Yale doorman dörrlås.

Övriga byggnader

Vidbyggd carport med laddstation till el-bil och ingång till huset samt till garage och förråd med gjuten platta. Inglasat uterum.

Renoveringar

Fiber finns. Larm från Verisure sammankopplat med Yale doorman dörrlås.

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggår

1979

Fönster

3-glas & 2-glas isoler

Grund

Betongplatta

Fasad

Puts & trä

Tak

Betongpannor

Stomme

Trä

Typ av tomt

Trädgårdstomt

Ventilation

FTX

VA

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburet system via luft/vatten. Luft/luft värmepump.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Ändring Av Dp

Nätbolag

Bjärekraft

Pantbrev

2 750 000 kr

Energideklaration

Genomförd

Energideklarationsdatum

6 februari 2023

Energideklarationsförbrukning

39 kWh/kvm och år

Energiklass

B

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

2 737 000 kr

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

Renhållning

2 840 kr

Elförbrukning

7 775 kWh/år

El

11 105 kr/år

VA

8 095 kr

Total driftskostnad

22 040 kr

Om området
Generellt

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tidigare tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. Första gången namnet på fiskeläget Vejbystrand förekommer är på en karta från 1865. Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ganska ordinär ort med omfattade villabebyggelse av det mest skiftande slag på åkrarna öster om bykärnan närmast hamnen.

Kommunikation

Vejbystrand har bra bussförbindelser till Ängelholm och flygplatsen finns inom 10 minuters körväg bort. Grannbyn Förslöv är idag med sin nya tågstation Bjärehalvöns centrum för kommunikation. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön.

Närservice

I Vejbystrand finner man åretruntservice i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem.

Övrigt

Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby i nordvästra delen av Vejby. Järnvägen med station i Vejbyslätt blev ett lyft för orten. En ny hamn byggdes 1933-1934, som ersatte den tidigare alltför lilla hamnen.

Dokument
Karta
Hyllebärsvägen 15
Vejbystrand

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg