MED693BAB5DB30A4C2B945B4FC0A866C5A4

Hundestedsvägen 4, lgh 1110

Centrala Båstad

Välskött hörnlägenhet med bra planlösning och vacker utsikt

Bekvämt, prisvärt och inflyttningsklart boende med hela Båstads service och nöjesutbud nära. I månadsavgiften ingår allt. Här finns möjlighet att både bruka som fritidsboende eller permanentboende och läget är helt perfekt. Välskött hörnlägenhet med bra planlösning med vacker utsikt över byn och Laholmsbukten. Välkomna på visning!

 • Pris
  950 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 500 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO04097

Nu finns denna centralt belägna tvåa med närhet till precis allt Båstad erbjuder till salu. Ett underhållsfritt och utmärkt boende som fungerar lika bra som fritidsbostad och året runt. Hörnlägenhet på andra våningen där du har utsikt över Båstads takåsar och Laholmsbuktens vackra strandlinje. Från entrén kliver man in i hall med avhängning där välplanerat kök med matplats finns på vänster sida. Vidare finns två lika stora sovrum som båda har fönster som ger bra ljusinsläpp och utsikt över byn. Förvaring i form av garderober och målade väggar samt laminatgolv. Badrummet nås till höger från hallen och har dusch, toalett, handfat och spegelskåp. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100 mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Tvättstuga finns på första våningen. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring. Bara att flytta rakt in, ett prisvärt och bekvämt boende som ger tid till att njuta av Bjäre och underbara Båstad! Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

Pentry

Köksdel med spisplattor, fläkt, kyl och plats för matbord.

Badrum

Duschrum med wc, tvättställ, spegelskåp och dusch.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

- Postboxar finns till samtliga lägenheter. - Eget förråd tillhör lägenheten. - Fiber finns. - Gemensam tvättstuga och städskrubb. - Fri parkering på området. - Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning.

Beskrivning bilplats

Fri parkering.

Lägenhetsnummer

1110

Lägenhetsnummer register

1110

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2011/2012

Areakälla

säljarens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

NotSelected

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

0,0%

Månadsavgift

3 500 kr/mån

Inkl värme, vatten, fiber 100/100 mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

I månadsavgiften ingår allt: värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1110
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg