MED996369E81A8B4854B6D5CA0F72D8D727

Hundestedsvägen 4, lgh 1207

Centrala Båstad

På tredje våningen med bäst utsikt över byn, Laholmsbukten och Hallandsåsen finns detta fräscha boende. Prisvärt med tanke på det mycket centrala läget nära Båstads serviceutbud, restauranger, tennis, padel och inte minst strand och hav. Smart planlösning som upplevs rymlig med ljusa ytskikt och bra ljusinsläpp. Ombonad och mysig känsla interiört och utsikten blir du inte trött på. I månadsavgiften ingår allt! Välkomna att kontakta Anna för att boka din privata visning.

 • Pris
  985 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 500 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO03738
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

På optimalt läge mitt i Båstad finns nu lägenhet på högsta våningen med bästa utsikten till försäljning. Trots få kvadratmeter är lägenheten ytterst väldisponerad med ett separat sovrum och öppna ytor med plats för både soffa och matbord. I och med planlösningen släpps det in mycket ljus och upplevelsen är luftig. Med tanke på placeringen i byggnaden kommer man upp och har från lägenheten vacker utsikt över byn, Laholmsbukten och Hallandsåsen med sina färgskiftningar. Interiört är ytskikten är fräscha med nymålade vita väggar, nylagd parkett i sovrummet och helkaklat badrum. I sovrummet finns garderober och här finns plats för både säng och skrivbord eller byrå för mer förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat med duschhörna. I månadsavgiften ingår värme, VA, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering. Gemensam tvättstuga och förråd finns på suterrängplan. Oavsett om du söker permanentboende, övernattningslägenhet eller fritidsändamål så är det bara att flytta rakt in. Ett optimalt boende för den som besöker Båstad ofta och önskar en central, fräsch och lättillgänglig lägenhet. Prisvärt, centralt och enkelt - Välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet. Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset. Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig. Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna, handdukstork, handfat i kommod, spegelskåp och toalett.

Pentry

Utrustat med kyl och frys, spisplattor och fläkt.

Övrig information

Information
Renoveringar

- Postboxar finns till samtliga lägenheter. - Eget förråd tillhör lägenheten. - Fiber finns. - Gemensam tvättstuga och städskrubb. - Fri parkering på området. - Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning.

Beskrivning bilplats

Fri parkering.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer register

1207

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

3-plan i souterräng

Byggår

2011-2012

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

3

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 500 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1207
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

Kontakta mig
anna.jpg