MEDF9091C89677E4F369CDD82C06737D6B7

Hundestedsvägen 4, lgh 1201

Centrala Båstad

Kvadratsmart och prisvärt mitt i Båstad

På ett par minuters promenad nås allt Båstad har att erbjuda! Detta centrala boende är perfekt för dig som söker något enkelt och lättskött och vill bo nära hav strand, nöjen och service. 30 ytsmarta kvadratmeter med separat sovrum, helkaklat badrum samt pentry och allrum i öppen planlösning. Underhållsfritt boende intill service, restauranger, busstorg och inte minst hav och hamn. I månadsavgiften ingår allt!

 • Pris
  1 050 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 900 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04098

Centralt & lättskött

Tillfälle för dig som söker prisvärd och mycket central bostad i sommarparadiset Båstad! Från lägenheten har du promenadavstånd till byns service, nöjen, hav och kommunikationer. Gavellägenhet högst upp i huset, med fina vyer och smart planlösning ligger detta trevliga boende. En perfekt lägenhet för dig som är i behov av ett mindre boende för övernattning eller som semesterboende i populära Båstad. Från fönsterna i passagen till lägenheten visar Laholmsbukten upp sin bästa sida. Väl inne i lägenheten stiger du in i hallen, här finns avhängning samt öppen planlösning med pentry räcker gott för enklare tillagning samt plats för matbord. De smart planerade ytorna har även plats för soffmöblemang. Separat sovrum som rymmer dubbelsäng och här finns inbyggda garderober för förvaring. Generösa ytor i badrummet som är helkaklat med dusch, handfat och toalett. I månadsavgiften ingår allt: värme, VA, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering i mån av plats. Det enda som tillkommer bostadsrättsägaren utöver månadsavgiften är försäkring. Oavsett om du söker permanentboende eller för fritidsändamål så är det bara att flytta rakt in. Ett optimalt boende för dig som besöker Båstad ofta och önskar en central, fräsch och lättillgänglig lägenhet. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en visning!

Pentry

Köksdel med spisplattor, fläkt, kyl och med öppen planlösning mot matplats och sällskapsrum.

Badrum

Helkaklat duschrum med wc, tvättställ, spegelskåp och dusch.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

- Postboxar finns till samtliga lägenheter. - Eget förråd tillhör lägenheten. - Fiber finns. - Gemensam tvättstuga och städskrubb. - Fri parkering på området. - Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning.

Beskrivning bilplats

Fri parkering.

Lägenhetsnummer

1201

Lägenhetsnummer register

1201

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

3-plan i souterräng

Byggår

2011-2012

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

3

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

NotSelected

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 900 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

I månadsavgiften ingår allt: värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1201
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg