MEDF90BB0DDFF67454C873E69BDDCFA1CAD

Hulrugeredsvägen

Båstad

Fantastiskt läge på Hallandsåsen

Omgärdat av vacker natur på Hallandsåsen höjd ligger dessa tomter. Här ges nu möjlighet att skapa drömboendet för er som söker en tomt på lugnt, naturskönt läge med bekvämt avstånd till Båstad centrum och allmän service. Med skog, hagar, ängar, fina strövområde och Hallandsåsens vackra natur som närmsta grannar kan ni här skapa ert hem utifrån era önskemål. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område och förhandsbesked från Båstad kommun finns för att uppföra enbostadshus med tillhörande komplementbyggnader, efter avstyckning. Två tomter kommer att styckas av från fastigheten Hulrugered 1:26 och blir ca 1 500 kvm vardera. Närhet finns till Ängelholms flygplats, Vallåsens skidanläggning, Båstad centrum och Hallandsåsens motell ligger endast knappa 4 km från fastigheten där även påfart till E6 finns. Kontakta Frances Strand för visning & mer information, [email protected]

 • Pris
  690 000 kr
 • Typ
  Tomt
 • Ref.Nr
  FS05326
 • Tillträde
  28 december 2022 00:00

Naturskönt läge

Övrig information

Information
VA

Vatten: saknas Avlopp: saknas

Driftkostnader
VA

0 kr

Total driftskostnad

0 kr

Om området
Generellt

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Dokument
Karta
Hulrugeredsvägen
Båstad

Frances Strand

Reg. Fastighetsmäklare

“Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla."

Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

frances.jpg