MED9D7B384FF6C64B30992E274A768347C3

Hovdalagatan 6C

Munka Ljungby

Tidlösa val och ljusa ytor

Nybyggt och modernt 1-plans bostadsrättsradhus på Munka-Ljungbys nya och växande område "Jordgubbsfältet". Välkomna till en välplanerad bostad med tre rum och kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Så sent som 2021 stod lägenheterna klara och här har flera tidlösa tillval gjorts som exempelvis marmorbänksskiva, spotlights och ljusa trägolv. Två sovrum och stort badrum med tvättavdelning, därtill en stor uppfart samt altan med liten gräsyta och eget intilliggande förråd. Ett perfekt boende för den som söker något fräscht och bekvämt i populära Munka-Ljungby. Varmt välkomna att boka in er på visning.

 • Pris
  1 895 000 kr
 • Boyta
  77 m2
 • Månadsavgift
  5 114 kr/mån
 • Antal rum
  3
 • Typ
  Bostadsrätt
 • Ref.Nr
  AO05494
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse

Kommande visning

Maila mäklaren för att anmäla dig till visningen!

Kommande visning

Maila mäklaren för att anmäla dig till visningen!

Nybyggt i 1-plan

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt välplanerad och fräsch bostad i 1-plan på populära och utvecklande "Jordgubbsfältet" i Munka-Ljungby. Förra året stod lägenheterna klara och nu erbjuds en av de större lägenheterna i föreningen med tre rum och kök med öppen planlösning. Från Hovdalagatan är det cykel eller promenadavstånd till byns livsmedelsbutik, simhall, konditori, skolor och övrig service som erbjuds. Munka-Ljungbys geografiska läge gör att avstånden till omkringliggande orter Ängelholm, Klippan, Helsingborg är korta samtidigt som mycket finns i byn. Både Munka-Ljungby och området har på kort tid vuxit och är idag en väldigt populär plats för många att bosätta sig på. På framsidan av bostaden finns en stor uppfart med plats för flera bilar och stensättning leder upp till entrén där det även finns plats för utemöbler om så önskas. Väl inne så kommer vi in i hall med klinkergolv, här finns hatthytta till vänster och på vardera sida om hallen ligger sovrum. Till höger det något större sovrummet som har hel garderobsvägg och plats för ytterligare byrå för förvaring om så önskas. Det andra sovrummet har plats för säng, skrivbord och här finns garderob. Vidare från hallen ligger köket till vänster som har snygg marmorbänksskiva, vitt kakel och ljusgrå skåpsluckor. Tidlöst och modernt med rostfria vitvaror, spotlights i taket och plats för matbord och skänk. Planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är öppen och här finns yta till stor soffa samt TV-hörna som om behov finns kan bli ytterligare sovrum. Mellan TV-hörnan och sovrummet ligger badrummet som är rymligt och helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns överskåp och bänkskiva över maskinerna samt duschhörna. Vid vardagsrummet finns altandörr som leder ut till trädäcket i lärk som löper längs med hela sidan. Här finns även liten gräsyta och häck mot grannar. Denna yta är skyddad från insyn från två håll då både förrådet som tillhör lägenheten nås härifrån och ligger i vinkel samt grannens förråd åt söder. I hela lägenheten ligger stilrent vitpigmenterat trägolv, golvvärme, fönsterbrädor i marmor och tilltagen takhöjd i stora delar av huset då byggnaden har låglutande tak. Stilrent och smidigt boende med allt på ett plan och de flera tidlösa tillvalen gör att man genast känner sig hemma. Välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka er visningstid.

Kök

Kök från IKEA med ljusgrå skåpsluckor, bänkskiva i marmor och vitt kakel med mörk fog över bänkskivan. Utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux; diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, ugn och fläkt (Acetec).

Badrum med tvätt

Rymligt och helkaklat badrum med bra takhöjd och spotlights. Här finns toalett, handfat i kommod med lådor, spegelskåp med belysning, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), överliggande bänkskiva samt överskåp. Finns plats att sätta in badkar om så önskas.

Övrig information

Information
Övriga byggnader

Eget förråd på ca 4 kvm.

Beskrivning bilplats

Mycket stor asfalterad uppfart som tillhör lägenheten med plats för flertalet bilar. Stensättningar vid entrén och här finns även plats för caféset.

Bilplats

Ja

Lägenhetsnummer

3-C

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2021

Areakälla

föreningens information

Fönster

3-glas

Våning

1

Hiss

Nej

Ventilation

Mekanisk FTX- ventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning

Fjärrvärme

Nätbolag

Öresundskraft

Energideklaration

NotPerformed

Energiklass

None

Förening - BRF Ängelholm Munka Övre
Antal lägenheter

15

Andel i förening

7,1%

Månadsavgift

5 114 kr/mån

inkl värme, VA, parkering, sophantering (miljöhus).
Pantsättningsavgift

Betalas av köparen

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen

Organisationsform

Bostadsratt

TV och bredband

Fiber.

Driftkostnader
Personer i hushållet

2,0

El

11 645 kr/år

VA

0 kr

Total driftskostnad

11 645 kr

I månadsavgiften ingår värme, VA, parkering, sophantering (miljöhus) och yttre skötsel av gemensamma ytor. Hushållsel, TV, bredband och försäkring tillkommer. Fiber finns indraget.
Om området
Generellt

Munka-Ljungby är ett trevligt litet samhälle utanför Ängelholm som under de senaste åren haft en ökande popularitet. Munka-Ljungby är den perfekta byn för barnfamiljerna med både äldre, etablerade områden och nybyggnadsområden som ständigt växer. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik samt anrika konditori Centrum, padelbanor, tennisbanor, sporthallar, ridhus, golfbana, bibliotek och egen simhall i närområdet. Här finns flera förskolor och skola upp till åk 9. Närhet till skog och vattendrag samt Skäldervikens vackra sandstrand i Ängelholm

Kommunikation

Det är goda kommunikationsmöjligheter från Munka-Ljungby till både Ängelholm, Klippan, Hässleholm och Helsingborg. Även E6:an finns ca 5 minuters bilfärd från centrala Munka-Ljungby. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger ca 15 minuters bilfärd från Munka-Ljungby.

Närservice

Barnvänliga Munka-Ljungby har både förskola och fritidshem och Toftaskolan med årskurserna F-9, det finns även en simhall på skolområdet. I byn finns även idrottsplats och vårdcentral. Den välsorterade livsmedelsbutiken ICA Munka Allköp finns mitt i samhället och i närheten finns även det mysiga och omtyckta konditoriet Centrum.

Dokument
Karta
Hovdalagatan 6C
Munka Ljungby

Anna Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

"Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen, att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig."

Att få möjligheten att hjälpa människor med deras viktigaste affärer, utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.

anna.jpg