Dubbelbild

Hundestedsvägen 4, lgh 1108

Centrala Båstad

Optimalt läge för semesterfiraren i Båstad

Välkomna till ett perfekt fritidsboende mitt i centrala Båstad! Föreningen tillåter uthyrning och lägenheten ger mycket bra avkastning för den som väljer att hyra ut lägenheten oavsett tid på året. Ombonad och mysig lägenhet som har allt som behövs och är ett perfekt boende för dig som vill njuta av underbara Båstad och Bjärehalvön. Promenad på 5 min tar dig till strandpromenaden med salta dopp, mysiga restauranger och caféer, tennis och nöjen! I månadsavgiften ingår allt och på de 30 välplanerade kvadratmeterna erbjuds två separata rum, fräscht duschrum samt pentry. Fina vyer över Båstads takåsar, färgskiftande åsen och Laholmsbukten. Centralt läge i Båstad och möjligheten till uthyrning ger ett flexibelt och prisvärt fritidsboende med badrocksavstånd till det mesta. Varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer information.

 • Pris
  895 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 900 kr/mån
 • Antal rum
  2
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO01900
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Enkelt att hyra ut

På högt och optimalt läge i byn med vyer över Båstads takåsar och Laholmsbukten finns denna tvårummare som är ytterst välplanerad. Här erbjuds två ljusa sovrum, badrum och kök. På entréplan, våning två ligger lägenheten som har riktigt fint läge med utsikt över byns takåsar, havsglimt och fria vyer mot den böljande åsen. I lägenheten finns till vänster ett pentry med spisplattor, vask, kyl och frys samt plats för matbord. Vidare finns två lika stora rum med nymålade fräscha väggar i ljus ton, fönster och garderober. Från entréhallen till höger finns rymligt badrum med toalett, handukstork, dusch och handfat. Läget i byn är svårslaget. På några få minuters promenad är du på strandpromenaden med salta dopp, fina promenadstråk tar dig till hamnen med restauranger och tennis. Livsmedelsbutik och annan service finns 500m från lägenheten liksom busstation och flera butiker. I månadsavgiften ingår allt; värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Tvättstuga finns på första våningen. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är hemförsäkring. En prisvärd och underhållsfri bostad för dig som vill lyxa till det med ett eget boende i centrala Båstad. Varmt välkomna att kontakta Anna för mer information och visning!

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Fri parkering på området. Eget förråd tillhör lägenheten. Postboxar finns till samtliga lägenheter. Fiber finns, internet ingår i avgiften. Gemensam tvättstuga och städskrubb. Man får inte skriva sig på adressen.

Beskrivning bilplats

Gemensam parkering finns på området.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

1108

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

3-plan i souterräng

Byggår

2011/12

Areakälla

säljarens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Nätbolag

Bjärekraft

Energideklaration

Behövs ej

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 900 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikation

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service som butiker, banker, skolor, förskolor, restauranger och nöjen. Båstad har även ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf och flera sommarkonserter. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutiker, cafeér och restauranger.

Övrigt

Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!

Dokument
Karta
Hundestedsvägen 4, lgh 1108
Centrala Båstad

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, triggar mig. Att få utveckla mitt nätverk och hjälpa människor från en bostad till en annan är hedersamt, och jag gör mitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet"

Engagemang och kundrelationer är något Anna alltid sätter fokus på och som genomsyrar affärerna. Sporttokig tävlingsmänniska som gärna har många bollar i luften och som sedan 2015 har arbetat i mäklarbranschen och förmedlar både villor, bostadsrätter, gårdar och tomter som ger ett härligt och varierat arbetsområde. Som född och uppvuxen på Bjärehalvön är lokalkännedomen stor och har byggts upp under en lång tid, Anna har koll på var närmsta glasskiosk, cykelväg eller badbrygga finns. Sitter Anna inte på kontoret i Ängelholm eller Båstad så hittar ni troligen henne på padelbanan, fotbollsplanen eller i skidbacken.

anna.jpg