MED5E6D60D121D8472794E90D1858D40080

Hundestedsvägen 4, Lgh 1105

Båstad

Modern pärla mitt i centralt i Båstad

Med ett centralt och öppet läge mitt i Båstad finns nu möjligheten att förvärva en moderniserad, fräsch och ombonad lägenhet med trevlig uteplats i söderläge. Från lägenheten bjuds vackra vyer in över byn och Laholmsbukten både från köksfönstret och uteplatsen. Den öppna planlösningen gör att det finns plats för både soffa, matbord och säng. Här har man satt in ett nytt och större kök som både är praktiskt och stilrent samtidigt som den nyinsatta altandörren skapar ett härligt ljus inne i bostaden. Sammantaget ett bekymmerfritt boende med stor potential för uthyrning med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna till Hundestedsvägen 4, en plats att trivas på.

 • Pris
  1 095 000 kr
 • Boyta
  30 m2
 • Månadsavgift
  3 900 kr/mån
 • Antal rum
  1
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  PP05338

Med närhet till huvudentrén på samma plan möts ni av denna välskötta och renoverade gavellägenhet med egen uteplats och fin utsikt över Båstad och Laholmsbukten. Väl inne i lägenheten möts ni av avhängningsmöjligheter till höger följt av att köket som ligger i direkt anslutning till denna del. Köket som renoverades i slutet av 2020 går i varma och harmoniska toner samtidigt som det är genomtänkt med god förvaring, glaskeramikhäll, fläkt, kombiugn samt separat kyl och frys. Genomgående för hela lägenheten är ljusa och fräscha ytskikt där man på bästa sätt har utnyttjat ytorna och som skapar både en trivsam och funktionell känsla. Lägenhetens smarta och öppna planlösning gör att ytorna kan utnyttjas väl med sovalkov samt plats för både bord och soffa. Fräscht helkaklat badrum med tillhörande dusch. Nuvarande ägare har satt in en altandörr som gör att man enkelt når uteplatsen samtidigt som det större fönsterpartiet ger ett fint ljus in i lägenheten. Bostadens centrala läge gör att du som boende på Hundestedsvägen har nära till Båstads rika utbud av både service, nöjen och vacker natur. På bara ett par minuter nås torget med butiker och busstation som gör det enkelt att ta sig vidare både till fots och kollektivt. Hav och strand med fina promenadstråk finns drygt 500 meter från lägenheten med flera badbryggor och mysiga restauranger i hamnområdet. Sammantaget ett ypperligt tillfälle för sig som söker ett bekymmerfritt och enkelt boende med moderna ytor på riktigt centralt läge i härliga Båstad. Lämpar sig både för övernattningslägenhet och fritidsboende i kombinationen med möjligheten att hyra ut lägenheten i andra hand.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Postboxar finns till samtliga lägenheter. Eget förråd tillhör lägenheten. Fiber finns. Gemensam tvättstuga och städskrubb. Fri parkering på området. Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand.

Beskrivning bilplats

Gemensam fri parkering på området.

Lägenhetsnummer

1105

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2011-2012

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

2

Ligger dock på entréplan då fastigheten är i suterräng.
Hiss

Ja

Ventilation

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - Brf Citadellet i Båstad
Generell information

Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.

Antal lägenheter

28

Andel i förening

3,6%

Månadsavgift

3 900 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området.
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Äkta bostadsrättsförening

Äkta

TV och bredband

Fiber finns och ingår i avgiften.

Bilplats

Fri parkering på området.

Driftkostnader
Personer i hushållet

1,0

VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Månadsavgift 3900kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Hundestedsvägen 4, Lgh 1105
Båstad

Philip Pahlett

Reg. Fastighetsmäklare | Civilekonom

”Att få kombinera försäljning med fastigheter är något som jag verkligen brinner för och älskar. Mitt mål är alltid att sträva efter bästa möjliga resultat och sätta mina kunder, köpare som säljare, i fokus.”

Philip har god erfarenhet från mäklaryrket och tidigare förmedlat bostäder i stora delar av södra Sverige med utgångspunkt från Båstad och Bjärehalvön. Med rötterna i Växjö har han sedan barnsben spenderat somrarna i Båstad, vilket gör att han har stor lokalkännedom kring Bjärehalvön med omnejd. Hittar ni inte honom på kontoret är möjligheten stor att ni springer på honom uppe på Båstad GK, på tennis-/padelbanen eller i något annat socialt sammanhang i byn.

Philip_portratt_220329.jpg