MEDAB1EEB7472234877860793692B1280FB

Hyllebäcksvägen 9

Centrala Båstad

På oslagbart läge ovanför Båstad med milsvid utsikt

Med vidunderlig utsikt över Båstad, Hallandsåsen och Laholmsbukten finns nu möjligheten att förvärva en nyuppförd 2-planshus i souterräng i absolut toppklass med påkostade materialval i kombination med en av Båstads mest eftertraktade utsikt. Här njuter man av stillhet och lugn samtidigt som fastigheten ligger med ett centralt läge strax ovanför Båstad centrum. Huset är välbyggt och rätt placerat i området med tillhörande balkong, takterrass och poolområde. Varmt välkomna till Hyllebäcksvägen 9 - ett boende med högsta livskvalité! Välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för mer information.

 • Pris
  18 500 000 kr
 • Boyta
  201 m2
 • Biarea
  24 m2
 • Antal rum
  6
 • Tomtarea
  513 m2
 • Typ
  1-familjs friliggande villa
 • Ref.Nr
  PP05406

Bostaden om 201 kvm är byggd i souterräng med en mycket välplanerad planlösning. Entrédörren med sina sidofönster ger en ljus och välkomnande ingång till entréplanet. Från den klinkerlagda hallen nås entréplanets två sovrum. Vidare in i hallen finns ett ljust och komplett badrum med dusch. De stora fönsterpartierna ger den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum både ett fantastiskt ljusinsläpp och även en vidunderlig utsikt. Det moderna köket är i vinkel med inbyggda skåp och vitvaror samt en del med diskho och diskmaskin. I köksön finns spishäll och integrerad fläkt, plats för ett par sittplatser och vitrinskåp. Här ges även god plats för matsalsmöblemang. Vardagsrummet har stora fönsterpartier från golv till tak för maximal rymd och utsikt. Längs med kök och vardagsrum sträcker sig en balkong med alu/glasräcke! I husets mitt leder den öppna trappan med glasräcke och stora fönsterpartier ner till ett ljust och öppet soutterängplan. Från allrummet ges en fantastisk utsikt över hav och Hallandsås och rummet har skjutpartier med direktutgång till terrass och poolområde. Även det rymliga master bedroom med inbyggd klädförvaring har skjutpartier med direktutgång till terrassen. På soutterängplanet finns ytterligare ett sovrum, ett badrum med dusch, tvättstuga och teknik samt ett stort förråd om hela 12 kvm. Lättskött trädgård och poolområde med tralldäck. Dessutom en takterrass med alu/glasräcke med 360 graders panoramavy! På fastigheten finns också en carport med intilliggande förråd. Här är det enkelt att njuta av livet och soliga dagar! Allt detta och samtidigt bara några minuters gångväg till centrala Båstad. Här ges livskvalité med stillhet och lugn och med en utsikt utöver det vanliga i kombination med allt som Båstad och Bjärehalvön har att erbjuda!

Kök

Mörkt, modernt och stilrent kök från Ballingslöv med släta luckor. Diskbänk/diskho i rostfritt, ljus stenskiva på köksö med nedsänkt köksfläkt. Inbyggda högskåp med integrerad kyl och frys, ugn och micro. Vitvaror från Electrolux.

Badrum

Båda badrummen har klinker i sobert beige på väggar och golv, duschvägg i glas, handdukstork samt stilren mörk badrumskommod.

Övrig information

Information
Byggnadstyp

2-plan i souterräng

Byggår

2022

Fönster

3-glas

Grund

Platta på mark

Fasad

Puts

Tak

Papp

Utvändigt plåtarbete

Lackerad plåt

Stomme

Betong

Ventilation

Mekanisk

VA

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Servitut, GA, Samfälligheter, etc.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Båstad GA:12, Samfällighet: Båstad Båstad S:101

Planbestämmelser

Detaljplan

Pantbrev

470 000 kr

Energideklaration

NotSelected

Typkod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår

2021

Summa taxeringsvärde

1 073 000 kr

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Hyllebäcksvägen 9
Centrala Båstad

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg